Ели да почерпи АВГУСТовската дружинка, Ади става на 1 годинка!

• 35 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Dareland, много е грозна тази постъпка наистина, но според мен няма защо да спираш да пишеш. Не се връзвай на комплексари и на хора с малко мозък, които си нямат друга работа освен да се бъркат в живота на хората Hug
Мелф, я кажи как я направи тази торта, но подробно, че бавна загрявам; хрумна ми, че може и аз да спретна една за зълва ми февруари Peace

След малко ще изведа Мартин в градинката пред блока да види и той бял свят, че не е излизал от вторник ooooh! а следобед баща ми ще дойде да го взема за тази вечер, че и аз малко да си почина Mr. Green

# 646
Ехооо привет от нашенско Simple Smile

Нощес се прибрах и днес съм на педал - от рай на слугинаж  Laughing Но пък ми е хубаво. Дечицата ми са около мен, мъжа и той, а аз съм на седмото небе. Heart EyesСтефи снощи беше заспала на дивана, само и само да ме изчака, а Викчо беше врътнала гъзето и спинкаше като младенец.  Heart Eyes Няма по-хубаво място от вкъщи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и малко снимки:

Гледката от терасата на стаята:

Гледката от ресторанта:

Шишо на плаж:

Басейна:

Портала:

Гюзлеме (уникално ядене Simple Smile ):

Детска пещера с басейн (в хотела)

А това са фамилни къщи със собствени басейни:

Още по-късно.................

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 15:35 от Ася_

# 647
Мелфин добре завърнала се мила,много ни липсваше  Hug За гласуването и аз не знам какво е станало,предполагам,че в новия брой края на месеца ще пише кой е победител  Simple Smile Костенури е уникално красив!!!!А тортата от памперси е много оригинална!
 Dareland  ама как ще спираш да пишеш!  Naughty какво ти пука за някакви злобари,въобще не им се връзвай и не им доставяй удоволствието да те засегнат!
Асе,муци,гледах ти снимките във ФБ,супер са!

ох,аз утре започвам голямото стягане на багаж за Великото преселение към Белград в понеделник,направо не ми се започва....а на всичкото отгоре се оказа,че там не били и чували за детска кухня и направо ми се плаче как ще трябва да готвя всеки ден и да осгурявам хранително разнообразие за Дара  Crazy

# 648
Ейййй разбих се от чистене днес......

Дерланд хич не им се връзвай на невъзпитани и нискоинтелигентни хора. Да четат голяма работа, може пък да научат кои са стойностните неща в живота и какво е съдържанието на бебешки памперс.  Mr. Green

Еееее Стели пак ли заминаваш, от твоите пътувания не можем да се видим по няколко месеца.  Sad

Миленка с таз торта мисля намери призванието си, това е талант мила. Hug Ще правиш след време тортички на снахичката.  Mr. Green А аз отсега си давам поръчка за торти за следващите РД на децата.  Praynig

Пуканката ми е скрила шапката днес..... Толкова много неща е започнала да говори само за седмица, че паднах... Сутринта ми носи пантофите си и казва "Буй туа", да ама с пантофите се пързаля по плочките и след като падна донесе обувките си и пак "Буй туа"  Laughing После ми носи телефона с думите "Ало баба, тате..." и телефона като звънна тя пита "кой е"  Laughing

Не помня дали ви казах, но госпожицата е пак с ангина. В яслата казали на баба и , че имали много такива дечица  ooooh! И по този случай следващата седмица ще се обзаведа със свеки, стана ми жал за жената, че я викаме чак от Бургас и съм и много признателна за което. Но това е единствения вариант за момента.

Аз май е време да ходя да лягам ......... newsm78 Tired

# 649
Здравейте миличкииииии  Hug
Наспах се, ейййййййййййййййй, наистина се наспах  Sunglasses
Деърленд, недей така мила  Naughty Нека си шпионират, нека си обсъждат, хич да не ти пука  Naughty Как така ще се лишаваш толкова бързо от нещо, което ти допада, как така ще се предаваш толкова лесно
Танче, цялата торта е от около 130 памперса, навити на рулца с ластичета. След това се подреждат, връзват с панделки, украси всякакви. Аз сложих 1 боди, 1 хавлиена къпра, 1 буйки, плюшена играчка. Всичко е въпрос на фантазия  Peace
Асеееее, тея снимки направооооо  #Crazy И аз искам там, ама ако може някой да ме телепортира с целия багаж  Embarassed , че частен самолет нямам, а на другите няма да ни качат  Joy Ееееех, разкош  Heart Eyes А "Шишо" само мога да го поздравя  Hug За една година, от когато не сме се виждали, разликата е огрооооооооомна  Peace
Стеле, стискаме палци за конкурса, щом още не се знае резултата  Hug Благодаря за комплиментите за Костенури  Hug А имаш ли представа около кои дати излиза това списание  newsm78 Лек път ви пожелавам и да не ни забравиш  Wink

За малко ще ви оставя, ама после пак ще ви нагледна  Grinning

# 650
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, много съм щастлива , че си видях малкото съкровище.
Вчера мъжът ми имаше работа до Стара Загора и отскочихме за бързо до Пазарджик. Малкият като ни видя се почуди какво да прави, беше направо като препариран. Естествено не се отдели от крака ми. За една седмица са му излязли 5 зъба и е малко сополив, но явно това зъбоникнене много го тормози. И така от 4 зъба вече имаме 9.  Mr. Green

Стеле,
пак се почва пътуването между София-Белград, но така поне няма да ви е скучно!  Laughing

Асе, браво мила, страхотно си си изкрала. А "шишо" на снимките изобщо не виждам  Naughty Момичета не я слушайте изобщо, сами виждате, колко добре изглежда!  Hug

Мелфин, повече не ти разрешавам да зачезваш толкова дълго време. Темата без тебе не е същата, така че винаги да си на линия! Преслав е страхотен и да не си посмяла да му отрежеш косата. Само ти се чудя как го сушиш това дете!  newsm78

# 651
  • Бургас/Пз
Еххооооо, къде сте всичкииииии???

# 652
  • София
Аз съм тук, ама този моя син не ме оставя да седна на компютъра Simple Smile
Идва до мен, хваща ме за ръка и се разхождаме.Колко пъти я обиколих тази стая...... ooooh!,свят ми се зави Crazy
Иначе си скучаем,в това гадно време излизаме на разходка,но за бързо и айде пак вкъщи.Не е като лятото по цял ден навън.
Иначе още няма нови зъбки,а го мъчат кътниците горкия ooooh!
Ани,браво на Калата за 5-те нови зъбчета.Доста се е измъчил,милия.
Видях снимките на Асето- страхотни са,и определено "шишо" никъде не видях.Асе,екстра си Peace
Чакам и парното да пуснат,все ми е студено,не мога да свикна с промяната Crossing Arms

Това е с няколко думи при нас GrinningХайде сега и друг да се отчете Wink

# 653
  • Бургас/Пз
А Пинки, защо не излизате, да не би да е болничък още малкия?

Калоян излиза всеки ден, дори и когато вали - с чадърче е! Единствено, ако има мъгла, тогава стига само до терасата! Макар, че досега няма такъв случай, мъглата в един момент вес се вдига!
Изкарах обаче зимното яке, защото вчера беше 7-8 градуса!  Sick

# 654
Тъкмо да се разпиша и малкия ми изключа компа  smile3511.Повече утре.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
  • София
Излизаме Ани, гледам да не пропускам ден без разходка.
Просто много бързо приключват- разхождам го,хванат за ръчичка,след това сам обикаля някоя пейка,подпирайки се на нея и идва момент,в който ме хваща за краката и иска да го нося (демек се е уморил),слагам го в количката,обикаляме малко и се прибираме.И това всичко за около час време.Липсват ми лятните разходки Crossing Arms

А,и да се похваля Боби започна да си хапва по-добре от преди,харесва ми вече,увеличи и количествата храна,но си иска от нашата.Затова гледам да готвя по-здравословно и засега детето харесва моите манджи Peace

Ел,не се е включвала скоро.Дали Ивайло започна да си хапва,че и тя много се тормозеше с това неядене Thinking.Но,изглежда всичко си е период и отминава.Така че,Ел,ако четеш има надежда Peace

# 656
Ето ни и нас....

Пуканката  ми е болничка и ми е много мъчно. Sad Текат сополи, кашля, вдига температура по 2 пъти на ден, а хем е на АБ Сумамед 2ри ден.  Confused Цяла нощ пищя и сутринта осъмнахме с нов зъб - предкътник май. С него тотала става 10 броя, още толкова и приключваме с мъчението.

Ходихме до Джъмбо и пак понапазарувахме.  Embarassed Аз като се залепя за кошничките и покривчиците, и съм като малките деца. Естествено си купих няколко броя. На децата пазарувах основно шапки и шалове, е и по някоя и друга играчка взехме естествено.  Simple Smile

Иначе цял ден сме го ударили на игра с децата, ей сега взех една супа да направя. Ама полага ми се де, след вчерашния слугински маратон до 2:30 днес почивам.  Wink

Благодаря за комплиментите.  Hug То Шишо си остана от миналата година, мъжа ми продължава да ми вика Топчо или Шиши, а децата са малките Топчовци или Шишовци  Laughing За хотела - наистина си струва човек да отиде там, но с децата и искрено пожелавам на всички Ви да имате възможността да посетите това място. И наистина средата на Октомври е доста подходшщо време, защото температурата и на въздуха и на водата е като по нашето Черноморие лятото, а влагата не е чак толкова осезаема, и освен това цените са на половина, но пак е скъпичко де.

