Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 293
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
  • София
може и да греша, но мисля че през ноща може да лодуват само съсъ законните си съпрузи, ако съм в грешка нека някой по-запознат ме поправи

# 256
може и да греша, но мисля че през ноща може да лодуват само съсъ законните си съпрузи, ако съм в грешка нека някой по-запознат ме поправи

Принципно така би следвало да е. Въпросът е обаче коя е законната съпруга на Къванч, побългарен, впрочем сполучливо, от една съфорумка на Къваньо!  Mr. Green

# 257
  • София

[/quote]

Принципно така би следвало да е. Въпросът е обаче коя е законната съпруга на Къванч, побългарен, впрочем сполучливо, от една съфорумка на Къваньо!  Mr. Green
[/quote]

добър въпрос.....

Къваньо   Joy hahaha hahaha hahaha

# 258
  • Sofia
Абе хора, къде ги забелязвате тези неща за Мехмет, че спи с обувки, че бил с една и съща риза, направо ме убивате, аз такива подробности изобщо не виждам, гледам само сините му очи и толкоз, те са ми достатъчни  Mr. Green

Мехметчо пак почна с неговите истерии по Нихан, тъкмо си викам ще има 2 серии спокойствие, ама йок  Crossing Arms

Аз мисля, че той милият така и не може да избере едната от двете, на думи едно, на действия друго...докато не го прави вместо него Инджи, като го напуска, и чак тогава той осъзнава коя иска всъщност, както винаги е правил де...

Аз не разбрах нещо за Нилюфер, къде я е търсил Гьокхан и защо, което обясняваше на Бахар?

# 259
и майка му-горката все с една и съща блузка ходи. Обаче като стане сутрин от леглото е обдухана като за корица на модно списание. На нашето момиче, Инджи хич не са ми хубави крачката. Отгоре до долу равни.

Можете ли да ми разкажете какво точно се случи между Шереф и адвоката и защо той изведнъж спря да й се обажда?

# 260
Не съм забелязала ризите и обувките на Къваньо, но доста серии Инджи беше с един и същ лак - на точки.  Tired

# 261
  • София
Абе хора, къде ги забелязвате тези неща за Мехмет, че спи с обувки, че бил с една и съща риза, направо ме убивате, аз такива подробности изобщо не виждам, гледам само сините му очи и толкоз, те са ми достатъчни  Mr. Green

Мехметчо пак почна с неговите истерии по Нихан, тъкмо си викам ще има 2 серии спокойствие, ама йок  Crossing Arms

Аз мисля, че той милият така и не може да избере едната от двете, на думи едно, на действия друго...докато не го прави вместо него Инджи, като го напуска, и чак тогава той осъзнава коя иска всъщност, както винаги е правил де...

Аз не разбрах нещо за Нилюфер, къде я е търсил Гьокхан и защо, което обясняваше на Бахар?

ами как да не се забележи, аз чакам само да видя малко гола плът да ми се напълнят очите, ама уви - с полото, синята ризка и дългото панталонче няма раздяла Mr. Green
Инджито пак някоя сатенена нощничка вади , ама тия серии и тя спа с дънките, добре че поне червените обувчици събу преди да се вмъкне в леглото, че те щяха да ми дойдат в повече  hahaha

# 262
  • София
и майка му-горката все с една и съща блузка ходи. Обаче като стане сутрин от леглото е обдухана като за корица на модно списание. На нашето момиче, Инджи хич не са ми хубави крачката. Отгоре до долу равни.

Можете ли да ми разкажете какво точно се случи между Шереф и адвоката и защо той изведнъж спря да й се обажда?

той и предложи да заведе дело за развод, а Шерефката му каза че не иска да се развежда с Ахмед , и че ще носи тази фамилия до живот, и момчето взе че се засегна...

# 263
Хихихиихи, скици!  Mr. Green Ама верно къде е търсил Гьокхан сестра си и поради каква причина?  newsm78

И апропо на Шерефката направо да й викаме вече Шефката!  Party

# 264
  • София
Хихихиихи, скици!  Mr. Green Ама верно къде е търсил Гьокхан сестра си и поради каква причина?  newsm78

И апропо на Шерефката направо да й викаме вече Шефката!  Party

аз днес изпуснах началото на филма, мисля утре като качат сериите в нета да се поправя, та не знам къде и защо я е търсил,
ама тя си е загубена по сценарии та не знам има ли смисъл някой да я търси Mr. Green

# 265
Абе хора, къде ги забелязвате тези неща за Мехмет, че спи с обувки, че бил с една и съща риза, направо ме убивате, аз такива подробности изобщо не виждам, гледам само сините му очи и толкоз, те са ми достатъчни  Mr. Green

Мехметчо пак почна с неговите истерии по Нихан, тъкмо си викам ще има 2 серии спокойствие, ама йок  Crossing Arms

Peace

ами как да не се забележи, аз чакам само да видя малко гола плът да ми се напълнят очите, ама уви - с полото, синята ризка и дългото панталонче няма раздяла Mr. Green
Инджито пак някоя сатенена нощничка вади , ама тия серии и тя спа с дънките, добре че поне червените обувчици събу преди да се вмъкне в леглото, че те щяха да ми дойдат в повече  hahaha
Ама това не е разрешено в Тр  newsm78

Аз не съм сигурна че е много усърден мюсюлманин, я що женуря разведе  Laughing пък и алкохол много пие...  Thinking

# 266
Sayerin , пиле, тука не става въпрос за голотии бе. Мани ти нас кво си плямпаме така по между другото.  Просто тия гадни чорапи и обувки да ги махне като ляга и като става да става бос. Айде като пък толкова трябва да е скришно - да си тури една пижама на жирафчета или бананчета там. Значи на Инджито може рамената голи, а на Мехмет краката не може? Е то нелогично това....А по повод пиенето и ходенето по жени...то едва ли само Къванч го прави това в Турция, но пък той е най-наяве де. факт.  А ако ги питаш - мюсюлмани сме. Лошо няма. Аз дори самата не виждам нищо лошо, макар че - да, знам, алкохолът е грях според Исляма. Но все пак сме 21-ви век....чак пък толкова стриктни хора в наши дни...Може би в Сауди Арабия само

# 267
  • София
Sayerin , пиле, тука не става въпрос за голотии бе. Мани ти нас кво си плямпаме така по между другото.  Просто тия гадни чорапи и обувки да ги махне като ляга и като става да става бос. Айде като пък толкова трябва да е скришно - да си тури една пижама на жирафчета или бананчета там. Значи на Инджито може рамената голи, ама Мехмет краката не може? Е то нелогично това....А по повод пиенето и ходенето по жени...то едва ли само Къванч го прави това в Турция, но пък той е най-наяве де. факт.  А ако ги питаш - мюсюлмани сме. Лошо няма. Аз дори самата не виждам нищо лошо, макар че - да, знам, алкохолът е грях според Исляма. Но все пак сме 21-ви век....

мда и аз така мисля, нали ще ставаме всички космополитни гражданя, то ако не можеш да си пиеш някъде на раздумка свободно, прекаления светец и Богу не е драг...

# 268
  • София
Момичета аз отивам да спя, че ако Инджито може да не ходи на работа като реши да се шляе с Мехмедчо, то аз трябва да ходя ... Hug

лека нощ

# 269
Освен това сме балканци, което автоматично ни прави близки, а на моменти дори еднакви. Само за пример - кво пият турците? Викат му ракия, ама си е нещо като мастика. Кво пият гърците - узо, кво пием ние - мастика. сърбите и те го имат същото. Като играем ръцете горе и опсааа  Mr. Green Вържи ни ръцете на Балканите, па чакай да ти играме! Ше стане, ама на 32-ри в шестък точно!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт