Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 186
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
dorabella ,много си добре така.Ти все още не можеш да се възприемеш,но ти отива  Hug

# 106
dorabella  Peace и аз харесвам черното, една усмивки и ще си 6+

# 107
GALL78 и мен ме спира това , че с двама трудно се оправям . Но ако се решиш някой път свиркай , ще си помагаме взаимно и може да се отчетем на някоя среща  Wink

# 108
Мерси за милите думи, може би още не съм си свикнала и затова така се шокирах...а мъжо нали е в Германията...не ме е видял още...дано малко се поизмие и стане по-светло докато се прибере newsm17 newsm17 newsm17

# 109
dorabella супер си, но наистина трябва малко по-ведро да го даваш  Simple Smile

Миме аз се боядисвах с Лореал и ми се получи цветът, който искам. преди това се мацах с Чи /някакви американски/ и станах рижа. След това в рамките на месец се боядисвах два пъти, за да ми се пооправи цветът.
Ама може и хормоните да си оказват влияние все още за боядисването. Аз не мога да кажа, ти си спеца.

Момичета аз след срещата ходих да забера милото от работа. Поседях малко в офисът му, запознахме Йоан с колегите му и си тръгнахме. Навръщане точно на два светофара преди нас ни удариха. По-точно една жена спря в нас, защото не успя да набие спирачки. Важното е, че на Йоан и на нас нищо ни няма.Когато излезнах гледам едно ревящо дете в колата. Детето беше на около 4-5 годинки. Не седеше в стола, предназначен за него , а право зад майка му. Жената адски много се шокира и взе да обяснява, че не ни е видяла, защото детето нещо я закачало и тя се обърнала да го види.
Да ви кажа честно адски много и се ядосах и то не защото ни удари, а защото беше проявила безотговорност към собственото си дете. какво ще му стане да детето да поседи 20-на минути в столчето  newsm78 При ударът то се беше ударило в облегалката за глава на нейната седалка.

Ударът беше доста силен. Но Йоан си беше в неговия стол и не усети почти нищо. Ушашка се от сблъсъкът и трясъка, но не зарева. В този момент си казах, че моето дете ще се вози винаги в столчето /не че досега не се е возило там/. Аз мисля, че не трябва да се прави компромис в това отношение. Дори детето да е неспокойно , да плачи, да нервничи, не трябва да се маха в движение от стола, дори когато сме спряли на светофар. Ако плаче ще спираме , ще се успокояваме, но после пак в стола.

Целият ферман го изписах по повод на това, че напоследък ми се случи на няколко пъти да убеждавам дядовците му, че столът е адски важен. Йоан започваше да нервничи в колато, да плаче и те вдигни го, та вдигни го. Аз бях категорична и не го вдигнах, казах ако пречи на някой , спрете , ще го успокойм и тогава продължаваме.
Тогава моят баща ми каза, че нас едно време не са ни возили в столчета, но ето че сме живи и здрави.
Така е, но тогава движението не е било такова, трафикът не е бил толкова натоварен, а пък и най-важното, защо да не се възползваме от всички достижения на науката и техниката. нали всичко това е направено за безопасността на нашите деца.

Съжалявам за дъллгия пост, който се превърна в преразказ с елементи на разсъждения  Wink, но исках да ви споделя за тази случка и за мислите , които нахлуха в главата ми.

Лека и спокойна вечер.

# 110
dorabella, мисля, че много ти отива черното, очите ти много хубаво изпъкват, като свикнеш да се гледаш така, ще запонеш да се харесваш Hug

За фейсбука - мислех, че само аз играя на тия тъпи ферми ooooh! ама явно има и др зарибени Joy ако някой иска да ме добавя като приятел или съсед само да каже  Wink

desikabouquet от това, което си написала ми се струва, че не е набила спирачки точно, защото е знаела, че детето й не е с колан. Е, може и да греша разбира се, но важното е, че в крайна сметка всички сте добре. Дано другата жена си вземе поука. Лошото е, че децата са толкова уязвими и често плащат за глупостта на родителите си.

Днес София става на цели 7 месеца, да ми е жива и здрава Heart Eyes

# 111
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Деси, добре че е бил малкия дявол Praynig и дано нямате големи щети по колата Hug
Рени, да ти е жива и здрава малката София  bouquet

# 112
  • Пловдив
^desika^ ,много неприятна случка.Добре че няма ранени.

За жената в другата кола-дали ще набие спирачки или ще се удари в колата отпред е все едно за детето й.В такъв момент нямаш време да мислиш,а скачаш на спирачките.Тя не го е направила и мисля,че наистина не е ви е видяла,което обаче не я извинява изобщо.

за столчетата-много са важни,да.Но как да обясниш на хората,които казват,че съм я вързала като за инквизиция.В тяхните очи съм майка-звяр boo

# 113
Боже, Деси, добре, че Йоан е ОК и само със стрес и ламарини сте се разминали. Praynig
Ние като се прибирахме вечерта към 19,30 по Цариградско шосе такава катастрофа стана, много се притесних. Някакъв човечец беше аварирал и си беше преместил колата в бус-лентата. Някакъв кретен изпреварваше отдясно и се нацели директно в авариралата кола, при това с доста висока скорост.  Sad

Рени, засега играем Ламтурника, Уандъртеди7, Гея, Дивото диване и аз. Дай име на лични да те добавя.

Да са живи и здрави рождениците днес!

# 114
Десика, права си за столчетата!  Peace И аз съм на мнение, че трябва винаги детето да се вози там. Добре, че само с уплаха сте се разминали.

Момичета да ви питам как ви изглежда страницата на форума? Защото при мен всичко стана сякаш с по-ситен шрифт или на мен така ми се струва.  newsm78 Ако съм натиснала нещо без да искам има ли начин да го опавя?! Има ли някъде настройки за изгледа на страницата? Извинявам се за тъпите въпроси, но само във форума е така, в други сайтове - не.

# 115
Коте, виждаме те, не се крий горе на балкона, а разкажи с 2-3 думи почивате ли си.

# 116
Честита седма месечинка на София!

dorabella, наистина само усмивката липсва  Peace

Деси, хубаво е че няма пострадали. Ако бях аз сигурно щях да кажа на тази жена, какво мисля за нея  #Cussing out

Ето някоя снимка и от нас:
Мецо, ще се борим ли или ще спим  newsm78 ?

Мамо стига си щракала! Искам и аз!

# 117
Здравейте момичета  Hug
Много сладки всичките бебонки  Heart Eyes
Мартеничка да ти е жив и здрав благоверния
Честита месечинка на днешните порастващи
Дорабела много си си добре даже, честно  Peace
Деси добре че всичко се е разминало само с уплаха  и Йоан, а и вие сте добре   Praynig

И дойде ред и аз да се оплача от моето бебе парашутист  Cry Падна от нашето легло по корем на килима. Плака о/о минутка и после почна да се смее и закача. Много се уплаших, направо ми спря сърцето  Confused Много е гадно само се обърнах да взема нещо и ... няма да си го простя честно ви казвам  Tired Та сега я следя- жизнена е , няма зачервяване по главичката та се чудя да я водя ли утре на лекар  newsm78

Много много сори за депресантския пост

П.П  Благодаря на Теди за приятната срещичка, определено искам да повторим пък и ако се съберем и с другите ще е супер  Flutter

# 118
Здравейте мацки   bouquet

Деси  Hug добре, че са пострадали само ламарините  Wink

Муцки, преди малко като разглеждах класацията за този месец в senzacia.ком(пиша го така , защото иначе го дава като спам  Wink ) видях , че участват двве от нашите бебета Венци на Котето и Виктор на Сребърна  номер 82 и номер 87 Аз вече гласувах  Peace Дайте и вие по един глас, пък дано този път спечели Февруарче  Mr. Green

Рени потърси ме и мен ще ти пратя на лични мейла си  Peace Давайте всички да копаме дружно  hahaha

# 119
Десика,добре,наистина,че е бил "малкия дявол"!!!

Маринче,я стига се шашка за глупости!ЕКСТРА си! След 2-3 дни ще се възприемеш и харесаш.Хайде идвай си да те видя и на живо! Laughing

Марте,да ти е жив и здрав рожденика! С този подарък сега чакаме и златния медал,да знаеш!  Laughing

Аз се бях запътила да си лягам(изкъпах се като за последно,че от утре ни спират топлата вода за три седмици!!  Shocked) и получих смс от една приятелка ,че е родила момченцето си! И нещо се превъзбудих и сега сън не ме лови!

Карбо,започва новият сезон на сериала "Сънища" с главен продуцент твоя милост!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт