Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 332
  • 441
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен!
Може ли някой да каже, как точно разбират че Нилюфер лъже?

ББ
Мисля, че Гьокхан я притиска да каже истината и тя си признава. Но това го разбирам от арабските серии, нека да ме поправят ако греша.

# 181
werka              Сърдечно ти благодаря!  Peace

# 182
Здравейте и от мен!
Може ли някой да каже, как точно разбират че Нилюфер лъже?
Той брат й май вече я усети. Очаквам довечера да се изясни на всички.

# 183
sis Добре дошла при нас,надявам се да се включваш честичко  Hug
bani4ka Мила не си ни спамила и нищо лошо не си направила.Може и наистина да е трябвало да се зарадваме,но аз съм си малко крайна и мисля по странен начин  Crazy Надявам се да не ни лишиш с присъствието си  Hug
vitska elia Здравей ББ: Нилюфер казва пред съдията,че я повлакъл към спалнята,а преди това на Гьокхан,че я е изнасилил в хола.Тогава той се усъмни и и казва нали беше в хола и тя-Не,в спалнята беше и накрая той я притиска да си признае,че лъже  Peace

# 184
ББДа, то така свърши снощи серията, та ми беше интересно дали Гьокхан я притиска или правят изследвания. Благодаря за отговорите

# 185
Добър ден момичета,благодаря за информацията с ББ,редовно Ви чета.Страхотни сте.Лек ден на всички фенове на Перла.

# 186
Здравейте и от мен на всички Hug
въпрос ББ Сестрата на Гьокхан - Нилюфер ще си признае ли в крайна сметка че всичко е лъжа? Crossing Arms и дали ще продължи да работи във фирма Шадоулу след всичко ??? Thinking

# 187
Здравейте и от мен, следя сериала с интерес, както и тукашната тема  Flutter

Имам въпрос в бяло Кога Инджи и Мехмед ще имат бебе? А какво става с Нихан, ще оздравее ли, ще може ли да ходи отново??

# 188
Имам чувството, че се задават постоянно едни и същи въпроси в тази тема...

Здравейте и от мен, следя сериала с интерес, както и тукашната тема  Flutter

Имам въпрос в бяло Кога Инджи и Мехмед ще имат бебе? А какво става с Нихан, ще оздравее ли, ще може ли да ходи отново??

ББ След около 10-тина серии Инджи ще разбере,че е бременна,Нихан ще се оправи напълно, ще припка като млада козичка...

Здравейте и от мен на всички Hug
въпрос ББ Сестрата на Гьокхан - Нилюфер ще си признае ли в крайна сметка че всичко е лъжа? Crossing Arms и дали ще продължи да работи във фирма Шадоулу след всичко ??? Thinking

три-четири мнения по-горе има отговор...

Хора четете малко преди да задавате въпроси, защото всичко се повтаря на почти всяка страница.

# 189
dilince , точно това си мислех и аз. Вярно е, че тука влизат много хора и не може да се следи всичко, но да се четат поне последните 1-2 страници... Whistling

# 190
dilince, много благодаря за разясненията  Peace Истината е че прочетох страниците набързо и никъде не видях Thinking  затова попитах...сега ще обърна по голямо внимание ... Peace

# 191
Епизодите довечера ако някой не ги е видял: ББ:

Епизод 86

Операцията на Нихан в САЩ минава успешно. Пънар отново заговаря за развод... Поведението на Енигн към Инджи с нищо не издава истинските му намерения. В семейния бизнес обаче отново има сериозни проблеми. Дали те могат да се разрешат?

Епизод 87
Берк се чуди как да се измъкне от казармата и се забърква в големи каши. Мехмет Фикри решава да се върне на работа. Инджи прави голяма жертва, за да спаси семейството... Междувременно тя се запознава с бившата жена на Енгин...
Ще са скучни общо взето днес

# 192
Напред: ББ След няколко епизода Енгин ще отвлече Инджи и я държи в някаква катакомба която е обзавел като спалня. През цялото време е вързана и с превръзка на устата. Оставя телефона й в хотела, където са отседнали, мисля че уж за среща с бизнес партньори. Той урежда хеликоптер, който да ги отведе в чужбина. Междувременно е откраднал паспорта й от офиса. Преди да тръгнат на тази среща с Пънар са в болницата и там май разбира че е бременна, но не е казала за това на Мехмет. Когато Мехмет не успява да се свърже с нея по телефона, се притеснява много, той се среща с бившата жена на Енгин и тя му разказва какво представлява той. Пънар междувременно казва на семейството че Инджи е бременна и Мехмет полудява, тръгват с Онур да я търсят.
Е, стига ви засега
  Wink

# 193
  • София
Напред: ББ След няколко епизода Енгин ще отвлече Инджи и я държи в някаква катакомба която е обзавел като спалня. През цялото време е вързана и с превръзка на устата. Оставя телефона й в хотела, където са отседнали, мисля че уж за среща с бизнес партньори. Той урежда хеликоптер, който да ги отведе в чужбина. Междувременно е откраднал паспорта й от офиса. Преди да тръгнат на тази среща с Пънар са в болницата и там май разбира че е бременна, но не е казала за това на Мехмет. Когато Мехмет не успява да се свърже с нея по телефона, се притеснява много, той се среща с бившата жена на Енгин и тя му разказва какво представлява той. Пънар междувременно казва на семейството че Инджи е бременна и Мехмет полудява, тръгват с Онур да я търсят.
Е, стига ви засега
  Wink

bouquet

# 194
Sayerin огромно благодаря за инфото, Hug винаги ми е било интересно да чета твоите постове   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт