Нашия хемоглобин е 119.
За игрите с бебоците съм твърдо ЗА
Новите играчки ги предлагам след като аз съм се правила на маймуна 10-на минути и тя вече трепери с протегнъти ръце.Анди също обича да й пея и да й разказвам кратки приказки и стихчета - даже си има любимо и ме подканва да й го казвам. Обича да я разнасям на ръце и да й показвам най-различни неща из къщата. Вече отговаря на въпросчета с очи. Показва къде е лампичката, месечинката, търси кучетата и пилетата по улиците, имаме един календар с бебета и тях показва, абе трябва да им работят мозъчетата

Сега набързо да ви се оплача, че за един месец сме изяла има, няма 1л. АМ и то от опитване
пие кисело мляко от магазина, но не ми се иска, затова днес съм й подквасила прясно:pray: стискайте палци да го хареса.Айде да бегам, че филмите почнаха

Засега ще го разучавам,а фермите ...по-късно! 
.
чудя се само как ги взимате при вас да спят дребосъците... аз нощем съм като сумнамбул, напоследък изобщо не помня колко пъти ставам, знам само, че баткото веднъж го заварвам между нас, веднъж го няма
и се стряскам, че ще го изпусна и се събуждам... Не знам колко продължава този период, но аз нямам батерии вече.
) и не иска да се гушка в мен, а ме ползва само за паница и носилтка
иначе с двамата и метрото е невъзможна мисия.
по това време от годината явно е време за провидения 

сигурна съм че си хубава