Ей, добре че се развали времето, че да попишеме малко.
Благодаря на всички за подкрепата. Вчера вечерта казах на Криси, че детето е станало ангелче. Днес в училище ще засадят борче, което ще носи името на момиченцето - Ивка. По този начин тя завинаги ще остане с тях в училище
В специален кът всеки който иска ще остави нещо за "сбогом" и Криси избра да занесе един Мечо Пух, който отказа да сложи в чантата си, а каза че ще го гушка докато го остави
Много тъжно.....
Повече няма да ви заминавам 
Ани подействаха ми страхотно снимките ти в това отвратително време
Загинала съм от студ, така и не ми се вярваше, че ще захладнее толкова
Калата изглежда голяяяяямо момче
а за Дари тц тц тц нямам думи, какъв е крак самооооо
Не знам с Асето как ще ги опазвате тия хубавици
За забавленията в студеното време какво да ти кажа
миналата година по това време беше лесно, а тази и аз май ще заложа на забавленията на яслата Мама Галка имаш и от мен силно гуш и час по-скоро се консултирай с психолог. Работата не е шега, а звучи доста сериозно
Целувки и не се тревожи, мисля че е в такава възраст в която лесно ще се повлия от терапия, все пак са още като пластелин и подлежат на моделиране 
Асе
ще чакам с нетърпение довечера да кажеш как е минало днес. Като се знам каква съм, а и сме една зодия има бая и аз да рева. Криси като го пуснах цяла седмица обикалях под прозорците и ревях.Пинки

И сега най важната новина. По последни сведения на бабата на Денис, вече си имам ходещи крачета. Тази седмица заминавам да се уверя сама в думите й и ако е така ще трябва да стягам прощъпулник

.Още от първия ден ли са по цял ден?Не се ли започваше с до обяд?

Много и се радвали всички, не е плакала, хранила се е доволно, била весела и си играела много с останалите дечица и не им се давала на големите, като искала нещо се бутала и си го взимала.

Снимките са страхотни, особено сега когато навън е 14 градуса