Бойни изкуства за малки деца. Какви? Къде в София?

• 68 531
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, някой да знае школа за бойни изкуства в района на Дървеница, Изток, Младост 1 или пък Студенски град.
Чух за някаква школа в НСА, но за по-големи, а сина ми е на 3,5г.

# 181
  • София
На 3,5 надали някой ще го вземе, обикновенно към 5-6-7 годишни чак ги искат. Иначе ми препоръчваха преди в дървеница..в 55-то май беше, таеклондо...дали още  го има идея нямам.

# 182
За бойни изкуства - чувала съм, че трябва да е поне на 4. Съседчето е на толкова и ходи на таекуондо в едно читалище в центъра, но е най-малкия и му е трудно

# 183
В съвсем нова и много чиста зала с много добър треньор, и педагог. Намира се на бул. Цар Борис 3 №165.   Има информация тук https://www.facebook.com/scshoshin

# 184
  • София
Здравейте, някой да знае школа за бойни изкуства в района на Дървеница, Изток, Младост 1 или пък Студенски град.

Според мен е твърде мъничък. Иначе в 8-мо училище - Мусагеница има таекуондо - взимат от 6 годишни, към клуб Рамус са. Синът ми ходи там, но е от съвсем скоро и още нямам големи впечатления

# 185
  • София

Според мен е твърде мъничък. Иначе в 8-мо училище - Мусагеница има таекуондо - взимат от 6 годишни, към клуб Рамус са. Синът ми ходи там, но е от съвсем скоро и още нямам големи впечатления

ооо да, точно това ни препоръчваха, не 55-то, а точно 8-мо към Рамус беше, уж  имали подход към дечицата ...

# 186
Не знам дали вече някой не го е споменал, но клубът по айкидо от басейна Спартак се премести в една много симпатична зала в Лозенец ,на ул. Николай Лилиев.

# 187
  • София
В съвсем нова и много чиста зала с много добър треньор, и педагог. Намира се на бул. Цар Борис 3 №165.   Има информация тук https://www.facebook.com/scshoshin

Нещо повече? Моля, обяснете, все едно на света съществува само бгмама Simple Smile  (нямам фб)

А за айкидо клуба в Славия има ли някой отзиви?

# 188
  • София
В съвсем нова и много чиста зала с много добър треньор, и педагог. Намира се на бул. Цар Борис 3 №165.   Има информация тук https://www.facebook.com/scshoshin

Нещо повече? Моля, обяснете, все едно на света съществува само бгмама Simple Smile  (нямам фб)

А за айкидо клуба в Славия има ли някой отзиви?

Присъединявам се!
Виждам на сайта http://www.aikido-bg.org/, специално за тренировки на деца, започват от 6,5-7 годишни, ще се опитам да отида до там или да се свържа с тях, но дали бих могла да запиша сина си, който е почти на 6? Някой дали може да разкаже малко повече за клуба?

# 189
За всички , които питаха за залата в Бъкстон!

........
Спортен клуб " Шошин" предлага Киокушинкай Карате за деца, юноши и възрастни. ....

Това е извадка от страницата във Фейсбук. Тренировките са в понеделник, сряда и петък сутрин, следобед и вечер, в зависимост от възрастовата група. За повече информация най-добре е да се обадите на треньора на тел.: 0887876655

# 190
  • София
 Аз отидох до залата на бул. Цар Борис III ,  №165 и съм очарована - ново, чисто, оборудвано, прекрасно!
Таксата е 48 лв за дете при 3 тренировки седмично по 1 час. Има намаление при повече от едно дете в семейството.
Сутрин детската тренировка е по-скоро индивидуален урок Simple Smile
Следобед и вечер е наплива.
Паркирането е възможно, достъп с градски транспорт също.
Треньорът е много симпатичен - не излъчва някаква прекалена карате принадлежност , има отношение към децата, внимателен е. В действие не знам как е.
Дано семейният съвет одобри, ние започваме там.

(Като си спомня за условията при които сме тренирали на други места и ми се плаче,  без отопление... и най-вече мухъла ...)
Благодаря на всички пишещи в темата и въобще в информативните теми в бгмама   bouquet

# 191
  • София
Здравейте! Прегледах темата, но не видях някой да е споделил впечатления от Централен Полицейски Карате Джу Джицу Клуб до стадион Раковски: http://www.warrior-bg.com/katalog/karate/tzentralen-politzeiski- … hitzu-klub-detail Близо ни е, тренировките са в удобно време, дъщеря ми (6 е тренирала малко карате и й харесва). Някой, ако има инфо, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 192
Аз отидох до залата на бул. Цар Борис III ,  №165 и съм очарована - ново, чисто, оборудвано, прекрасно!
Таксата е 48 лв за дете при 3 тренировки седмично по 1 час. Има намаление при повече от едно дете в семейството.
Сутрин детската тренировка е по-скоро индивидуален урок Simple Smile
Следобед и вечер е наплива.
Паркирането е възможно, достъп с градски транспорт също.
Треньорът е много симпатичен - не излъчва някаква прекалена карате принадлежност , има отношение към децата, внимателен е. В действие не знам как е.
Дано семейният съвет одобри, ние започваме там.

(Като си спомня за условията при които сме тренирали на други места и ми се плаче,  без отопление... и най-вече мухъла ...)
Благодаря на всички пишещи в темата и въобще в информативните теми в бгмама   bouquet
Като място ме устройва/ поне,  за след като ми поправят колата/, но като време не ми върши работа. Баткото е тогава на училище. Нещо в района на МОЛ България? Като време да започва от 17.00 или 18.00, и от 16.00 може да успеем. Баткото е до 16.30 на училище, но ще го вземам по-рано.

# 193
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте! Прегледах темата, но не видях някой да е споделил впечатления от Централен Полицейски Карате Джу Джицу Клуб до стадион Раковски: http://www.warrior-bg.com/katalog/karate/tzentralen-politzeiski- … hitzu-klub-detail Близо ни е, тренировките са в удобно време, дъщеря ми (6 е тренирала малко карате и й харесва). Някой, ако има инфо, ще се радвам да сподели Simple Smile
newsm10 100% положително мнение!
Писах на лични! Wink

# 194
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър треньор и клуб по таекуондо.Препоръчаха ми Икен.
По възможност в района на Герена,Подуяне или Слатина.
Моята дъщеря е в първи клас, ходи да гледа един турнир в друг град и сега много иска да тренира и да ходи на състезания.Така,че другият ми въпрос е след какво време ги пускат на участия?
Подходящо ли е за момиче почти на 8г. да почне да тренира таекуондо?Досега е тренирала плуване,модерен балет и малко акробатика.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт