Ели да почерпи АВГУСТовската дружинка, Ади става на 1 годинка!

• 35 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ами така ще я карам.... #Cussing out Нещо се прецаква и не мога да си продължа поста, нито да го редактирам  Crossing Arms Ще пиша нови, за да запълвам темичката  Mr. Green
Относно режима:
ставаме между 9.30 и 11.00 часа, преди това към 7.00 сутринта мляко в спящо положение
навън или в къщи с двучасов сън между 13 и 15.00
продължаваме игрите
бани-бани
лягане към 10.30-11.00 часа
хранения: 7, 11, 15, 19, 23 часа - обикновено мляко, а когато иска - манджи, спагети, макарони, мамини специалитети всякакви   chef
Относно изследванията на 1г. - кръв дадохме, ама урината е проблем  ooooh! 2 месеца вече го мъча детето с тези колектори, поне 30 съм изхабила и не става. Е, за сега се отказвам  Mr. Green
Относно майчинството: още си го чакам остатъка за август, да не говорим за септември и октомври. Ще вдигам скандали в понеделник май  #Cussing out

# 631
  • Бургас/Пз
Eееее, Мелфин, добре дошла, скоро се чудех къде се загуби!   bouquet  bouquet

Давай бързо снимка на Преслав, че да го видим детето колко е пораснало!

Аз още съм мома англичанка!   Wink Граци, обаче аз нямам да уча, та общо взето лентясвайствам  Mr. Green Браво на тебе за изпитите, ти си била отличка бе! Айде ще стискаме палци в понеделник и вторник!  Peace Peace Peace Peace

# 632
Ами продължавам ...  Mr. Green
Асе, нали си знаеш, без дехидратирани типове (поне няколко броя), хич не се и връщай  Laughing Бая народ точим лиги, като гледам  Joy А снимките ги чакаме с нетърпение  Sunglasses Благородничко ти завиждам  Mr. Green
Забравих да кажа: прощъпулника га направихме с 1 месец закъснение - на 20 септември, а Костенури се хвана за .... пистолета и полицейската значка  ooooh! ooooh! ooooh! Както вика мъжо - беден милиционер  ooooh!
Добре дошла и на новата мама Деърланд  welcome При нас е весело  Crazy
Всички снимки са много хубави, а децата ни са НАЙ-СТРА-ХОТ-НИ-ТЕ  Hug
Валени, честита нова работа. Сигурна съм, че си взела правилното решение. Много професионални успехи от тук нататък  Peace
Ковачева, и на мен не ми е ясна системата за записване на детска и ясла  newsm78 Нещо през интернет е май ...  newsm78 Който е наясно, да свирка, че за ясла май няма да ни огрее (мъжо не иска), та поне за детска да сколасаме. Да нацелуваш Калинка, а и скоро снимки не сме гледали  Crossing Arms

# 633
Ако си мислите, че това беше всичко ..... много се лъжете  Laughing
СМГ, разгледах снимките ти, и пак, и пак ..... лелеее това е рая  Hug Така си мечтая и аз за една малка къщурка на спокойно местенце, където всички се познават, където децата могат да играят на спокойствие ..... много се размечтах  Rolling Eyes
Пинки, разбрахме, че си имаш мъж в къщи, ама баница още не сме опитали  Naughty
СтелитУ МелитУ, никакви заимни депресии. Спомни си само: пухкав сняг, в къщи топличко,огън в камината (за който си има  Mr. Green 0 Бъдни вечер, Коледа и Нова година, нов късмет  Flowers Four Leaf Clover
Относно изследванията: На гинеколог бях 40 дни след раждането и това е  Embarassed За мамолог личния ми доктор каза, че съм млада още и да не се вкарвам зорлем в третата възраст  Crazy Ама на гинеколог ще отида  Peace
За зимните облекла:  Embarassed Без бой признавам, че имаме 7 зимни якета и няколко комплекта шапки и шалове  Embarassed 3 подаръка, останалото е от мен, Ла Редут и още няколко магазинчета  Crazy

# 634
Ехооооо здрасти банда  Hug

Ние на обяд освободихме стаята и сега до 20 часа се размотаваме из хотела, в 21 сме на летището и после до полунощ пак ще висим като сополи.  Tired

Днес ми е куц ден. Sad Първо ми се обади една съвестна жена, че намерила на каката телефона в рейса.  ooooh! После пък ми се обадиха от яслата, че Пуканка е с температура. Cry И ми е толкова криво и притеснено, че не е истина....

Миленка много се радвам да те прочета, липсваше ми  Hug

За майчинството - моя съвет е да преследвате счетоводителките си, аз моето го получавам редовно. Парите които са след една година ги превеждат средата на месеца.

# 635
Продължавам  Mr. Green
Чорапогащници днес закупи 5 броя - доволна съм. Няма само да ходя и да събирам чорапи я  Crossing Arms Не ми стигат мъжките, ами и детски  Crossing Arms
За ботушките: мислех да грабна 2 чифта К&К, ама добре, че не избързах  ooooh! Теди , мила  newsm20 Съвсем бях забравила за този Барт, а ми е на 2 крачки. За 100 и кусър лева тамън 5-6 чифта ще му купя  Peace
Ани, голям ергенлък му удряш напоследък  Joy Ама трябва си от време навреме  Naughty Не сме от желязо я  Naughty (като изключим Асето  Wink) Радвам се, че си се сетила за нас  Hug Снимки обещавам утре  Peace
Кинли, честито дипломиране  newsm51
Танче, за зъбите - споко  Naughty Няма да останат без зъби  Joy Костенури също има само 2, по-точно две половинки, че бавно му растат и скоро няма изгледи за нови
Граци, браво за изпитите  smile3501 Сигурна съм, че и другите ще ги вземеш  Peace И да не се отчайваш ще ти кажа, че аз имам да взимам само около 30 (тридесет) изпита  Mr. Green Може би в някой друг живот  #Silly

# 636
Ами ....  Embarassed
Асе, счетоводителите са пушка. Няма хъка-мъка, ама от НОИ много ме мотаят нещо  newsm78

Сега да споделя и за Костенури, че нали темичката е отчетна  Joy 9.400кг и осемдесет и 3-4см. Бая дългичък, ама кльоооооооощав  ooooh! Само бузаците не спадат  Mr. Green Даже вече лекичко са увиснали  hahaha Много тича, говори, не му спира устата, руши всичко по пътя си  ooooh!, залостила съм всички шафове и чекмеджета  ooooh! Научил се е да се качва на спалнята ни и да се друса, кога на колене, кога прав, ама не винаги уцелва средата на спалнята ииииии ......  ooooh! Безобразно е див, умора няма никаква  Crazy Поне през ноща си поспива  Wink

Имам и хубави новини - на 24 септември се роди на кума ми принцеската Ния. Направих й за изписването торта ... от памперси, разбира се. Снимки - утре  Peace
А тази нощ сънувам, че моя приятелка, с която не сме се виждали и чували от пролетта е бременна с момиченце. Гледам си пощата - съобщение от нея. Звъннах й веднага и и разказах съня, а тя ми вика: "Ама Миленче, аз наистина съм бременна в петия месец с момиченце"  #Crazy Преди често ми се случваха такива неща, ама скоро не са, та се поошашках  #Crazy

За днес - толкова. Костенури гладен  Mr. Green

# 637
Мелфин, много се радвам да чета постовете ти отново!  Hug

Днес бяхме на гости с Алекс и Марина на една приятелка с 2 деца . Много се забавляваха и играха. Алекс едва си изпи млякото и започна да се гушка да заспива. Сложих го в леглото и сигурно докато излезна от стаята, беше заспал. Утре ще го видя в колко ще се събуди, кипящ от енергия.  Joy

# 638
Като сте се закротили, ще взема аз пак да попиша  Mr. Green
Виждам, че Стела е на линия  Hug Бързо да казва, какво стана с конкурса, че бая гласуване падна. И да попитам, кога излиза това списание, че и ние се включихме за следващия месец, пък ще видим  Wink
И да ви похваля един сайт http://www.snimkitemi.com/store3/ Тук си поръчвам снимки за по 15 стотинки и мога да кажа, че качеството е супер  Peace
Май приключвам, че мъжо не може да озапти зверчето  hahaha

Ето го и Костенури

и тортата от памперси

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 22:19 от Мелфин

# 639
  • София
Мелфин, внесе свежест в темичката с твоите постове Hug
Влизай по-честичко, дори с по 2-3 изречения, да знаем че сте добре с Костенури.
А и снимки не са излишни.Невероятен е с тези очи и тази тъмна коса (пу-пу)
А, за баница и Интрижка беше питала,ама нямаааа WhistlingТо по-голям карък от мен едва ли има- да се оцикля точно като си дойде(а и както ме държи по седмица ooooh!) BlushТа, такова е положението Crazy

