Анатомията на Грей - 8

• 59 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • в сърцето на един мъж...
Мерси, аз понеже не следя темата Mr. Green А пък тези са кръстосани епизодите, затова питам Embarassed Мерси Hug

# 586
Йеееее  Party

Обаче......сега я тегля и погледнах- 1 сийдър, 119 лийчъри показва при  мен ooooh!

# 587
Ако някой я изгледа и има желание да пише в бяло ще съм му благодарна.
Нямам търпение до довечера.  Mr. Green

# 588
А, бързо се изтегли, въпреки стряскащите цифри.
Сядам да гледам, после ще пиша.

# 589
А трябва ли да гледаме и епизода на Практика за по-пълна картинка? Защото аз този сезон не го следя...

Прегледах серията набързо и разбрах, че нещата само се оплитат повече... Тая Шонда ще ни сбърка Crazy...

# 590
  • До морето
УФ опитах се да ви напиша в бяло, ама нещо не ми се получи и си изтрих поста да не ми се карат.Написах white там където трябваше да се напише ама не става
А, стана бе Laughing

Бяло:На кратко на бебето на щерката на Слоун му има нещо на краката и той извика Адисън да помага.Щерката се паникьоса, че детето й ще е инвалид и Слоун и каза, че като роди може да остане при тях с Лекси и да си живеят всички щастливо.На Лекси това не й хареса много много и в крайна сметка се разделиха.Много вълнуващ разговор беше.Меридит най накрая каза на Дерек, че шефа пие, а Кристина направи една супер успешна трансплантация (май) на сърце и толкова беше щастлива, че каза че е готова да даде Оуен на Теди, само и само да продължи да я обучава.Изи не се върна.

Само, че аз не разбрах, трябва ли да гледам и Практиката, защото според мен това не беше кръстосан епизод newsm78

Страхотна серия!Шонда, за теб са   bouquet

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 12:26 от idealno_loshata

# 591
Най после!! Отивам да правя пуканки  Laughing
След тази пауза вече не помня какво стана в предишния епизод. Mr. Green

# 592
10х за бялото! Звучи доста интересно.  Simple Smile

# 593
В добавка към това, което е обобщила idealno_loshata :

Серията свърши със сцена в която Лекси и Алекс се целуват(Лекси се изнесе от апартамента на Марк и се върна в къщата на Мередит).Изи се връща в следващия епизод, не в този

В Практиката има доста от историята също, да.

След като Марк прекъсна по средата операцията на дъщеря си в Сиатъл, сега той и Слоун са в Л.А. при Адисън, която ще довърши прекъснатата процедура. Адисън е тъжна и объркана поради семейни проблеми и тя и Марк правят секс в кабинета й. Марк започва да говори за преместване в Л.А и присъединяване към частната практика на приятелите си +  отглеждане на бебето  заедно с Адисън. Сам е обезпокоен. Междувременно операцията на Слоун се усложнява, но все пак Адисън успява да запази и нейния и на бебето живот. Но Слоун вече не иска бебето, иска да се върне при майка си, а Адисън й споменава за вариант осиновяване. Не казват на Марк. Отново в леглото, Марк и Адисън говорят, и  тя го кара да осмисли решението си и предложението за съвместен живот с нея.Оказва се, че Марк е още влюбен в Лекси, и не е готов да живее с Адисън в Л.А.[/color

# 594
# 595
Тенкс, Мечо Пух, за бялото  bouquet! Значи горещите сцени са в Практиката, ще се тегли няма как!

# 596
  • в сърцето на един мъж...
Тенкс, Мечо Пух, за бялото  bouquet! Значи горещите сцени са в Практиката, ще се тегли няма как!

Хихи, Шонда как си продава по-малко гледания сериал Mr. Green

# 597
Историята с МакСтийми продължава в Практиката, затова трябва да се изгледа...

Честно казано, не съм доволна от двойната серия. Миналогодишните епизоди, свързващи двата сериала, бяха в пъти по-добри.

# 598
  • Бургас
Аз съм много доволна и от двете серии и на Анатомията и на Практиката,даже смея да кажа,че Практиката този път беше по-интригуваща,не само заради наш Слоун.

Много интересно ми беше, най-накрая някаква интртига се завъртя,липсваше ми интригата около Слоун и неговите задявки.

За Кристина - какво да кажа...никога не съм я харесвала  Mr. Green

# 599
Въпрос към гледалите и двете серии - коя спред вас да изгледам първо - Практиката или Анатомията? Мисля, че в Щатите дават първо Практиката, но не съм сигурна...

Общи условия

Активация на акаунт