Отговори
# 135
Реаsmile3525 newsm10 smile3501  Да ти е жив и здрав!

# 136
# 137
Реа ,да ти е жив и здрав Мишенцето ....Щастливо детство и много усмивки!

# 138
Момичета , благодаря Ви Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes......благодаря.

maria_ilieva  със закъснение - разбираемо защо  Simple Smile Честит ти рожденник, да е жив и здрав Simple Smile  bouquet

# 139
Искам да попитам дали някоя от вас може да ми препоръча някой гинеколог в Варна, понеже това ще ми е първото ходене и не съм много наясно с специалистите?

# 140
anna_21f в Окръжна болница има, зависи за какво ти трябва.

# 141
rea,от мен сьщо поздрави за празника на мишлето....да е живо и здраво и много хубаво детсво  bouquet

# 142
Привет момичета  Hug Липсвахте ми. Да разкажа какво правих през времето когато ме нямаше. Отидох на преглед при Карагьозов, всичко мина ок, ще има лечение преди да се стига до конизация, сега в края на месеца пак съм на преглед. След като минах при него и се разбра какво ще правим, мъжът ми ме изненада приятно с екскурзия в чужбина, от два дни пак съм тук и не мога да наваксам какво сте писали. Починах си хубаво, така бях изтрещяла, напуснах работа, за да се дипломирам, подстригах си косата, и се радвам на живота. Поздравления на всички с хубави резултати   bouquet сега съм тук и ще ви следя редовно.

# 143
Привет момичета  Hug Липсвахте ми. Да разкажа какво правих през времето когато ме нямаше. Отидох на преглед при Карагьозов, всичко мина ок, ще има лечение преди да се стига до конизация, сега в края на месеца пак съм на преглед. След като минах при него и се разбра какво ще правим, мъжът ми ме изненада приятно с екскурзия в чужбина, от два дни пак съм тук и не мога да наваксам какво сте писали. Починах си хубаво, така бях изтрещяла, напуснах работа, за да се дипломирам, подстригах си косата, и се радвам на живота. Поздравления на всички с хубави резултати   bouquet сега съм тук и ще ви следя редовно.
Добре дошла и ти като мен. Аз отидох да си подстрижа връхчетата след първият ми преглед (след операцията) и айде къса коса:)))))) Смееха ми се в салона , че съм постъпила като по Фън Шуй. Махнала съм отицателната енергия:))))))
А за екскурсията - супер. Снимки няма ли да покажеш?

# 144
  • София
     Rons,   добре дошла !!!!

Много се радвам ,че си прекарала хубаво на екскурзията и си се разнообразила !!!

Hug Hug Hug

# 145
Момичета,
аз така и не разбрах кой е по щадящият метод за горене на раничка с ток или с лазер(лекарката ми каза че с лазер се горели ранички с по големи усложнения)...не съм раждала плануваме бебе и съм с ПАП 2....за солкожина знам, при мен не се повлиява от него...

# 146
  • София
таласъмче, биопсия правена ли ти е - какъв е резултата ????   Мисля,че имам спомен ,че някъде преди беше писала ,че преди години са ти горили раничка - или греша???   Сега това сигурно е рецидив , ако е така може би е най -добре да се направи биопсия - за да се види каква точно е "раничката".  Ти преди не беше ли решила да ходиш в Токуда при проф. Карагьозов - какво е неговото становище , ако си ходила разбира се?   Извини ме за многото въпроси , но тъй като отдавна не си писала не си спомням всичко около твоя случай.......

# 147
така като сте тръгнали с прическите и аз другата седмица отивам да се подстрижааааа

оооооооо на всички (нямам емитиконки)

# 148
Стига сте се хвалили с прически, ами пуснете по някоя снимка, малко да разведриме темата. Wink
За всяка една от вас (редовните) съм си изградила някакво виртуално мнение, а само двечки съм виждала на снимки (iveto и Gesika).
След месец ще си направя пълни изследвания (микробиология, цитонамазка и каквото друго се сетя), ако дай Боже всичко е наред, ще се престраша за бебеправене. От сега умирам от страх! Confused

Благодаря ти Синеоч!  Hug Ето ме и мен  http://img34.glitterfy.com/254/glitterfy153647199D37.gif

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 23:39 от daindi

# 149
http://media.snimka.bg/3332/012918513.jpg ето ме и мен, но преди 3 месеца...по нови нямам качени, сега ми е по дълга косата от на снимката

Embarassed малко ще се измъчите при гледането, защото е наобратно

ето ме и тук http://media.snimka.bg/3332/012918527.jpg

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 23:26 от Синеоч

Общи условия

Активация на акаунт