Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 12 825
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Пускам малко снимки от последните два дни,че иначе съвсем ще ни забравите Wink

# 211
Лара хайде идвай. Трябва да се престрашиш за транспорта. Метрото не ти ли е близо? Хващаш го и за отрицателно време си в центъра.

# 212
 Да ви обадя сега за овесените ядки  Wink

Дара ги обожава! По принцип класическия (и най-добър вариант, за мен) е да се вземат чисти овесения ядки (не с мюсли и т.н.), да се сварят много добре и да се пасират. По желание се прибавят захар, плодове, даже и сиренце може (ама ние още не сме си въвели кравето мляко). Само че понеже нямаме зъбки и реших да пробвам с готови инстантни овесени ядки (тип каша). Има леко разхлабващо действие! Ние използваме тези:

Blevit Plus (испанска е, цената при нас е 4,50 за 300гр., за над 5 месеца е). Преписвам ви кутийката:

Пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензима хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Препоръчва се за диетично разхлабващо хранене на детето от 5тия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Подходяща за бебета, показали поносимост към глутена.

# 213
Добро утро Laughing
И ние пристигаме някъде към 12,много ми се пие капучино.
Вержи кой те е забравил аз даже те сънувам,на последната среща с момичетата даже им разказах съня ooooh!
Ивеее къде си душо,айде на среща,че ми липсвате със Стани Heart Eyes

# 214
Миме,онова дето си го говорихме за рождения ден на свеки все още важи.Ще ти пиша на лични,че то не остана време вече..

# 215
  • София
Деси колата ми не е при мен,от другата седмица.Дадох я на баща ми , че неговата е на сервиз.А метрото не ми е близко.Трябва да хвана транспорт до там или с колата.И после на метрото и после пак пеша от стадиона.Сигурно трябва да тръгна в 9, за да стигна в 12.
Абе ако не беше мързелът сигурно щях да намеря някакъв начин.Ама а не ми се сърдете.Тук си имаме малко като режим сутрин излизаме с една мама с бебе, и после се прибираме да спят малките и привечер пак.Но сега май ще се поизменя режима за излизане, заради лошото време.

# 216
Ларакрофт,изобщо си нямам идея вредни ли са или не царевичните пръчици..Вече няколко пъти си хапват и няма проблеми засега..Онзи ден баща им им дал и по една бисквита в ръка и те смучат ли,смучат..Ама  цели бисквити вече няма да им даваме /само в приготвено от мен кремче/,защото така или иначе омазват всичко..

# 217
Добър ден и от мен!
За овесените ядки не знам дали е същото, но аз давам овесена каша за закуска. Давам е много смело казано, защото още я въвеждам, но вчера в кашата от елда сложих 1 лъжичка овесена, а днес 2 лъжички и няколко дни още ще я смесвам докато свърши елдата и после само овесена.Правя я с вода ама ми се струваше много безвкусна и слагах плодовото пюре вътре, но от няколко дни направо пасиран плод слагам, че нали ни е нисък хемоглобина, а доколкото знам в някои плодове има доста желязо и за това.
Иначе нашия режим е такъв:
7,00 - кърма
9,00-10,00 каша с плод
12,30-13,30 зеленчуково или месно пюре
17,00-18-00 бананова каша
21,00-22,00 кърма
и около 15,30-16,30 пак се кърмим,че не иска да заспива по друг начин.
Иначе тази нощ се събужда за папкане "само" 5 пъти, иначе е на всеки час. Добре че си лягам с него в 22 да видя и аз малко сън.
Мартеничка, и аз гледах репортажа и бях много впечатлена от фитнеса с бебетата. Аз с моя редовно си го практикувам, ама защо няма резултати така и не ми става ясно newsm78И от няколко дни съм се спряла на едни килограми и няма мърдане надолу.Тотално съм се депресирала ама какво да се прави.Ще трябва да го преживея. Успокоявам се, че сега като проходи ще има тичане след него, дано поне тогава успея да си възвърна поне част от предишния външен вид.
Толкова от мен за сега.Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 218
  • София
Мими, и аз към тоя режим се стремя! Simple Smile Мисля си обаче, че трябва да има някаква супа към 18.00-19.00 и после мляко.

Мартеничке, мерси за идеята за овесените ядки!!! Hug

И аз идвам на Народния, към 13.00.

