Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 298
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
Някой няма ли да му каже на тоя нашия Мето (съкратено от Мехмед  Whistling) да спре да спи с панталони и чорапи бе. А днеска като за капак като стана посред нощите да говори с Нихан и директно си беше и с обувки!  ooooh! Черни, лъснати и вързани! Леле майко. Може би така се спестява време и лента, знам ли. Наместо да търчи бос из стаята и по Калвин Клайн-ки или пък да се дупи, за да си връзва 5 минути екранно време обувките  newsm78 И Онур пък съвсем ме обърка па тоз! Един кадър с ранена уста, в следващия читав, после пак с лилава устна, после пак цял и така до откат. Направо ми се кръстоса погледа  Mr. Green
А обърнахте ли внимание на чаршафите им - стоят си с гънките! По-добре да си ги ползваха сгънати, и без това нямат нужда от тях, щом все с дрехите и обувките са вътре.

# 226
И на свекървата чаршафите са такива!
Май през пръсти са я карали при снимките

# 227
Той Мехмет така си ляга, за да е готов да изхвърчи от леглото по всяко време, когато някоя мома е в беда и да окаже решителната намеса!

Инджи и тя как не разбра, че фирмата Шадоулу е пред фалит - мъжа й от толкоз време само с една-едничка синя ризка на гърба си е останал, по-явен знак от туй...

Перлита, споко, никакъв няма да го дърви в Америка - с тез ипотеки и задължения кой ще го пусне да замине? Joy Joy Joy

# 228
Абе хора, те там голотии са забранени, а къщата, дето снимат в нея е музей и не се пипа много..
ББ Да, до развод ще се стигне, писах защо на една от предните страници, върни се да прочетеш че ме мързи пак да го пиша  Laughing

# 229
Нещо не усещам затруднението .....
Да не би и те като нас-криза??

# 230
  • Варна
Голяма криза няма що. Фирмата ще фалира, а те само гости, подаръци. Берг пък подкупи ще дава.
Като са в такава криза да се бяха ограничили малко. Mr. Green
Кога ще се оправят най-после Онур и Пънар? Онур пак тръгна да затъва, ама тоя път и Мехмед няма да има пари да го спасява.

# 231
Абе хора, те там голотии са забранени, а къщата, дето снимат в нея е музей и не се пипа много..
ББ Да, до развод ще се стигне, писах защо на една от предните страници, върни се да прочетеш че ме мързи пак да го пиша  Laughing
Еееееееее, какви голотии?!?! Извън чаршафите са боси, в чаршафите - с обувки!  #Crazy
Филмът си е готин, ама трябваше да се постараят малко повече. Нищо, че къщата е музей. К`во й пречат на къщата един-два боси крака?  
Пък и да му видим на Мехметчо и някое краче, я! За това е целият зор    Joy

# 232
  • София
Еееееееее, какви голотии?!?! Извън чаршафите са боси, в чаршафите - с обувки!  #Crazy
Филмът си е готин, ама трябваше да се постараят малко повече. Нищо, че къщата е музей. К`во й пречат на къщата един-два боси крака?  
Пък и да му видим на Мехметчо и някое краче, я! За това е целият зор    Joy

ОООООООО, не става тази работа така !!! Той е модел и при него всичко става с предварителни договори, за разголване трябва яко плащане Joy Joy Joy

# 233
  • София
днес не можах да гледам сериите и незнам до къде е свършила втората серия, но утре в нет-а ще ги гледам.

По повод чаршафите четох, че фирмата TAC е спонсор на много от турските сериали и държат да се показва разнообразие. За другото сте абсолютно прави, че са го карали през просото Simple Smile
А този Мехмет ме дразни много с тази Нихан, уж щеше да се съобразява, уж незнам си какво, а днес май пак е прекалил ББ: пък като знам какво става натам:
1) пропуска първия видеозон на Инджи   #2gunfire
2) присъства на всяка процедура по възстановяването на Нихан лично, да я окуражавал  ooooh!
3) води си я на вечеря  #Cussing out
4) Рукие или Пънар (май беше)  newsm78 като роди, Инджи с корема слиза по стълбите да го търси в болницата, той с Нихан споделя колко е развълнуван и я кани да пият по кафе  #2gunfire #2gunfire

# 234
Той Мехмет така си ляга, за да е готов да изхвърчи от леглото по всяко време, когато някоя мома е в беда и да окаже решителната намеса!

Инджи и тя как не разбра, че фирмата Шадоулу е пред фалит - мъжа й от толкоз време само с една-едничка синя ризка на гърба си е останал, по-явен знак от туй...

Перлита, споко, никакъв няма да го дърви в Америка - с тез ипотеки и задължения кой ще го пусне да замине? Joy Joy Joy

newsm62 Викаш като един същинский рицар е в непрекъсната готовност да спасява закъсалите моми!  Mr. Green Уважавааам! Обаче като вземе да крещи по Инджито и ми иде да му застана в стойка еФ, па да дойде на мен да ми се кара така!  Thinking Значи на Нихан и прочее нелегални закъсали хубавици мяу-мяу, пък на нащо Инджи се пени като да му е виновна за всички проблеми, барабар със световната финансова криза и гладните сомалийчета! Аааа! Ма не може така!  Naughty
Не бе, Sayerin, то ясно, че нема да ходят голи като улавите американци, ама пък ние не ги и щем дибидюс де. Но сега с обувките под завивките в спалнята....ми мен вече почва да ме човърка въпросът как ли се чувстват горките му 43-ти номер крачка и дали не излъчват като следствие от това нещо специфично.... newsm78 Освен това не сме приритали за голи жени, на нас Мехмет ни дай. Така де - черешката на сладоледа  Mr. Green

# 235
днес не можах да гледам сериите и незнам до къде е свършила втората серия, но утре в нет-а ще ги гледам.

По повод чаршафите четох, че фирмата TAC е спонсор на много от турските сериали и държат да се показва разнообразие. За другото сте абсолютно прави, че са го карали през просото Simple Smile
А този Мехмет ме дразни много с тази Нихан, уж щеше да се съобразява, уж незнам си какво, а днес май пак е прекалил ББ: пък като знам какво става натам:
1) пропуска първия видеозон на Инджи   #2gunfire
2) присъства на всяка процедура по възстановяването на Нихан лично, да я окуражавал  ooooh!
3) води си я на вечеря  #Cussing out
4) Рукие или Пънар (май беше)  newsm78 като роди, Инджи с корема слиза по стълбите да го търси в болницата, той с Нихан споделя колко е развълнуван и я кани да пият по кафе  #2gunfire #2gunfire

Еййййййййй, не разбирате вие от доброта, грижа и кавалерство! Такъв си е той - грижовен!
За разнообразието на чаршафите съм съгласна - нека! Ама поне да им разгладят малко гънките. Ако нямат ютия - младото семейство да ги "омачка", както очакваме да видим от толкова време насам  hahaha

# 236
Извинете, ако вече е споменавано, но искам да гледам сериите на турски много. Прегледах първия пост и няма нищо, затова питам. Къде да ги намеря?

# 237
Здравейте, момичета! Предлагам ви тема  -  думите на Мехмет: " Понякога не виждаме истината, докато не си изпатим." Ако ви харесва, разбира се.  bouquet

# 238
А аз предлагам да е "Високият рус мъж с черната обувка"  Mr. Green

# 239
  • София
Извинете, ако вече е споменавано, но искам да гледам сериите на турски много. Прегледах първия пост и няма нищо, затова питам. Къде да ги намеря?

Заповядай   http://www.dizivefilm.com/default.aspx

Общи условия

Активация на акаунт