Мека мебел - 5

• 183 947
  • 905
  •   1
Отговори
# 120
как ви се дават толкова пари, не знам..
моя диван го видях в Зоната за 1200лв
на табелката пише името на фирмата -производител
директно в магазина - 800лв
айде и на другия ден в цеха извън софия - 680лв със скъпата дамаска
дивана никак не  е лош, 1,80 на 2 метра, 4 възглавници, с ракла, с подматрак - става за двама души за спане пре-спокойно
идейта ми е, да не се хвърляте на първия срещнат модел щото ви е харесал цвета и да изсипвате 3 бона, колкото за малка кола
П.С.от съображения за сигурност не споменавам името на фирмата- производител, изключително коректни хора!

# 121
  • област Софийска
Някой купувал ли е скоро холна гарнитура - диван, два фотьойла, табуретки? Интересуват ме цените горе-долу как вървят?
Мислехме за холен ъгъл, но накрая решихме, че предпочитаме този вариант. Ще следя темата.

# 122
Аз си купувах холна гарнитура от естествена кожа. Моята конфигурация е двойка и тройка диван и фотьойли, но то май може както искаш да си ги въртиш конфигурациите. Аз лично харесвам моята конфигурация. Иначе цените варират. Вчера гледах на стройко, че за 1500 - 2000 може да се сдобиеш с холна гарнитура, но нещо не останах доволна нито от моделите, нито от качеството. Моята излезе 3600 лева, но е много хубава естествена, дебела кожа, а има и МДФ крачета. Много е удобна и не е все едно сядаш на дърво, като някои модели, които видях на Стройко.

Някой купувал ли е скоро холна гарнитура - диван, два фотьойла, табуретки? Интересуват ме цените горе-долу как вървят?
Мислехме за холен ъгъл, но накрая решихме, че предпочитаме този вариант. Ще следя темата.

# 123
  • Хасково
Ние купувахме лятото- цените многоооо варират в зависимост от дамаската.
http://psm2001.snimka.bg/daily/dom.418256 Този модел специално беше между 1800 и 2800.

# 124
  • област Софийска
Скъпички, скъпичкиииии... Имайки предвид, че пръснахме за ремонт една бала пари и сега обзавеждаме...

# 125
Кажи каква цена си готова да дадеш за мека мебел и ще се опитам да ти препоръчам нещо.

# 126
  • област Софийска
Ами, знам ли, нещо поне около 1000 лв  newsm78 То едно ли е нещо за купуване...

# 127
За 1000 лева трудно ще си намериш цяла холна гарнтура. Има варианти за около 1500, но с много ниско качество и после цял живот да трепериш дали някой няма да излее чаша вино, да се протрие след 2-3 години ползване. Ако все пак не можеш да си позволиш 1500 лева и нагоре, съветът ми е да си намериш нещо наистина евтино, но с едно наум, че ще трябва да го сменяш скоро.

Ами, знам ли, нещо поне около 1000 лв  newsm78 То едно ли е нещо за купуване...

# 128
Еmanuel,
виждам че даваш консултации... Grinning
Може ли да те попитам нещо относно една оферта?
реших да си поръчам изработка, защото помещението е нестандартно и най-добре би стоял ьглов диван, но не обикновен(90 градуса) , а под ъгъл 135 гр.
И така имам следната оферта от фирма с цех край София - двойка, ъгъл и лежанка с размери: дължина 380см  и дълбочина 85см, изработени от корпус изк.кожа и седалки от дамаска по 18лв кв.м с монтиран механизъм за разтягане на 2-ка. - цена 1800лв?
Явно си в тази сфера - кажи моля, според теб добра цена ли е или не съвсем?  newsm78

Благодаря,

# 129
Ами да ти кажа,на мен цената ми се вижда добра,при положение,че ъгъла ти е по голям от стандартните и като се има впредвид,че по принцип един нормален ъгъл от дамаска или изкуствена кожа варира в тези граници.Ако си решила поръчвай,но преди това проучи фирмата.

# 130
  • Бургас
Да, ние купихме турски диван тройка и два фотьойла PeaceНякои със сигурност са скептични, но трябва да ви кажа, че турската мебел е доста качествена! Комплекта ни струваше 1300лв., а дамаската е изцяло по ваш избор, без да се променя цената...Разбира се има и некачествени мебели, но те си личат дори само при оглед Wink Да си призная, гордея се много с избора си Party
Ето:
http://justy.snimka.bg/family/moyat-dom.384461.15418840 и нататък...

# 131
В голямо двоумение съм. Днес с моя приятелка ходим да избираме мека мебел за нея и си избрахме - стеснихме кръга до две.

Според вас кой вариант е по-добър, защото и двете се изпокарахме.

newsm78

# 132
първия ми харесва повече

# 133
И на мен, ама Виолета се двоуми за втория и сега я разубеждавам Simple Smile

първия ми харесва повече

# 134
Aз харесвам повече първия вариант  Grinning
Седалките и гърбовете може да се направят свалящи се с цип , за да се перат .
Другият ми изглежда труден за почистване... иначе не е лош  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт