Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 177
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Ау, това е гадно и боли Sad Ама по-добре, иначе щяха да те обвинят в малтретиране Mr. Green

# 76
 Всички сте по срещи гледам...  Много хубаво това!

Десика, нещо съмнителна ми звучи тази статия като знам колко куха се чувствам на моменти, но пък е добро доказателство за размахване срещу "злите езици".  Peace

Мия, голяяяма снимка!  Joy

Хайде и ние да ви изпратим по една усмивка от количката:

И последно - нашият татко днес има ден-ден! Откриването на подаръка днес се получи много забавно (всеки път си ги крием и търсим с играта "топло-студено"), а и той доста си хареса изненадата (подарих му професионален екип за ММА бой - не, че някой ще го пусне на състезание де  Mr. Green). Сега отивам да правя торта, като я направя ще почерпя Wink

# 77
Мартеничка, Дара все повече заприличва на теб!  Flutter  Да ти е жив и здрав любимия, много да те радва, да те обича и да е винаги до теб!!!  newsm59
За игрите с бебе - аз смятам, че е добре да му се говори, да му се пее ( Крис направо грейва, като започна да му пея, определено му харесва), за цветове, цифри и букви е твърде рано, но има неща, които могат да усвоят. То си личи, когато им е интересно, иначе ако не е просто не можеш да им задържиш вниманието и няма смисъл да се опитваме да го правим. А за това, че едно по-напреднало дете щяло да се опитва да се "принизи", за да не е аутсайдер, не съм съгластна. Може би има такава вероятност, но всичко зависи много от средата, в която расте - и възрастни и деца. Сестра ми беше едно такова дете-генийче, което на 4 години четеше и рецитираше стихотворения и се изгради като личност - лидер. Тя просто успява в живота с лекота. Може би защото тя си е много паметлива, а не че нашите родители са се вманиячавали да ни правят гении.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:15 от 4erveno6iika

# 78
Привет дами  Party
Не мога да се добера до компа, че ми почна магистратурата и сме по цял ден на лекци( не че изкарвам цял ден- стоя о/о 6 часа ) сутрин преди да изляза малката цоца, следващото хранене тати и дава пюренце и мама се прибира за следващото цокане  Crazy Чесно казано не мога да изтрая толкова време без нея, само я мисля  Confused
Днес реших да пропусна даскалъка, че ме помързява малко и сега се чудя какво да правя  ooooh! Не се ли заформя някаква варненска среща за днес newsm78  Rolling Eyes
А за кърменето- и при нас млечният бар е с работно време- по всяко време  Crazy от 2 седмици се буди през ноща на всеки час и цока изобщо не мога да си почина  ooooh! Ама явно е някакъв период и силно се надявам да отшуми скоро  Praynig
Леле сега чух странни звуци от кошарката  hahaha Май имаме "код кафяво "
ето и една седнала снимка от нас
и една с пожелание за весел и усмихнат ден

# 79
Здравейте   bouquet

Виви аз винаги съм насреща  Mr. Green Ако искаш към 15-15.30 ч. да се срещнем на летния театър  Peace Тъкмо се чудих днес с кого да излизам  Mr. Green

Като си говорим за снимки вижте днес какво си похапна Ева  Mr. Green

Ето и колко е щастлива след това

и сълзите в очите като и казах , че кошарата не е за ядене  hahaha

а ето кой ви пускаше снимки от хотел Здравец   Grinning

# 80
  • София
Здравейте и от нас!  Grinning
Много дълго време не съм писала, но сега ще се включвам по-често.
Хриси е вече 7.500 кг. и е висок 73см. Сложиха ни и последната за тази година ваксина и пуснахме изследвания на кръв и урина. Хемоглобина е 102. Според педито е добре, но си мисля, че е нисък. При вашите бебчовци колко е хемоглобина?  newsm78
Вчера ни забелиха пишата, много гадна процедура, но като не можахме да се справим сами, ходихме на уролог. Сега Хриси проплаква като пишка, но ще му мине.
Ето и от нас една снимка.  Grinning

# 81
Сложиха ни и последната за тази година ваксина и пуснахме изследвания на кръв и урина. Хемоглобина е 102. Според педито е добре, но си мисля, че е нисък. При вашите бебчовци колко е хемоглобина?  newsm78

