Мека мебел - 5

• 183 935
  • 905
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

Започнах да чета темата и в момента съм до 25 страница. Ще продължа да чета, а и старите теми, но искам да питам.

Предстои ни обзавеждане на нов апартамент. Този път сме решили да не пестим средства и да ги направим така, че да ни е удобен. Но от друга страна не смятаме да разхищаваме и да се изхвърляме. В момента проучвам през интернет дивани, за да може през уикенда да обикаляме магазините.

Това което търсим: Хубав кожен диван (дебела и качествена кожа) - ъгъл тройка с лежанка, кафяв или шоколадово (но не и светло кафяв), по възможност лежанката да е и ракла, освен това да има механизъм за спане на инцидентни гости. Искаме дивана да е кожен, но от него да не лъжа тежест и натруфеност.

Разгледах доста сайтове и продължавам да гледам. Това, което ни хареса за сега като модел е това:
http://www.platan.bg/bg/furnitures/view/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0 … 0%B5%D0%BB-mexico
Все още не знаем дали се предлага в кожа и изобщо на живо дали ще ни допадне.

Искам да споделите мнения и опит за тази марка немски мебели POCO, а също така и за Платан като търговци и производители.

Освен това ще ви бъда благодарна ако предлагате и други модели дивани (на други фирми).

# 526
  • Пловдив
dida_t изненадах се колко хубави неща има в бившия РУМ Дружба в кв. Смирненски,може да погледнеш и там Peace

# 527
Нека ви покажа нещо ново и интересно!
www.evrodom.eu - колекция "Пони"
В този магазин може да изберете дивани от Начеви, Аксага, Велга, Камбо, Белкаро...
Поздрави,
Р.
 Hug Hug Hug

# 528
Това което търсим: Хубав кожен диван (дебела и качествена кожа) - ъгъл тройка с лежанка, кафяв или шоколадово (но не и светло кафяв), по възможност лежанката да е и ракла, освен това да има механизъм за спане на инцидентни гости. Искаме дивана да е кожен, но от него да не лъжа тежест и натруфеност.

Разгледах доста сайтове и продължавам да гледам. Това, което ни хареса за сега като модел е това:
http://www.platan.bg/bg/furnitures/view/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0 … 0%B5%D0%BB-mexico
Все още не знаем дали се предлага в кожа и изобщо на живо дали ще ни допадне.

Искам да споделите мнения и опит за тази марка немски мебели POCO, а също така и за Платан като търговци и производители.

Освен това ще ви бъда благодарна ако предлагате и други модели дивани (на други фирми).
На Платан звънях, докато избирахме. След няколко телефонни разговора комуникацията замря.  Така че конкретно не мога да ти кажа за качеството Sad  Не сложихме механизми- променят дизайна и удобството. При широчина 90 см се получават две ъглови легла- за инцидентни гости е достатъчно Grinning Добре, че от фирмата се сетиха да ни накарат да премерим широчината на вратите Mr. Green иначе не знам как щяхме да я настаним Mr. Green И още нещо- размерите ги уточнихме крайно с архитектурната скица на стаята. За малко гооооооляма глупост щях да спретна Laughing

# 529
  • Варна
Аз щях да давам размери на холния ъгъл зa beborina,значи табуретката е 130см на 70см.Самият ъгъл е с ширина 2,70м,лежанката е широка 1м,а дълга 2,50м.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 15:08 от aalko

# 530
Благодаря , aalko!   bouquet

# 531
  • В полето, под тепето.
Днес си получих диванчетата от Индива. Нямам никакви забележки, нищо не е сбъркано и т.н.  Mr. GreenСнимки.а по-късно.

# 532
Ха, и аз съм с техни дивани - вече 4 месеца, нямам забележки. Само дето не сме го ползвали за спане - няма гости.

# 533
# 534
niakoi moje li da dade mnenie za divanite na stefanystyle ruse

# 535
  • София
Теси, прекрасни са!!! Дамаската ти е на Велекс, нали Simple Smile аз съм с такава, само че светла.

# 536
  • на пистата
е точно такива дивани харесвам.честито,със здраве да си ги ползваш

# 537
  • Sofia, Bulgaria
аз съм с тези. удобни са ми и разтегателния механизъм у4удващо не е много неудобен.

http://www.mebelitebg.com/component/page,shop.product_details/fl … tuemart/Itemid,8/

# 538
Теси, страхотен е дивана, със здраве да се ползва  Peace

Връщам се да чета темичката от началото, че и при нас дойде момента за купуване на холов ъгъл  ooooh!

# 539
Някой да има отзиви за разтегателни дивани на Велга Ловеч?

Общи условия

Активация на акаунт