# 219
А, тоя номер и аз трябва да го приложа, щото и ние се мажем Embarassed
Ами то хубаво, ама така без памперс няма ли мазалото да е и отгоре и отдолу?!  Mr. Green Гея, да те питам колко време ги въвеждаш плодовите пюрета, преди да преминеш на зеленчукови и смесваш ли ги първоначално зеленчуковите с плодови (например картофи и тиква или ябълка и морков) за да е по-познат вкуса? Защото след като се провалихме със зеленчуците оставих Ралица да си почине 2 дена и започнах с плодовете по вашата схема. В момента съм дала банан, банан и ябълка, днес ще яде само ябълка, а утре въвеждам крушата. Чудя се при положение, че вече съм давала морков дали не мога да го смеся с някое от плодовите и тогава какво ще се води- плодово или зеленчуково? newsm78 Отделно започнах да и давам новите храни , когато е гладна, а не половин-един час след кърменето и така яде повече, а после си досуква. Но сме далеч все още от всякакви количества, пък да не говорим, че месното пюре и глутенът са мираж. Е, аз не бързам, правя пюренца, замразявам. А кашата кога я въвеждат по твоята схема преди или след зеленчуковото пюре. Знам, че беше пускала схема, ама нещо не мога да я намеря.
Вчера беше ужасен ден- Калина събуди Ралица тъкмо, когато я приспах, тя се превъзбуди и за цял ден я е спала 1-2 часа, я не, постоянно искаше на ръце и ми висеше на гърдите, нищо не ми спореше... Но поне преведоха майчинството, днес ще ходим за маратонки на Калина. Много бързо изчезват тия пари, ей! Толкова ги чакам, а просто изтичат през пръстите ми.
И аз да се похваля- заради двете чавета вкъщи успях да смъкна още едно килце и сега само едно ме дели от заветните 54, колкото бях след като родих Калина. Преди да забременея с нея бях 48 кг., ама толкова не искам повече да бъда. Naughty
Фокси има едни гризки Трохо, продават ги по диетичните магазини, не са толкова мазни и солени и, ако изобщо може да се каже това за гризките, са по-полезни.
Уф, още имам да пиша, ама забравих всичко- мит е това за поумняването. Mr. Green

# 220
 Доброоо утрооо! Hug
Срамота...10ч няма какво да си подложи човек. Сияна все още закусва само с кърма Peace Честито на всички малки и големи празнуващи днес   bouquet  Гери и мен ме чака страшно мн за гладене. Лошо ми става, като си помисля колко ще имам да пера и гладя нови придобивки от Англия в събота #Crazy #CrazyБегам, че имам мн задачи днес, до по- късно! Мн   Nature Sunny - ден на всички Ви!   love001  love001

# 221
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, тя не ака изобщо и я на 5 дена ме изненада, я не, така че не се притеснявам от мазало надолу. Само дето ще й измръзне задника, че тук вали и е студ Confused
Ламтурниче, моркова нали се води неутрален - ни плод, ни зеленчук и предполагам ще можеш да го смесиш, за да е познат вкуса. Аз съм смесвала и не е имало проблем. Само че аз давам пюрето като е гладна, а после я оставям да си досуче. Кашата е доста по-нататък, след зеленчуците и месата. Както и попарата. Ако искаш, пусни ми на лични скайп или мейл и ще ти пратя схемите.

# 222
Привет и от нас.
Гледам коментирате кашите. Не искам да се правя на много знаеща, щото не съм такава, ама по думите на моята педиатърка кашите се въвеждат в различни етапи по време на захранването в зависимост от килограмите и общото състояние на детето. Кашите и плодовите пюрета са съвместими за следобедно хранене. Ние например захранихме с оризова каша, а чак след това зеленчуково и плодово пюре.

А иначе и аз с риск да бъда замеряна с виртуални камъни /ще си понеса вирту последствията/ ви казвам, че сутрин закусваме пресни плодзове според сезона, пасирани, леко притоплени на водна баня и смесено с малко кърма

# 223
Гледам че напоследък все за хвърляне на камъни говорите та реших да ви предоставя малко smile3532 smile3532 smile3532

Wink

За кашите - мие от няколко дни хапваме ЕЛДА и засега всичко е наред  Grinning Ева май я харесва. Иначе с плодове още не сме започнали, засега само зеленчуци съм въвела ама все още не са всички.Чудя се кога да започвам месцето  newsm78

# 224
  • Пловдив
Теди,аз мисля да въведа месо от 8 я месец.в 6я започнахме зеленчуците.В 7 я плодовете,а в 8 я месото и то по-лекото-пилешко,заешко и пуешко

Общи условия

Активация на акаунт