Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хайде да не се крием - аз съм желаеща, но за по-рано, че мучо жега Simple Smile) То пък не се знае кога ще се излюпим, така че... просто се оглеждайте и за мен Simple Smile)
Ама да знаете че аз съм на козметик ак в понеделник, така че да не ме коментирате  Embarassed Simple Smile)))))))

# 181
Аз да се отчета както обещах от шопинг тура в ДМ! Голяма блъсканица, голямо чудо..... Пълно с ей таква като мене луди майки с колички Mr. Green Но въпреки бутането и чакането на една дълга опашка се сдобихме с доста нещица на добре парички, основно за малкия глезан! Взех му 12 пюренца на Овко (той умира за тях иш за тези на Гербер - не признава никакъв ХИП), много хубав немски бебешки душ гел на супер тънки пари и накупих някой препарати за почистване на къщата! Аз намазах само някакви ампули с дива роза за суха кожа (изглеждат хубави) за подхранване кожата на лицето и ще кажа дали има резултат от тях!
Пепчо сега спи сладко, сладко, а мама се радва на покупките си Laughing

# 182
Гея, страхотни снимки, направо се размечтах .... а малката Мила така да прилича на майка си ....  Grinning

Да ви кажа за захранването на Пламена. Аз, съвсем методично, точно по счетоводному, си съставих план за захранването, по дни и видове пюрета, за да не се получи така, че да дам нещо невъведено по случайност. Добре, че тя откликна на плана ми и до сега не ми е отказала пюре - нито като състав, нито като марка. Захранвам по 4 дни с нова храна. Ето какво съм давала до момента, хронологично, като на морето не съм въвеждала нова храна освен ябълката:

картоф - картоф - домашно
морков - моркови - домашно
ранни моркови на HiPP
ранни моркови и картофи на HiPP
тиква    - тиква на HiPP
тиква и картофи на HiPP
ориз - Тиква с ориз  SUNVAL
морков, картоф и ориз - домашно
тиквичка -   Тиквички с картофи на HiPP
царевица -   Моркови с царевица SUNVAL

Супа от моркови с ориз и лук на  HiPP
ранни моркови и картофи на HiPP
тиквички с царевица Bebivita
ябълка - Тиква с ябълка на HiPP
Тиква с картофи и копър SUNVAL
Царевица с картофи Семпер   
банан - Ябълка с банан на Hipp
броколи - броколи с ориз на HiPP
Броколи Семпер
круша - Круши Уилямс на Hipp
грах   - различни зеленчуци /картоф, морков, ориз и грах/ на Бебивита

А вчера беба опита сьомга и много й хареса ........ само не ме бийте - опита си една трохичка само - педагогически  Mr. Green

# 183
Здравейте,
Ние днес сме най после на консултация и после ще докладвам колко сме големи.Тук при нас консултациите са през два месеца и аз идея си нямам как расте,освен това което виждам по дрехите.Опитвала съм да го меря в къщи,но мерките все не излизат вярни.
Деси това което сте преживяли е шокиращо,слава богу без последствия.Аз също съм много против децата да се возят без столчета.Сега като бях в България,умишлено избягвах возенето с кола,защото не бях взела столчето.То на всичкия багаж оставаше и него да помъкна.Въпреки това ни се наложи да се качим няколко пъти в кола и всеки път много ме беше страх за бебо.А и движението в София е ужасно,всеки кара както си иска,не се спазва нищо #2gunfire
Сега един въпрос.Понеже нашия бебок вече се е отегчил от всички шезлонги и столчета,които има и вече не иска да седи в нито едно от тях,а пък аз съответно не мога да свърша нищо в къщи,стигнах до извода че трябва да му осигурим ново забавление на човека.Според вас кое от тези двете ще е по добре да вземем?

Това е проходилка.

Това се върти,вибрира и люлее.

Просто се чудя кое от двете ще го държи по ангажиран newsm78
Честити месечинки на всички бебоци!

# 184
Според мен избор 1 въпреки че аз проходилки няма да купувам. Но ми се струва по-занимателно и интересно за бебето. Поне като му доскучае ще пощъка напред-назад.

Аз за срещата не мога да реша. Днес съм в много мързеливо настроение и ми е много жега. С Йоан спахме три часа след обяд и още не мога да мисля.

# 185
Момичета видяхте ли Мартеничка по новините по нова телевизия  Mr. Green
Даваха репортаж за гимнастиката за майки във Търново и показаха и нея  Grinning

# 186
 ъхъ, ъхъ ....видяхме я, даже на мъжо я показах  smile3521, и му викам - това е наша мама  Mr. Green, а това е бебе Хилендара  Heart Eyes

# 187
Толо, нещо съм изпуснала -вода ли няма да има в нашия квартал? Аз сега съм си при мама, ама все пак да знам де...
Преди малко се прибрах от фитнеса ( за трети път ми е) и се чувствам много добре...дано този път съм сериозна, че с каланетиката и таи-бо-то бях само по веднъж редовна.
Иначе днес се чуваме с Жоро и той веднага ме пита дали ми се е измил цвета на косата Joy Joy Joy де да беше толкова лесно...на 12 си идва за 3-4 дни и като ме види незнам как ще реагира, но хубавото е че пак заминава...
На пък не ми се видя интересна тази ферма във Фейсбука...
Карбо, честити зъбета!!!
Марая, май на бънджито се кефят повече мишоците!!!
Ама колко съм редовна като имам комп,а?

# 188
  • София
Привет. Срещата вчера беше супер, за утре ще се постарая, но след 12.
Мишето яде по схемата на Мия (без сьомгата Simple Smile ) Днес обиколих 100 бебешки магазина в търсене на пюрета Сънвал (Дорето ми ги похвали), но не. Няма и няма - навсякъде Хип, Нестле и Гербер. Ако някоя знае откъде да намеря в района на Стамболийски, Красна поляна, центъра да казва моля! А в Кауфланд или Пигис Хаус дали ги продават?
dorabella, много пъти съм си слагала Кастинг - споко, винаги става по-тъмно, особено ако го държиш повече време, но пък след 2-3 измивания става ок.

# 189
Привет. Срещата вчера беше супер, за утре ще се постарая, но след 12.
Мишето яде по схемата на Мия (без сьомгата Simple Smile ) Днес обиколих 100 бебешки магазина в търсене на пюрета Сънвал (Дорето ми ги похвали), но не. Няма и няма - навсякъде Хип, Нестле и Гербер. Ако някоя знае откъде да намеря в района на Стамболийски, Красна поляна, центъра да казва моля! А в Кауфланд или Пигис Хаус дали ги продават?
dorabella, много пъти съм си слагала Кастинг - споко, винаги става по-тъмно, особено ако го държиш повече време, но пък след 2-3 измивания става ок.

Аз си купих чак от В.Търново. В мрежата на Кауфланд и Билла ги няма със сигурност, за СФ не знам къде ги предлагат Flutter

# 190
А утре среща ще има ли, за да знам за какво да се подготвям  newsm78

Аз не гледах новините, но браво и честито на новата ни медийна звезда.

mrm Сънвал купувам от ВисВиталис, БебеМаркет и няколко квартални магазинчета / едното е супер малко, но пък има и Сънвал /
Аз също съм адски доволна от тях. Първо Йоан ги харесва много, гъстички са, което ми помага да си сложа малко водичка и мляко и не на последно място са доста по-евтини от ХИП

Ами това е засега, ще очаквам включване от организаторката и участниците в срещата. Но мен ме бройте +/- в смисъл щ реша пак сутринта. Много съм податлива на моментните си настроения.

Исках да попитам някой знае ли какво става с Мимето, нали се оплакваше, че не е добре  newsm78 Да не би да е грипава?

# 191
Мария, Сънвала го има и в Пигиса, и в Щъркела на Стамболииски, а аз също го намирам и в малки магазинчета.

# 192
Ми ми тук съм, ама така ме мързи днес да пиша smile3507ей така съм цял ден че ноща беше тежка,на пчеличката и се жужеше ама искаше компания.Освен това цял ден миткосвам, по магазини,маникюри ходих и до павлово да се  newsm37цялото фемили че нямаме вода в западен парк.А вчера явно ми е дошло в повече пърженото и за това така,прибрах се пеша,олекна ми от папането и ми мина.

За утре ще гледам да се навъртам около 12 на фонтаните Grinning да пия едно капучино Grinning

# 193
  • София
Да се отчета набързо.Ходих до това магазинч, но почти всичко са изкупили хиените.Ни колички ни нищо не е останало.А можех да купя проходилка.Купих му обиколници с чаршафчета.Няколко играчки и няколко дрешки.Каквото имаше останало и ми хвана окото.Ако на някой му трябва дървено легълце има още наколко бройки.
Хайде от мен лека и мека!

# 194
Ох, мами, тук съм, чета ви по диагоналната, ама нещо не мога да се организирам  ooooh! Днес доглаждам 4-тата пералня от понеделник, а утре ми предстоят още 2, така че кръгът се затваря наново, докато напазаря, пооправя и то минава деня, утре ще ходим до Варна да си понакупим малко дрешки - за Гоги и за Гошо, аз мисля да пасувам, сега е момента да се похваля, че след грипа съм си същите кг отпреди да забременея и всички парцалки ми стават вече  Party и се чувствам много добре  Peace

Сега да се оплача  Cry - Гоги е станал ужасен, иска все на ръце, да скача и пружинира, не мога да свърша нищо, само докато спи гледам да поизгладя, понаредя и така, иначе ни мъчат 2та горни зъба - за 1 ч сън през деня се буди по 3-4 пъти, вечер да не говоря - яде 2-3 пъти, но се буди през 30 мин и се гушкаме по 15 мин  #Crazy Няма смисъл да ви казвам каква картинка съм  Crazy

Ларакрофт, Ками, мерси че сте се сетили за мен  Hug

Отивам да лягам, че много ми се спи!

Цунки по муцунки!

Общи условия

Активация на акаунт