Мека мебел - 5

• 183 665
  • 905
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
magarence , страхотен диван ! Peace
И аз поразгледах сайта и ми харесаха доста неща.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:12 от *sve*

# 106
  • Абсурдистан
Магаренце,
много съм ти благодарна за сайта.  bouquet  bouquet  bouquet
И секция, и диванче си харесах в цветова, които ми трябват.
А си търся от близа 1,5 години.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:32 от Розовата шапчица

# 107
Моя позната по моя препоръка си купи това:

Още обаче не си е избрала в кой цвят да си го вземе. Сега я питах и ми каза, че цената, която са й предложили е 3600 с 20% отстъпка. Размерите са 335/276 сантиметра.

Аз да се похваля. Дойдоха ми диван4етата. На живо изглейдаат по същия на4ин и са много удобни. Механизма за сън е с ламели и съм приятно изненадана. Т.е не е толкова неудобен колкото си мислех

http://www.mebelitebg.com/components/com_virtuemart/shop_image/p … 00df0068bff4c.jpg

Този тип дивани са много удобни.
Би ли ми казала ъгълът на каква цена е и на коя фирма.

# 108
Да, наистина имат много приятни неща на средни цени..
А и съм доволна от обслужването - бяха точни.. Peace

Сега остава и диванът дае удобен и лесно да се поддържа както ме убедиха.. Sunglasses

# 109
  • Абсурдистан
Да, наистина имат много приятни неща на средни цени..
А и съм доволна от обслужването - бяха точни.. Peace

Сега остава и диванът дае удобен и лесно да се поддържа както ме убедиха.. Sunglasses

А  мек ли е като се сяда и дали можеш да си облегнеш главата на възглавниците и облегалката или идват малко ниски?

# 110
Ккато казах - още ми седи опакован..
Но в магазини се усещаше мекичък..
и възглавниците отзад се регулират..

# 111
  • Абсурдистан
Ккато казах - още ми седи опакован..

Моля  Grinning, поседи малко върху него, полежи - ей така както е опакован.

А какво значи регулират се - удобни ли са и може ли човек да си облегне главата на тях в седнало положение.

# 112
Страшно ми допадна като модел гарнитурата, която показа  blackorpheus . Само, че ми се иска в нещо тъмно кафяво. Не видях дали има такава разцветка.

# 113
за сега само запис
и на нас ни предстои закупуването на диван-ще се местим в ново жилище, надявам се скоро да покажа новата придобивка
за сега сме се спряли на двойка и тройка АНДРИАНА от мебили начеви

# 114
Ами не знам, може и да има. Това ми даде моята приятелка, защото тя това ще си взема. Ако искаш провери в сайта на фирмата (ще ти го пратя на лична бележка). Имай предвид, че имат доста по-голямо разнообразие от това, което е качено в сайта им. Simple Smile

Страшно ми допадна като модел гарнитурата, която показа  blackorpheus . Само, че ми се иска в нещо тъмно кафяво. Не видях дали има такава разцветка.

# 115
  • Sofia, Bulgaria
Розовата шапчица,
Не съм питала за ъгъла.  Цената на двойка, тройка с механизъм и фотьоил е 2,900 лв. Правят само естествена кожа. фирмата е Сим Импекс. Това им е сайт-а:
http://www.mebelitebg.com/index.php?option=com_content&task= … id=1&Itemid=2

# 116

Магаренце, на бул. Цар Борис ІІІ No.137 ли е магазина, че друг адрес на сайта не намерих  Rolling Eyes

# 117
В момента има СТройко и там са представени и Сим Импекс - има 10% отстъпка, побързайте, защото е до сряда др. седмица.

Ние в крайна сметка си поръчахме от Зоната диван модел Ню Йорк на Кова Стил - Паралел Севлиево. Дамаската е елефант и набук. Корпусът е кафяво-зелено-бежов - имитация на кожа, възглавниците са бели светли, и малките са раирани. Поръчахме и табуретка. Ще стане след 10тина дни и ще го снимам. Най-удобен си ми беше той.
http://parallel.bg/ Мекичък и топличък. В крайна сметка това бяха основните причини да се откажем от кожен диван - домашният уют.  Grinning

# 118

Магаренце, на бул. Цар Борис ІІІ No.137 ли е магазина, че друг адрес на сайта не намерих  Rolling Eyes

Да, там им е.. Peace

# 119
Някой купувал ли е от гарнитурите на Cheers  от "Нов дом Симеонов" - newsm78

Общи условия

Активация на акаунт