Отговори
# 180
mlqs   по добре изчакай твоят лекар, не виждам смисъл да бързаш, а и 10-на дни не е много  Simple Smile

svetli_845   само това да се "чува" , честито  Simple Smile

# 181
Привет и от мен! Завърнах се от пътешествието ееех ..... , скъсахме се от обикаляне, а аз се чувствам перфектно, с изключение на лекото гадене, но то направо си ме кефи като знам от какво е!
Не мога изобщо да ви изчета! А и снимки трябва да гледам  Hug

# 182
Mirania, здравей! Дано гаденето отмине бързо, че знам какво е  Sick. Може и ти да пуснеш някоя снимчица, за ободряване.  Wink... Боби, къде изчезна? И теб искаме да видим  Heart Eyes. Защо ли си те представям с червена коса? Thinking

# 183
Обещавам, утре ще качвам в работата последните и ще пусна  Peace

# 184
Чакаме  Shocked с нетърпение, айде др къде се покрихте???? Татанкеее дека си?

# 185
kubit,daindi.........хей,мадами,ама аз не знам как да ка1а сники,тр. да се снимам довечера,че нямам качени смнимки в моя комп.....обещавам да накарам мьж ми да ме снима довечера или тази седмица,обаче как да я кача тук ,сигорно синьт ми тр. да ми помогне...аз сьм с черна коса и сини очи,не сьм с червена коса....абе скоро ще ме видите Naughty
кюбит ама аз не сьм те видяла,как да стане мила,освен да хващам самолета за USA....хахахаха...целувам всички и  дай Боже да сме живи здрави Hug

# 186
Днес ми излезе резултата от ЧПВ  отрицателен е  newsm03 .Много съм щастлива .

това ме подсеща, че трябва да се тествам и аз  Whistling

оооооооо на всички  Hug Heart Eyes аз съм с нова визия  Flutter Whistling

Мирания добре си си дошла.  Hug Heart Eyes

Реаааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бобииииии  Hug Heart Eyes
daindi - иии   Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 187
A добър вечер и от мен.
Много се радвам за всички добри резултати. Добре дошли на завърналите се от пътешествия. Аз мога даж се похваля, че гатното течение спря и с него целия дисконфорт от конизацията.
А и да, утре започвам работа. Благодаря за стиснатите палци, подействали са Hug  bouquet

# 188
  • София
Мария, успешен старт в новата работа!!!!  Радвам се ,че вече си добре след конизацията. newsm10               
                              Hug
 Мирания, добре дошла от пътешествието - чакаме снимки да видим.......

Hug
  Синеоч , - честита нова визия - предполагам,че си с нова прическа???  bouquet

Hug
   Пожелавам успех на всички,които утре изпращат ученици  smile3529

УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!!! newsm10 smile3525

# 189
Момичета,страм и резил,изпуснах ви нещо. Blush
Изпратих малкия на градина ,сега ще изпроводя мъж ми на работа и....оставам сама...КЕФ!!!!Не ми се е случвало от много време...
и за да не съм съвсем спам ,неа ви пусна какво намерих днес в нета,много интересно ми се видя:

http://www.candidatest.shmidt-n.eu/index.html

Успех на всички ученици и майките им!  bouquet

# 190
  Деси, гледам, че не ти е останало много време до събитието. Леко раждане  Grinning

# 191
  Деси, гледам, че не ти е останало много време до събитието. Леко раждане  Grinning
Дааа,в предстартова позиция съм. Grinning Благодаря.  bouquet

# 192
  • София
Деси,  леко раждане и от мен ( въпреки,че то такова няма Rolling Eyes)!!!!   Нормално ли ще е или секцио?    Каквото и да е успех!!! newsm10

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 193
По план нормално.Ако е като първото,значи ще е леко.Мерси. Heart Eyes
Не исках упойки,но заради множеството интервенции по маточната шийка,има голяма вероятност да получа  вътрешни разкъсвания и най-веротно ще раждам нормално с епидурална.Това,както азах,по план,ама в действителност... ще видим.Grinning

# 194
  • София
       Стискам палци всичко да е наред !!!!!! Peace newsm10 newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт