Перла-филмът,който ще остане в сърцата ни-15

• 42 310
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
Хм, това си е от наша гледна точка, там порядките са други..
А за обувките и чорапките май трябва сценаристите да хванем за ушите и режисьорите..  Laughing

# 271
И на тоя вариант съм съгласна  Peace Grinning  Важното е да си вземат бележка за следващия А ла Перла сериал, хеле пък ако е с Къванч. Айде отлитам и аз. Спете спокойно и влюбено синеоко  Laughing

# 272
много е хубав този беее пфуууу

# 273
  • Sofia
Лека нощ и от мен Hug

Морганчето, кой както се уреди нали знаеш  Laughing

# 274
Добро утро, дано днес сте адекватни на работа и успеете за малко да извадите Мемет от главите си!!!

Аз доколкото разбрах от предишните серии - Гъокхан и сестра му са сираци и са израстнали по домове, но на различни места и той не е знаел, че има сестра, затова като научава тръгва да я търси(нали е много добър в (журналистическите) изследвания).Затова му стана толкова криво, че тя тъй му го...
Тази седмица сериите нещо ме поизмъчват... Ако още малко така я карат, темата ще трябва да я променим на "Перла - филмът, в който сценаристите и режисъорите си получиха заслуженото..." Обаче снощи забелязах и нещо + - Ше(ре)фката като седеше пред огледалото и щеше да си ляга (последният такъв момент с нея) беше без грамче грим!!! Не да се чудим ще си лягат ли, на парти ли ще ходят...
 Thinking
Айде, до довечера!  Laughing

# 275
  • София
За мен Инджи си заслужава всичо,което и се случва.Пред Мехмед се прави на света вода ненапита, а пред другите е голяма отворка.Не се ли усеща как дразни нарочно Енгин с приказките си за Мехмед и какво става в къщата?Да прави всеки ден на идиот съдружника си, щото видиш ли нещо станало в къщата и тя задължително трябва да е на всяка манджа мерудия.А и Мехмед дразни, излиза с Енгин ,дава му напразни надежди, а после, ама той ми е само приятел.Пак Енгин много я търпи.Гюлсун защо си заряза бизнеса?Пънар- то бива, бива диво, но тя прекали и продължава да прекалява.Не знае какво иска.Дедкото уж беше съгласен със сина си, а снощи що глупости изприказва по негов адрес.

# 276
  • Пловдив
Дедето горкия ще го побъркат, много ме изкефи снощи: "Нали бяхте само приятели, как тогава забременя ? И след като ще имате дете, защо се развеждате???"

Мен Инджи ме дразни с прекаленото си доверие на Енгин.
А Мехмет - с прекаленото обръщане внимание на разни други жени.

Напълни ми се душата, като видях как Мехметченцето притича в спалнята на татко си и Инджи (макар че как ли самичко би си отворило вратата, като едва се подава от земята).

Шефката много ясно защо не иска да се развежда, как така ще се откаже от славата и богатството, имиджа и замъка на Шадоолу.

# 277
  • София
 добро утро и от мен дами...
то Инджито отдавна трябваше да забележи, че Енгин е психопат и е влюбен в нея, всички останали разбраха само тя не, ама сценарии какво да се прави
а Шефката много ясно че няма да остави короната Mr. Green
Пънар си заслужава всичко това с тази болна ревност то пак че Онур я търпи и ходи по гайдата и той милия със стоманени въжета вместо нерви
пък Мехемтчо да става посред нощ - чак си направил римайндера, за да се обади на жената която е криела от него съществуването си и детето им - това вече минава всякакви граници  #2gunfire
и той - майка Тереза на чуждите жени....

# 278

Мехметчо пак почна с неговите истерии по Нихан, тъкмо си викам ще има 2 серии спокойствие, ама йок  Crossing Arms

Аз мисля, че той милият така и не може да избере едната от двете, на думи едно, на действия друго...докато не го прави вместо него Инджи, като го напуска, и чак тогава той осъзнава коя иска всъщност, както винаги е правил де...

Съгласна. В предните теми много го защитаваха тоя Мехмед, но "вълка козината си мени, но нрава не". И като знам какви още ще ги върши, незнам Инджи как го търпи. То сценарии ама е прекалено. Тая нихан никога не съм я харесвала и все повече ми става противна.

# 279
  • Разпиляна във въображението
ББ: Онур ще затъне ли отново в дългове?

# 280
  • Пловдив
Абе на първата си сватба Мехмет беше ли с мустаци ?!? Гледам снимки от филма, публикувани във фенсайта на Къванч и така ми се струва, че е с мустак. А е от първата сватба, защото присъстват Кадер и баща й.

A в последната серия на филма струва ли ви се (които са гледали) една от героините да е с корем ?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 15:36 от svetla

# 281
  • София
Абе на първата си сватба Мехмет беше ли с мустаци ?!? Гледам снимки от филма, публикувани във фенсайта на Къванч и така ми се струва, че е с мустак. А е от първата сватба, защото присъстват Кадер и баща й.

http://kivanc-tatlitug.proboards.com/index.cgi?board=gumus&a … ad=212&page=1

Не знам от линка ще се види ли нещо, но не ми е ясно как точно да кача снимка тук.

от линка не разбирам за коя снимка говориш, но на първата сватба не е с мустаци, на тази от която бяга де...там дори изглежда момченце  Grinning

# 282
Добро утро момичета,много добре сте обсъдили сериите снощи. Laughing На мен ми бяха малко обикновени,нямаше нищо интересно,тръпка а у.А сега аз да си питам по моя въпрос.Дайте
 нещо да се разберем за кафето.Пишете
моля,кой иска да дойде,кога,къде и в колко му е удобно,та да се разберем нещо.Гледам,че за другия уикенд са 10 човека,ако искате може 2 срещи да направим.Който може този уикенд и другия.Моля ви пишете,че няма време поне за този уикенд дали ще се организира нещо.За другия има още време  Peace

# 283
От  21  септември започват да дават Сървайвър и ще има само по 1 серия от Перла.... Cry Cry Cry

# 284
  • София
да тъпия сървайвър ще ми развали удоволствието,
това риалити никога не съм го харесвала, особено пък с този смъртен случай не знам как имат очи да го излъчват и да спират сериала, като дават нещо да е до край никога няма да се научим и БТВ и Нова са един дол дренки, спират сериалите на половината, или пък ги повтарят докато ги наизустим, или променят дни часове, абе изобщо на който както му е удобно... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт