Отговори
# 195
Деси, успех и леко раждане и от мен! Hug А кога ти е термина? 

# 196
Деси, успех и леко раждане и от мен! Hug А кога ти е термина? 
По последен цикъл 6.10.Шийката ми засега се държи,омекнала е и имам разкритие,което ме обнадеждава.Надявам се да няма големи поражения по нея.

# 197
Честит първи учебен ден и от мен! Много успех на всички ученици и техните майчета.
Деси, леко раждане има.Родих второто си дете за има-няма 15 минути след 2 силни контракции. Нямам никакви шевове, а той се роди 3.500.
Лек и успешен ден!

# 198
Здравейте и от мен!Не пиша често ,защото няма с какво да се включа  по темата.Но ви чета.

Мирания,ще мине гаденето.хубави работи са това! Grinning

За първи път ми закъсня с 5 дена и не съм бременна .Предишните пъти ми беше ясно- един ден закъснение и знаех ,че вече ще си имаме бебче.А този път докато броях дните си разсъждавах ....не му е момента сега за още едно бебе.След  последното секцио и усложненията около него ще трябва да изчакам.Въпреки предупрежденията от лекарите ,че не трябва да раждам повече.Та мислех си аз - ами ако съм бременна  Thinking.В никакъв случай нямаше да правя аборт.Слава Богу дойде ми.Пък и да бях - ако Господ е решил - щях да си го родя живо и здраво.С вяра в добрия изход и надеждата ...Ето такива неща си разсъждавам.....

Имах честта да съм гост в първия брой на "Денят е прекрасен".Доста се бях спекла и общо взето не можах да кажа нещо съществено....но пък се заредих емоциално .....екипа ,срещата с тях ......рутината ме беше затиснала ,а това ми дойде като светлинка .....почуствах се значима .....

А децата....те растат - слушат,неслушат ,дивеят.....здрави да са !Не мога да си представя живота без тях .....сякаш винаги съм мечтала за пълна къща и не помня какво е да ги няма .....А понякога си казвам - "Колко трудно и колко отговорно е да си родител"....понякога се чувствам изморена......а сутрин нямам търпение да се събудят ,за да ги гушна .....

Ето нахвърлих набързо моите мамини вълнения.... Hug

Деси ,леко раждане, мила!След болката идва блаженството с дъх на небе,чистота ....тази картина ме кара да се усмихвам и просълзявам от умиление... Cry

Честита нова учебна година!Господ да пази децата ни....шестиците не да най-важното

# 199
Момичета, споделих с вас преди около 2 седмици моя случай и очаквах всичко да е наред, но вече почва да ме притеснавя следното:
1. имах фоликулярна киста в дясно.
2. назначен ми беше оргаметрил 2 пъти по 1 хапче за 12 дни.
3. трябваше да ми дойде 3-4 дни след края на приема му.
4. последно го пих в сряда вечер на 09.09., сега е 15.09 и все още нямам признаци, че ще ми идва.
Просто не знам какво става, колко още трябва да чакам преди да ида на лекар пак?
Не съм пускала намазка, но мислех след цикъл тоя месец да отида, хем да видим махнала ли се е кистата, хем да вземат проба и да ме видят на колпоскоп за предполагаемата раничка, ама нейсе!
Отделно имам друг проблем с кръстаи някакси ми се струпаха доста неща на главата.

# 200
Синеоч   честита нова визия, от вчера те чакам да те видя , ама............не се показвах бееееее Heart Eyes Hug
maria_ilieva   когато свърши онязи гадост , олеква на душата. Приятана работа Laughing
ДесиХ2 много ти е напреднала чертичката , даже се е свършила  Hug и при мен 2-ят път има няма 20-30 мин и айде................вторият път винаги е много по лесно Simple Smile
Татянка-бърборанка(DIM) нашата гордост си ти...........защо не каза по - рано за да седим пред ТВ и да те подкрепим мислено Simple Smile Heart Eyes ще гледам аз по нета , сигурно ще го има Hug

Честит първи учебен ден на всички деца, майките им и разбира се преподавателите им (знам че тук се крият една , две учителки Mr. Green  Hug Heart Eyes)

# 201
Здравейте момичета, от един месец чета форума, но за първи път пиша.Форумът е много добър и се научават много полезни неща.Ето и за мен-решихме наи-накрая да си имаме бебе.Ходих на гинеколог на прегледа и ултразвука всичко е чудесно. Оня ден ми излезе цитонамазката ПАП 1 съм и това е супер, но в нея пише друго което ме притеснява. Тъй като непрекъснато съм на работа ще мога да отида на лекар чак след почивните дни, а до тогава ще откача. Някой знае ли какво означава- недоразвити клетки в ендометриома и трябва ли това да ме пртеснява.

# 202
Привет, момичета! Не съм писала отдавна, но редовно следя темата. Сега пиша, за да ви кажа, че утре сутрин от 8.30 съм на преглед. Ще припомня, че съм конизирана на 10.11.2008, а на 17.06.2009 докторът ми прави електрокоагулация. Утре ще ми е първият преглед след горенето.  Confused Притеснена съм малко.

# 203
raia_g нямам предтава какво значи недоразвити клетки в ендометриома . Защо не му се обадиш на лекаря и да го питаш?

Мисена стискам палци всичко да е ОК   bouquet Утре да пишеш Simple Smile

# 204
raia_g нямам предтава какво значи недоразвити клетки в ендометриома . Защо не му се обадиш на лекаря и да го питаш?

Мисена стискам палци всичко да е ОК   bouquet Утре да пишеш Simple Smile
Peace
МИСЕНА, Hug

# 205
  Мисена  fingerscrossed
  Другия месец ми е време за поредния преглед и на мен, от сега събирам кураж  Laughing

И да се похваля - и аз съм в отбора на "новите глави", имам чувството че с косата отрязах и всичкото лоша мисъл дето ми беше в главата  Mr. Green

# 206
iveto_   като ще говорим за др. месец и аз съм на 2-ри преглед след операцията , но не го мисля от сега иначе ще лудна...........но всеки месец посещавам онкологията за болничните и се виждам с лекарите ( да не ги забравя  Mr. Green)
Поздравление за "новата глава" - вярвай в това което си написала  Hug  bouquet

# 207
Като сте на тема прегледи да не остана по-назад! Аз пък днес съм на втори преглед след като установихме бременността. Ако помните, първия път - в 6-7 г.с. се виждаше плодния сак и жълтъчното мехурчи, но ембриона - много неясно. А утре пък ще ходя да ме дупчат, уф.... Днес го отложих, да мине първо прегледа при моята си докторка, че преди бях при друга, защото беше на зор преди заминаването ми.
Аз пък няма да се постригвам, а ще взема да се боядисам най-накрая, че бая бели косми вече имам. Никога не съм се боядисвала досега, стискайте палци  Joy
Вече ще вися от 8 часа в работата, защото карам едната ученичка и ще имам доста време, та започвам да качвам снимки да ме видите и мен   bouquet

# 208
ооооооооо на всички, не мога да ви изброя всичкииииии  Crazy

Мисенааааа, чакам с нетърпение да споделиш  Praynig

Десииииии айде малко остана, стискам палци всичко да е ок.  Hug Heart Eyes

Реааа, издебна ме ти мен  Hug Heart Eyes

имам въпрос: споделете мнение за Изопринозина, заслужава ли си и има ли ефект?

# 209
  • София
Синеоч, аз Изопринозин пих миналата зима 4 месеца - декември, януари, февруари и март. Схемата беше следната :   3 по 2 табл. - 5 дни , след това 2 по 2 табл. - 5 дни ( общо 10 дни всеки месец ) , следва 20 дни почивка и следващия месец пак по същата схема - така ми го назначи тогава  д-р Ралчева. Ами за ефект не знам какво да кажа - в края на март цитото беше РАР І - в Токуда ( ако това е ефекта).

Момичета искам да споделя нещо - в понеделник 16.09. бях на преглед - пуснаха ми изследвания в Геника за  хламидия, микоплазми, уреаплазми - току що проверих р-та в Интернет - ВСИЧКО Е ОТРИЦАТЕЛНО - малко се поуспокоих , сега чакам и микробиологията - да видя този път какво ще е ???? newsm78    Голямо треперене му хвърлих тези дни........ Cry

Мирания ,хайде чакаме снимките.........    Успех на прегледа утре!!!! Peace newsm10

Прегръщам Ви всички!!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт