Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 297
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
А аз предлагам да е "Високият рус мъж с черната обувка"  Mr. Green
Подкрепям!

# 241
Извинете, ако вече е споменавано, но искам да гледам сериите на турски много. Прегледах първия пост и няма нищо, затова питам. Къде да ги намеря?

Заповядай   http://www.dizivefilm.com/default.aspx
Мерси много   bouquet

# 242
Цитат
.............. на нас Мехмет ни дай.

Ей затуй на и с елеци, шуби и апрезки ще почне да ляга... И вместо ципове и копчета, с катинари ще ги закопчава...Като не можете да се владеете, хак ви е.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha                         

# 243
Бе то въпросът, ако е там, аз Мехмет мога да го понеса и в ескимоски кожух или шотландса поличка Mr. Green

# 244
днес не можах да гледам сериите и незнам до къде е свършила втората серия, но утре в нет-а ще ги гледам.

По повод чаршафите четох, че фирмата TAC е спонсор на много от турските сериали и държат да се показва разнообразие. За другото сте абсолютно прави, че са го карали през просото Simple Smile
А този Мехмет ме дразни много с тази Нихан, уж щеше да се съобразява, уж незнам си какво, а днес май пак е прекалил ББ: пък като знам какво става натам:
1) пропуска първия видеозон на Инджи   #2gunfire
2) присъства на всяка процедура по възстановяването на Нихан лично, да я окуражавал  ooooh!
3) води си я на вечеря  #Cussing out
4) Рукие или Пънар (май беше)  newsm78 като роди, Инджи с корема слиза по стълбите да го търси в болницата, той с Нихан споделя колко е развълнуван и я кани да пият по кафе  #2gunfire #2gunfire

Това вече е прекалено от негова страна  Crossing Arms

# 245
Бе то въпросът, ако е там, аз Мехмет мога да го понеса и в ескимоски кожух или шотландса поличка Mr. Green

С поличка , с поличка ! Че отдолу шотландците не носят бельо! Party

# 246

Въх недей! Само при мисълта и ми се препоти монитора  ooooh!

# 247

Joy Joy Joy Щом е само монитора , още сме добре !  Laughing

# 248
Той Мехмет горкия сигурно редовно ходи със зачервени уши от толкова много клюкарене по негов адрес в Бг.   Mr. Green А аз понеже не следя белите ви текстове, за да не си губя тръпката, искам да попитам в крайна сметка Пънар и Онур ще се разберат ли? В смисъл НАИСТИНА да се разберат.

# 249
  • София
лелииии, щом ще е без бельо и с рибарски ботуши го вземам тоз хубавец.... Crazy Mr. Green

# 250

Joy Joy Joy Щом е само монитора , още сме добре !  Laughing
 Joy

Само не забравяйте, че за всяка по-разголена сцена в Тр се плащат солени глоби

Той Мехмет горкия сигурно редовно ходи със зачервени уши от толкова много клюкарене по негов адрес в Бг.   Mr. Green А аз понеже не следя белите ви текстове, за да не си губя тръпката, искам да попитам в крайна сметка Пънар и Онур ще се разберат ли? В смисъл НАИСТИНА да се разберат.
ББ Да

# 251
лелииии, щом ще е без бельо и с рибарски ботуши го вземам тоз хубавец.... Crazy Mr. Green

Абеееейй! Мехмет нали мюсюлманин, сега мюсюлманите имат Рамадан и постят. Дайте да се поспрем малко, че става страшно  Mr. Green Нека си пости човека без нашите претенции зааааааа  newsm78 нали  Laughing

Sayerin Кратко и ясно.  Grinning Мерси ти.

# 252
  • София
добре айде от мен да мине ще чакам да мине Рамадана, пък знаеш ли може да не е толкова стриктен в постенето Mr. Green Rolling Eyes

# 253
Е, че той, ако не е стриктен, значи не е никъв мюсюлманин. Пък нали твърди, че има твърда и непреклонна вяра в Алаха. Бог демек де, то едно и също. Пости къде ще ходи да не пости. А техните пости през деня не са само от храна, ми и от.....лоши работи казано най-общол Пък през нощта може ида може, знам ли  newsm78

# 254

Абеееейй! Мехмет нали мюсюлманин, сега мюсюлманите имат Рамадан и постят. Дайте да се поспрем малко, че става страшно  Mr. Green Нека си пости човека без нашите претенции зааааааа  newsm78 нали  Laughing

Sayerin Кратко и ясно.  Grinning Мерси ти.

Те постят , ама   само до залез слънце ! После да мята поличката , че то   вече не се издържа ! Joy
 Sayerin ,  Hug я , колко народ сме - една глоба ли не можем да платим ?! Wink

Общи условия

Активация на акаунт