Момичета вашите деца пият ли нощем вода?
Петър направо ме побърква,много мрънка нощем и всеки път иска вода да пие,ако не му дам и започва едно дране,направо ужас,изпива по две шишета вода,педиатъра казва,че не трябва да му давам,че не било хубаво да пие нощем,най много по веднъж,че е навик,не,че толкова му се пие,казва,че ако продължавам да ставам да му давам и той ще си пие постоянно,ама като ми е жал да го слушам как се дере,и аз не мога да се наспя и памперси ставам да сменям,аз все на зъби го отдавам,но дали е така,незнам!
Ние сме същите.Но като прибавим че освен 1то шише вода изпива и 1 шише мляко понякога и 2.И аз незнам какво да го правя.Но той се буди много на често нощем и аз все тикам я вода я мляко.Че бибата не я иска винаги.
Днес ни е за първи ден да сме цял ден на ясла.Госпожата каза че ако не иска да заспи ще ми звъннат да го прибера по рано.И сега съм все на тръни.
.Пиши как сте с Ади
, ако се опитам да залъжа с вода е едно блъскане, хвърляне на шишета и истерясване. Чак като й кажа, че отивам да направя млякото спира, ако се забавя - пак е вой голям. Всички ми казват, че не е полезно нощно време да пие вода и мляко, обаче как да я отуча просто не знам. И тя си пие още от бибероните, нещо се лигави с шишето на авен с мекия накрайник, взела съм и още едно пак с мек накрайник, от което имам по-голям успех, но пие само вода с него. Със сламка нямаме абсолютно никакъв успех, не й е интересно. От снощи е със сополи, които днес са като река, в комбинация с кашлица. Педиатърката каза да капя виброцил, витамин с и стодал. Голям зор е докато ги дам и докато бършем сополите, просто няма такова чудо
. Не знам дали е от зъбите - излизат в момента 3 предкътника или си е настинка. Чувствам се и малко виновна, защото вчера я разхождах по студа повече от час, че и дъжд ни заваля, но тя беше с покривалото за дъжд, но все пак... Сега се мамосва да ходя да я взема, взела си е обувките, с което ми подсказва, че няма да спи, а трябва да ходи
.
.
. Как са Али и Мари?
Ани, приятно тичане
Почти всеки зъб на Калоян е избивал с проблеми и със сополи. Давала съм му от неговите си капки и наистина се е поуспокоявал от тях. Но общо взето успокоението си идваше и с пробития зъб. Ники също имаше проблеми с един кътник шестгодишник, но се успокояваше само с Нурофен. Давах му първо от неговите си капки и след още един час неспане и реване, му давах и Нурофен (който пък за сметка на това убиваше действието на хомеопатията). Това съвсем не означава, че не съм доволна, че си лекувам децата само с хомеопатия вече толкова време.

Стискам палци, че знам колко е лошо детенце да ти е болно
Пак нещо съм изпуснала, а уж скоро бяхме там 

за дехидратираните, само не разбрах колко души избави 

Дайте някакви идеи за прогонване на настинка, защото ми прилича на такова. Аз се сещам за вана с морска сол, ако някой друг му идват някакви идеи моля да сподели, че да не ми се разболее детенцето
.Много ми е мъчно че трябва да го оставя толкова малък на ясла но няма как.Като живеем в България