Теди, дано малкия бързо да свикне и при тебе всичко да се нареди с новата работа.
Ако старият ти работодател е съгласен да ти прекрати договора, може да стане по взаимно съгласие по чл.325 от КТ и в този случай няма нужда да отработваш предизвестие

При нас съботата и неделята премина в слугинаж. Основно за мене естествено. Наложи се да върша най-омразната ми работа - прибиране на летни и изваждане на зимни дрехи
Така да я мразя тая операция, ама няма как, освен ако не искам да изкарам зимата по потник и ленени гащи
По между другото купувах плочки за терасите, срещнах се с майсторите, писахме домашни и ей такава веселба
От петък и Денис лекичко подкашля. Сутрин има по едно, две пипита в носа, но не може да се нарече хрема. Температура няма, което ме навежда на мисълта, че сигурно е от мъглата или пък съм му дала по-студен сок или вода. Основно се обажда сутрин или като е легнал. Заведох го сутринта на ясла, пак с рев, но не са ми звъняли, което надявам се означава, че не кашля и се е успокоил. Кога ще спре с това реване, не знам
вече трета седмица ходи 
Мястото изглежда уникалллллно
и девойката помага, а и Калата върти прахосмукачката - само ще цъкаме и ще ти завиждаме, май!!!
Браво на послушните дечица! 

А и забравих да се оплача, Денис сутринта отказа да пие прясно мляко. Блъсна шишето и това е
Явно само на попара и крем ще го яде

, да няма после

Напазарих разни дребни неща, които ми трябваха, разходих се малко и 30 мин просто седях на една пейка на слънчице.
Но после се чувствах много отпочинала и заредена със спокойствие.

Аз моето ева преди малко успях да го изпия
Сложихме ваксината за шарките и паротита и сега чакаме реакции.Дано да няма,разбира се