Нашият е 123, започнах да захванвам на 5м и 21дни. Няма ли референтни стойности с/у резултатите ви?
На нашите има и пише М 135 - 180 Ж 120 - 160 деца до 5г->110-130 деца от 5 до 14->115-150
Младата търновка  / избягалата в софия търновка също/, варненки са много сладки по снимките Heart Eyes Heart Eyes
Марте, newsm59 на мъжо ти! Чакаме   party023 -ти, аз нали сладко не отказвам eat eat eat
Забелязах че в магазина, в който ме прати ти 'щастливо бебе' са мн изгодни пюретата на Хипп,че и другите. Тук в Сливен няма такива цени Crossing Arms

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 14:02 от kamelllia19

# 82
  • София
Kamelllia19, много благодаря!   bouquet
Няма написани на бланката реф. стойности за деца, а само за мъже и жени.  Значи в такъв случай е под нормата, а педито ме баламосва, че бил нормален. Аз захраних на 5 месеца, но сега ще започнем жълтъка и пюретата с месо.

# 83
 Така, така, Ками, ти нали знаеш, че ВТ е не много далеч от Габрово та и ние малко стиснати си падаме   Mr. Green Затова при следващото идване до ВТ пълните багажника на колата с памперси и пюренца  Wink Между другото, толкова често си идвате, че е срамота как още не сме запознали момичетата ни  Rolling Eyes Трябва да поправим грешката  Peace

# 84
Само запис засега Wink

# 85
Така, така, Ками, ти нали знаеш, че ВТ е не много далеч от Габрово та и ние малко стиснати си падаме   Mr. Green Затова при следващото идване до ВТ пълните багажника на колата с памперси и пюренца  Wink Между другото, толкова често си идвате, че е срамота как още не сме запознали момичетата ни  Rolling Eyes Трябва да поправим грешката  Peace

хаха, аз памперси мн изгодно си вземам от едно място тука Whistling
Ами поне един път месечно си идваме, зависи кога почива моя мъж. Сега лятото по- рядко идвахме,че ходихме по др по- актуални дестинации   grinning039, жеравна, еленският балкан Joy Ще ти пиша на скайпа по- рано, като се разберем с моят мъж кога ще си идваме към ВТ Laughing

# 86
  • София
Привет момичета!
Аз и тази среща пропуснах, но нямам за няколко дни кола.Дадох я на баща ми, че неговата се счупи нещо.

Нашият хемоглобин е 103 и доки каза, че е малко нисък, но да не се притеснявам това е защото досега сме били само на мляко и като почнем месните пюрета ще се покачи.Ние почнахме вече яде пиле, а днес яде пуйка с картофено пюре и царевица и много му хареса.
Жълтък мисля да му давам по-натам след около месец.В началото ще взимам домашни от баб ми на село, а после и други.

Теди, Ева е много сладка, и Алекс така захапва решетките на леглото си.А за компютрите няма смисъл да се коментира всички бебоци вече са наясно с тях.
Мартеничке  nbirthday newsm67 на мъжа ти.

http://www.biberonbg.com/info/ot_shest_do_devet_meseca.htm

# 87
Минавам само да ви кажа че от половин час на сам вече и ние сме в графата "паднали от спалнята"  Rolling Eyes Вече ще си спи в леглото зад решетки, поне докато се научи след падане да се връща сам обратно в леглото както прави кака му  Joy

# 88
Хайде и аз да се запиша.
Гледам сте подхванали болната тема за мен-хемоглобина. Миналия месец на контролните изследвания беше 94, педито каза, че е малко нисък ама да му давам месце и да видим как ще е този месец, еми, още е спаднал - 87 е.Иначе за деца пише че е нормално от 105 до 160.Сега му давам по 20 капки Малтофер и дано да го вдигнем, че много се ошашках. А уж си хапва месце, но докито каза и пресни плодове да давам и сега страх не страх давам. Вчера си хапна круша, днес праскова, засега е добре, дано само не ми направи реакция. Четох за признаците на анемия ама нищо такова няма при нас, жизнен е, весел, кожата си му е супер. И аз не знам какво става вече.
А за млечния бар и аз се присъединявам към клуба на среднощно кърмещите. Добре че спи при мен,че и аз да поспя малко, иначе няма мира, през час се събужда само да цокне 2-3 пъти и пак заспива. Луда работа.
И за друго щях да пиша, ама аз явно съм от изключенията в статията. Чувствам се адски затъпяла, ама дано все някога се пооправя.
Хубав ден ви желая, аз отивам да си гледам сапунката Laughing

# 89
  • София
Привет от нас.
Честито на всички с повод за празнуване!
една прясна снимка

Общи условия

Активация на акаунт