Изчезвам да си досготвя супата.....

# 657
Здравейте, момичета!
Включвам се след известно време пауза.

Относно зъбчетата: Габриела има двечки:)

Относно режима:
Ставане 7.30-8.00
Закуска 8.30
Преди обеден сън 10.30-11.30
Обяд 13.00
Следобеден сън 14-16
Следобедна закуска 16.30
Къпане 19
Вечеря 19.30
Нощен сън 20

Относно храненето: Сутрин -попара със сирене; Обяд-кухня или каквото хапваме ние; Следобед: плод или десерт от кухнята; Вечеря: супа или АМ; Между храненията й давам фрешове с различни плодове, много ги обича и пие по 2сока минимум на ден

Относно изследванията:
Дадохме кръв на годинка и на годинка и месец урина.
Урината я взеха в болницата и както ще прочетет по-долу доста й разраниха пишата и сег аси имам притеснения, свързани с това.
По-късно ще се вклюа в отчетите за развитието на дечицата ни.
Имам следното питане към майките на момиченца.

Относно майчиниството: Получавам го редовно, случи се след годинката да имам малко забавяне, но го изплатиха.

Относно притесненията ми:На Габриела пишата й е много зачервяване, в областта около срамните устнички и около клитора - цялта вулва е много червена. Преди няколко семдици като й взеха урина от болницата, пак се беше толкова силно зачерила, но след известно време премина. Струва ми се, че я боли. Случавало ли ви се е на вас? Какво ще ме посъветвате да напрвая?. Мисля да я заведем, ако не отшуми, на лекар. Благодаря ви много предварително!

Момичета, да ви се похваля: Роди ми се племенник - Михайл:)

Честито на дипломиралите се и на започналите и върналите се към обучението си:) Пожелавам ви успех и прекрасно, щастливо майчинство!

Дечицата ви са страхотни:) Много са пораснали всички:)

Болничките бързо да оздравяват!

Този петък ходихме с Misto в Пловдив на изложба с дечицата и си изкарахме страхотно, беше страшно весело с децата. Навсякъде ни спираха и птаха дали не са близначета:) понеже и двете са с русички коси и на една възраст. Децата се забавлява страхотно, гушкаха се, гониха се, смяха се.А приключението в стария град с количките (нямаше как защото заспаха:) беше един малък сървайвър за майки:) Спираха ни и ни обясняваха,че никога не са виждали майки с колички там:)) Беше страхотно изживяване, ще повторим:)

Аз започнахх водене на група за бебенца и малки дечица с цел подпомагане психическото и интелекстуалното им развитие. Ако ви е интересно, ето линк във фейсбука: http://www.facebook.com/event.php?eid=158040145823#/event.php?eid=158040145823

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:16 от Анастасия_Morskafeia

# 658
  • Бургас/Пз
Анастасия, за зачервяването на малката ти препоръчвам ванички със смрадлика. Сваряваш концентрирана отвара и я разреждаш в легенче с вода и оставяш малката да стои вътре поне 10 мин. И така два пъти дневно. Много помага. Аз съм имала такива проблеми с Дария и все още имам отвреме на време и само това й помага!

Ето да видите моя помощник как помага на баба си!

И колко е доволен като му дадат бебешка бисквита

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 21:38 от ani_d

# 659
Добро утро момичета.Аз заведох малкия на ясла и сега ми е едно притеснено че пак си поплака доста.Като излизахме от яслата и погледнах през прозорчето и едната госпожа го беше взела в нея си и го друсаше и то не плачеше. Cry
Утре ще го оставим цял ден да видим дали ще заспи след обед там. PraynigТрябва да свиква защото почти е сигурно че от 1 ноември почвам работа.Чакат да се обадя да им кажа със сигурност.И тук имам един въпрос:Трябва ли да работя предизвестие в старата ми фирма или като съм по мачинство ще ме освободят веднага.
И така бяхме болни след 3дневно ходене на ясла.Не беше нещо сериозно сополи с леко покашляне.Овладяхме положението,но сега ми е едно притеснено че пак ще ни се случи.
Ани много е сладък Калата/Ние също ползваме прахосмукачката за игра.Само че ние се возим отгоре й. Crazy
За режим бях писала май сега няма да се повтарян само ще кажа че взе нещо да ни отбягва режима.Тази сутрин е станал в 5 и сега ще го сложат на яслата да спи.Което значи че след обед ще заспи по късно и по трудно. Whistling
Ще спирам за сега че трябва да пооправя малко.

Общи условия

Активация на акаунт