Ели да почерпи АВГУСТовската дружинка, Ади става на 1 годинка!

• 35 062
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Ей, добре че се развали времето, че да попишеме малко.
Благодаря на всички за подкрепата. Вчера вечерта казах на Криси, че детето е станало ангелче. Днес в училище ще засадят борче, което ще носи името на момиченцето - Ивка. По този начин тя завинаги ще остане с тях в училище  Cry В специален кът всеки който иска ще остави нещо за "сбогом" и Криси избра да занесе един Мечо Пух, който отказа да сложи в чантата си, а каза че ще го гушка докато го остави  Cry Много тъжно..... Cry Повече няма да ви заминавам Stop
Ани подействаха ми страхотно снимките ти в това отвратително време  Sunglasses Загинала съм от студ, така и не ми се вярваше, че ще захладнее толкова  buria cold Калата изглежда голяяяяямо момче  Grinning а за Дари тц тц тц нямам думи, какъв е крак самооооо  ooooh! Не знам с Асето как ще ги опазвате тия хубавици  Thinking За забавленията в студеното време какво да ти кажа  newsm78 миналата година по това време беше лесно, а тази и аз май ще заложа на забавленията на яслата  Laughing
Мама Галка имаш и от мен силно гуш и час по-скоро се консултирай с психолог. Работата не е шега, а звучи доста сериозно  Thinking Целувки и не се тревожи, мисля че е в такава възраст в която лесно ще се повлия от терапия, все пак са още като пластелин и подлежат на моделиране   bouquet
Асе Hug ще чакам с нетърпение довечера да кажеш как е минало днес. Като се знам каква съм, а и сме една зодия има бая и аз да рева. Криси като го пуснах цяла седмица обикалях под прозорците и ревях.
Пинки  Hug
И сега най важната новина. По последни сведения на бабата на Денис, вече си имам ходещи крачета. Тази седмица заминавам да се уверя сама в думите й и ако е така ще трябва да стягам прощъпулник  newsm68

# 76
Здравейте момичета!
Одавна не съм писала  Embarassed и се засрамвам в ъгъла  Peace
Първо бързам да честитя на всички,които са имали повод за празнуване-На дечицата-весело и щастливо детство,на майките -много усмивки от техните слънчица! Heart Eyes
Виждам много деца са проходили-това е чудесно,сега започват да опознават света по различен начин.
На всички болни -да оздравяват по-бързо,лошото е ,че сега идва студеното и променливо време и по-лесно се настива.
Божидар вече се качва и слиза сам на дивана,леглото ,съдомиялната и т.н.Въобще,където поиска  ooooh! много е буен,вечно усмихнат и постоянно иска да му пеем.Много обича сестра си-направо не може без нея.Незнам сега като почнат училище какво ще правим,че и тя много ми помага.Вчера отива до магазина и не го взе.И той милия седя пред вратата,докато тя не се върна,и повтяра "тата,тата".Казва само няколко думички-мама,папа,дай,тата,баба,да,айде.Това е.Имаме две нови зъбчета-ве4е са 8,но не иска да дъвче.Ако храната е по-едра отказва да яде.Държи в устата с часове и не .Ако обаче му дам ябълка,чушка,бисквита и т.н. гризка и дъвче без проблем.Вече почти не се буди през нощта за да цока.Сучем общо около 3-4 пъти за деня,режим никакъв ,яде когато иска.Твърдата храна му е 3 хранения.Последния месец  беше наддал само 60гр. и нито един сант.Но това не ме притеснява толкова,Важното е ,че здрав и жизнен.
Относно детската градина-това е индивидуално решение,всеки сам преценява детето си и ситуацията, в която е.Щерката я дадох на 2,4г.-мина без проблем и много се радваше ,че отива при децата.
Мама Галка-всичко ще е наред,щом потърсиш помощ  Peace .Нещата ще се наместят малко ,по-малко,но наистина ти трябва психолог  Hug
 Ася_-стискам палци всичко да мина благополучно  Praynig.Още от първия ден ли са по цял ден?Не се ли започваше с до обяд?
Pinki_81, и при нас е така.Хубавото е,че мен щерката ме отменя  Mr. Green.Заиграва се с пеещио играчки,коли и книжки,но е за толкова малко,че...Най-обича да играе в кухнята.Отваря шкафовете и играе с тенджерите и тавите.Такова думкане става,че съседите как ни изтрайват незнам.
Обича да му пускам музика и да танцуваме-много се радва и се смее с глас.
Ами това е за сега от мен/нас.
Щях да забравя да ви почерпя-днес имаме годишнина от сватбата,цели 13 при това.

# 77
Герадост честита ви годишнина!   bouquet Още дълги години ви желая да сте щастливи заедно!

# 78
  • Бургас/Пз
Герадост, друго си е с големите каки нали?  Wink
Честита годишнина и още много дълги години любов и разбирателство!

# 79
Ани, Дони и Герадост сега звъннах в яслата и казаха, че Пуканка е супер Simple Smile Много и се радвали всички, не е плакала, хранила се е доволно, била весела и си играела много с останалите дечица и не им се давала на големите, като искала нещо се бутала и си го взимала. Simple Smile Благодаря за подкрепата!  Hug

Герадост желая Ви още мнооого дълги години семейно щастие и да запазите огъня в семейното огнище неугасващ!  Hug

# 80
  • София
Здравейте
Помните ли ме? Rolling Eyes

Асе, много ясно, че няма да се дава детето.. нали е лъвица Grinning
Дони, постъпката на Крис ме трогна много. Личи си, че е добре възпитавано дете. Браво! Hug
Колди, браво и на твоята кака Wink
Ани, снимките са страхотни и многооо морски Peace
Ели е качила снимки от рожденния ден на Ади в facebook така, че предполагам са добре Grinning
Галка, мила много съжалявам за това, през което преминаваш. Наистина най-добрия вариант е да се консултирате със специалист, както са те посъветвали и останалите момичета. По описаната от теб случка си мисля, че трябва да внимаваш и да избягваш да ги оставяш за дълго сами, за да не стане някоя беля. Според мен децата нямат ясна представа, че с някои свой действия могат да нанесат вреда на някои друг. Целувки и на двамата сладури, а на теб късмет и сили, за да преодолееш и този труден период Hug
Аз също се притеснявам за Мартин живот и здраве като роди зълва ми. Незнам на 1г. и 6м. как ще приема нещата и до каква степен ще ги осъзнава, дали няма да ревнува и т.н. Сега цялото внимание е насочено към него, а като се роди бебока в един момент то се ще прехвърли до голяма степен в/у новия член на семейството. Страхувам се Мартин да не се почувствам изоствен и пренебрегнат. Незнам какво трябва и аз да направя, за да се чувства добре.

Ох, и аз имам проблем.. малко глупав, но за мен все пак проблем.
Както знаете с баща му на Мартин не се разбираме от много време въпреки това, че напоследък нещата не са толкова циркаджииски както преди няколко месеца. Бързо му пресякох желанието да посяга, но нямаме нормални взаймоотношения и такива няма да имаме никога. За себе си съм взела някакво решение. Мисля живот и здраве да изкарам шофьорските курсове и като пусна Мартин на ясла да си намеря стабилна работа, за да може да съм максимално най-независима. До тогава ако все още нещата са същите, а аз се съмнявам да се променятда си отида прибаща ми с детето. Не искам да завися от баща си и за това изчаквам момента, в който ще бъда финансово независима от баща му на Мартин.
Същината на проблема е, че напоследък имам контакт с мой колега и мисля, че нещата следват естествения си ход. Не може да има нищо сериозно тъй като той има шест годишна връзка, а аз съм с бащата на Мартин. Просто ние приятно да общуваме. Чувствам се гузна не заради Иво, а заради Мартин. Незнам дали е правилно да се чувствам гузна или просто си втълпявам някаква измислена вина. Беше ясно, че щом той не може да ми даде това, от което имам нужда ще го потърся другаде, но се чувствам виновна пред детето. Посъветвайте ме нещо, че и аз изперквам...

Мартин е добре. Резултатите от кръвната картина са готови, хемоглобина му е 121. Всичко е в норма. Обаче не можем една седмица вече с баща му да му вземем урина и да я занемесе. Сутрин не иска и не искам да пишка нито на гърне, нито в коректорчето. Дайте някакви идеи Peace

Гери, честита 13та годишнина.
Пожелавам Ви много здраве, семейно щастие, любов и още много години да сте заедно и щастливи!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 13:19 от IntRiGa_GirL

# 81
Явно сме в месеца на откровението!  Confused
Интрига решението, което си взела е най-правилното според мен. Действай в тази насока да си независима. За връзката с колегата ти не се обвинявай. В крайна сметка, ако не си с бащата на Мартни, то не трябва въобще да излизаш с никой ли??? Това е абсурдно. Колкото и тривиално да звучи, децата си растат, взимат си всичко от нас, което им трябва и най-накрая неусетно те са пораснали и нямат нужда от нас, а на нас живота минал...Греби от живота с пълни шепи и не забравяй, че няма нищо по-важно за детето ти от това ти да си щастлива и спокойна и всеки ден да те вижда усмихната. А какво по-хубаво чувство от любовта??? Кой поглед е по-щастлив от влюбения? Право напред!  Peace и бъди щастлива!

# 82
  • Бургас/Пз
Танче, аз много лесно взех урината на Калоян. С колекторчето - залепих го, сложих памперса и седнахме да си играем , за да не шава много. След 10мин всичко беше наред. Е беше много малко количество но в лабораторията казаха че е достатъчно. Неговият хемоглобин е 127  Peace

Калоян вече ходи, ще правим питка, дайте рецепти и идеи за наричане на предмети. Никой от вас не пусна видео от Прощъпулник  Sad

# 83
Най-накрая и аз пускам снимки от морето  Embarassed аз вече забравих, че съм ходила.

# 84
А тези са на Криси от първия учебен ден!

Само да не ми се карате, че понапълних темата  Embarassed  Rolling Eyes

# 85
  • София
Ани, честити ходещи крачета на Калата!
Дони, страхотни снимки. Крис вече е голямо момче Peace

Трябва ли и урината да е на гладно newsm78

# 86
  • Бургас/Пз
 Ми Дони, то ако не сме ние , тя темата ще си стои до Нова година  Joy Снимките са страхотни, особено сега когато навън е 14 градуса
 Sad
Ей къде сте в това лошо време та не пишете. Моят хубавец играе с една тава и ми надува главата  hahaha

# 87
Момичета ,много благодаря за пожеланията !Те допълват днешния ден!

Ася_,браво на момата,само не забравяй,че след първоначалната еуфория може да започне да не иска да ходи и да плаче  Peace Но дано не стане и да ходи винаги с желание,а и най-важното е да се чувства добре там,другото ще дойде от самосебе си Peace

ani_d,много съм благодарна на Господ за дъщеря ми.Толкова ми помага,че м,и е немислимо да я няма.И сега мога да кажа,че второ дете така се гледа много по-лесно  Peace

Интрига,нормално е да се измъчваш и да си несигурна,но си мисля че от твоето щастие зависи и това на Марти  Peace.Трудно е ,но не е невъзможно  Hug За връзката с колегата,не дей,това е нормално.Ако не е той,ще е друг-няма все да си сама я  Peace
mamadona-много хубави снимки,прекрасни деца  Heart Eyes -дано таз годишния 15 сптември е слънчев  Peace

# 88
Здравейте милички,
много съм развълнувана че не сте ни забравили въпреки моето неписане!
Ето я и моята закъсняла почерпка, много ви обичам, скоро ще пиша и подробно ще разкажа за нас!

Благодаря на всички за милите пожелания, желая на всички Августовски дечица да не престават да бъдат щастливи, обичани, доволни! Много здраве и безгрижно детство! Целувки и преградки от нас!!

# 89
Хей, ама хубавци по снимките Simple Smile
Аз не мога нито да пиша, ни да чета като хората. Точката е ужасна. Като види баща си се разтапя и все го гушка и му вика Тате... Вчера я намерихме, грабнала един парцал и като търка плочките в коридора.. за момент си помислих да не я спирам  Embarassed

Да си кажа и аз за яслата, нищо, че нямам опит. За болестите-наистина, когато тръгне на детска, училище или ясла винаги ще има период на боледуване. За мен има значение дали детето ще е на 1 или на 2-3 години.
Относно социализацията-ние всеки ден почти ходим в парка и играем с деца. Според това, което съм чела, най-самостоятелни са децата гледани от майките си. Точица се храни сама, реши се сама, вече играе сама, като види дете, тича, започва да го милва и да му говори нещо Simple Smile, прави опити да се облича и съблича сама Simple Smile))). Аз се опитвам да съвместявам работа от вкъщи с гледане на мадам, но засега не върви Sad Правя го, за да си запазя работата, иначе парите не са кой знае колко..., може би защото не мога да направя часове Sad
А какво мислите за гледане на детето, от човек, който детето вече познава много добре?
И колко трябва да е висока възглавницата?

Общи условия

Активация на акаунт