Гледам Костенури и той с дългичка коса и се сетих, че се пробвахме да подстрижем Боби с машинка,но претърпяхме провал.Детето много се изплаши от звука на машинката и зарева с пълно гърло Rolling Eyes И до тук с неговата фризура Crossing Arms

# 640
  • София
Здравейте и от нас

Ани, успех на изпитите fingerscrossed
Мелф, радвам се да те прочета Hug Преслав е страхотен Grinning тази торта от памперси къде я направихте newsm78

# 641
  • София
 wavey

Тъй като мина времето за кафе, да раздвижа малко темичката с една супичка за обяд:

Мъжо замина за Ниш, да участва в някакъв концерт и ние с Боби сме самички до....,посред нощ някъде трябва да се завърне.
Направо незнам с какво да го забавлявам това дете, на маймуна станах Crazy

Айде, ще ви наглеждам.То други занимания нямам Tired
Дано някой пише  Rolling Eyes

# 642
Здравейте!
Като стана дума за снимки- поръчвам от photobox.uk . Когато някой те покани, получаваш 50 безплатни снимки, на които плащаш само доставката 1.99 паунда, което си е около 8ст на снимка  Mr. Green Можете да избирате между размер 6 на 6 (10/15) или 6,5 на 4 инча. Веднага щом се регистрирате, можете да каните приятели и когато някой от тях си поръча, получавате подарък 50 безплатни снимки. Можете да комбинирате и да поръчате 99снимки като заплатите доставка 1.99 паунда. Вече извадих 300 снимки, имам още толкова  ooooh! Много съм доволна от качеството, освен това пристигат за 3-5 дни. Днес получих поръчката си, направена в четвъртък.  Party Ако някой иска покана да ми пише на лс Simple Smile

Венци вече има 10 зъба, всеки момент очаквам още 2 да пробият- вече им се виждат върховете. Миналата седмица пи антибиотик  Tired Майка ми и сестра ми се разболяха от някакъв гаден вирус, заразиха и него. Той и без това имаше хрема, заради зъбите и педиатърката чу "дискретни" хрипове. Нямаше накъде и дадох АБ.  Tired Важното е, че вече е добре!  Praynig Аз уча за изпити и в това лошо време направо съм  #Crazy

# 643
Момичета отново съм аз.Но този път за последно!Наскоро разбрах,че някой който ме познава лично ме е разпознал и тук във форума.Съответно следи какво пиша и ме разнася наляво-надясно...Много съм огорчена.Не че имам нещо много тайно от което да се притеснявам,аз даже в самото начало и снимки съм си пускала тук.Но самият факт,че някой те следи тайно е отвратителен,както и хората които го правят!!!
Затова спирам да пиша,само ще ви чета.Хората като си нямат с какво да се занимават - коментират другите.
Бъдете здрави!Успех във всяко начинание!

# 644
Ехоооооооо  Hug
Здравейте милички  Hug
Никаква активност не виждам  Thinking
Вчера добре се похвалих, че Костенури има само 2 зъба и през ноща спим  Crazy и хайде всичко се преобърна  Crazy До 4 часа сутринта е пищял, а аз нали съм тъпа и не се усещам  ooooh! Чак тогава му бръкнах в устата и какво да напипам -  Sick вампирски зъб. Няма предни, направо вампирския пробил  #Crazy Танче, изпреварихме ви в бройката  Mr. Green Ударна доза панадол и успяхме да поспим 4 часа  Tired
Благодаря ви милички за комплиментите, относно Костенури. Дългокосичък е, ама така си го харесвам  Crossing Arms Много ме тормозят да го подстрижа, но съм инате  Mr. Green
Пинки, само се измъкваш ти, ама аз ще дебна за баничка  Mr. Green
Капризче, бързо да оздравява Венци, че много гадни тези вируси ейййй  #Cussing out Аз искам покана за този сайт. Ще ти пиша ЛС. Нещо ново в Ла Редута ? newsm78
Танче, тортата сама съм я правила  bowuu И аз си я харесвам. Страхотен фурор направихме с нея пред Тина Киркова. Непознати хора идваха да се снимат с нея  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт