Отговори
# 165
Анти-спам полицията спи, споко.  Joy Пък и на нас ни е ред да си отпуснем душата.  Wink Ама не прекалявайте.  Mr. Green
Боби да минава да показва снимки. Нея искам да видя.  Heart Eyes
Аз мои съм пускала преди, сега ще пропусна.  Wink

# 166
Кюбит хич не си и мисли, ние "новите" нищо не сме видели, айде чакаме Simple Smile все пак ти си "виновника" за запознаването ни  Hug

# 167
  • София
Много сте готини бе мацки и ReaNora и Синео4 и dainai  и аз ще пратя но дъщери4ката ще трябва да ми помогне Laughing аз съм в групата на русите Grinning

# 168
 Ей че весело станало тук  Joy дано все да е така  Peace Даинди къде си ме виждала  Rolling Eyes  

ето ни и нас

# 169
  • София
      Момичета ето няколко снимки и от мен : http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=421105

потребител  gesika2 ,  паролата е 7005c7

Но те са от  миналото лято , по скорошни нямам качени в компютъра   Wink

Hug Hug Hug

# 170
Хайде гледайте, че след малко ще трия.  Wink
...

Gesika, дава ми, че паролата и/или потребителя са грешни.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 17:39 от Кюбит

# 171
  • София
Кюбит това е паролата - дори тази е втора ,че първата нещо се прецака  - не знам защо не можеш да влезеш . Ето  опитах да кача една снимка и тук:

http://gesika2.snimka.bg/daily/moite-snimki.421105.14797538

# 172
Момичета,здравейте. Наистина е весело при вас Hug
Понеже преди година и половина вие много ми помогнахте за притесненията ми относно конизацията,която ми направиха, искам първо с вас да споделя- БРЕМЕННА СЪМ.
Обаче май вместо да се радвам повече ме е страх и май не се чувствам много щастлива от този факт Embarassed
Конизирана юни миналата година, на 36 години съм, и на всичкото отгоре подлежа задължително на амниоцентеза заради бебе с хромозомни аномалии,родено 1999г. Как да съм спокойна при това положение. А толкова исках да забременея...
Извинете ако съм оспамила темата,знам че има други теми за тези проблеми. Hug

# 173
Гала, това е чудесно  newsm10 ! Не знам дали имаш други деца, но няма нищо по-хубаво от едно бебе! В тоя живот няма гаранция за нищо. Случило ти се е нещо много лошо, но кой казва, че ще се случи пак? Ще си направиш амниоцентезата и дано всичко е ок!

# 174
gala03, честито!   bouquet Притесненията ще ги има, само гледай да не им се отдаваш с пълна сила. Колкото по-позитивна си, толкова по-хубаво и за теб и бебето. Вярвам, че всичко ще е наред.  Hug Стискам ти палци. Минавай да пишеш от време на време.

# 175
gala03 , честито и ти пожелавам само най - хубави неща от сега нататък................  bouquet

Абе събрали сме се в тоя форум все Убавици бееееееееее Hug който хитрува и не показва веднага да се поправи  Mr. Green
Кюбит - изтри се , ама те видЕх Mr. Green

Знаете ли , че се учудих колко сме готини, свежи и живи, даже щастливи................Laughing ако знаете колко много ми помогнахте тук............офффф де просълзих се Embarassed
Айде утре ще пиша пак  Hug

# 176
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
прочетох някои неща в темата...и имам разни въпроси, пиша ви с молба ако може да ми помогнете.
Направих си цитонамазка на раничка, която имам от много години...но понеже преди винаги цитонамазките ми бяха I група, не е горена. Имам еднократно третиране със Солкожин преди 7-8г. без особен резултат. Сега обаче е II група и пише "ектопия с атипична метаплазия, дегенеративни промени". Извинете, ако съм написала някоя глупост...но не се разчита много ясно. Не съм си правила колпоскопия сега.
Моята гинеколожка  препоръчва горене с ток, но понеже има посочено в цитонамазката наличие на "паваж от левкоцити" ми предписа вагинално Гиналгин. Това предписание е малко на сляпо, защото имам и микробиология и там всичко е ок, пише само умерено левкоцити (явно има нещо, но може би не е още съвсем изразен възпалителен процес). Питането ми е трябва ли след това лечение с Гиналгин да си пусна задължително нова контролна микробиология? Аз все се влача с разни течения и не знам дали ще бъде добър резултата от лечението. Какво би се случило, ако все още има левкоцити и се направи горенето?

И втория ми въпрос е предвид изискването да се гори раничка 2-4 ден след цикъл има ли някакво изискване за определен брой чисти дни преди да ти дойде следващия цикъл и ако има колко? Защото имам и някакъв проблем с предварително кървене преди и след цикъл (съмнение за миома)...и често ми се случва да имам само 10-14 чисти дни между два цикъла.
Стана доста дълъг пост...ама съм си една подробна...Благодаря предварително   bouquet

# 177
Привет, sue2003Simple Smile

...трябва ли след това лечение с Гиналгин да си пусна задължително нова контролна микробиология? - Аз бих пуснала. По учебниците така пише.  Wink Но твоята и сега е нормална, така че по добре колпоскопия да се направи, за да се види как изглеждат нещата от близо.

Какво би се случило, ако все още има левкоцити и се направи горенето? - Наличието на левкоцити е знак за активна инфекция. При теб обаче са умерени.  newsm78 Честно казано, не съм сигурна какво би станало... А защо не изчакаш с горенето? Отиди след 2-3 месеца отново на пълен преглед. Или пък сега направи колпоскопия и ако е необходимо биопсия.

...има ли някакво изискване за определен брой чисти дни преди да ти дойде следващия цикъл и ако има колко? - Прегледи и процедури е добре да се правят в първите чисти дни след цикъл. Ако имаш зацапване след кървенето, изчакай да спре и два дни след него е подходящо вече.

# 178
здравейте! по принцип пиша в темата раничка на шийката на матката..но виждам,че тук се пише повече... трябваше да отида днес за нова цитонамазка, но лекаря ми е излязал в онпуск ,чак на 24 имам записан час...сега нямам никакви оплаквания съврши ми лечението с Фарматекс и Полижинакс .. исках да говоря с него за биопсия и други неща... сега ми е притеснено и до 24 има много дни...чудя се дали да не отида при друг ,но в моя град не са останали много свесни лекари , а въпросният при когото ходя от скоро се слави с добро име .. ще се радвам ако ми дадете съвет

# 179
  • Лондон/Пловдив
Днес ми излезе резултата от ЧПВ  отрицателен е  newsm03 .Много съм щастлива .

Общи условия

Активация на акаунт