Отговори
# 210
Забравих за снимките  Embarassed
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=47269208490#/pho … amp;id=1492029843
Gesika айде и микробиологията отрицателна да е!  Peace
Аз днес съм на преглед следобеда и ще пиша като се прибера вкъщи довечера  Peace

# 211
Gesika щом са ти отрицателни резултатите значи няма от какво да се притесняваш, явно онези твойте сърбежи наистина може да са на нервна почва. Rolling Eyes
Аз като ходя на поредното цито другия месец ще попитам за Изопринозина, но наистина ако на теб цитото ти е било ПАП 1 значи има резултат и ефект.

# 212
Gesika   хубаво е че всичко е оки, честито!  bouquet
Mirania  нищо не видях , това снимки ли са? Не се отварят Rolling Eyes

ААААААА и да се похваля, освен че се подсригах късо преди месец, сега вече съм РУСА, от преди 2 часа Joy

# 213
Еми да, във facebook трябва да имаш регистрация за да можеш да виждаш снимките! Много съм зле! Сега ще пробвам по друг начин, че само там съм ги качила  Confused

# 214
Пробай и пак ако не стане ще ти покажа моето предложение  Simple Smileднес го намерих и разбрах Grinning

# 215
Качих малко в снимка.бг  Confused
Ако някой иска повече да си направи регистрация във facebook.com и да гледа  Mr. Green

http://mirania.snimka.bg/travel/italy.422406.all  надявам се да стане така

# 216
Mirania Стана!!!!! Много сте хубави  Hug Да сте живи и здрави цялото семейство Simple Smile

# 217
Благодаря  Simple Smile
И за да не е само спам - тръгвам за преглед, до довечера   Hug

# 218
  • София
      Мирания , и аз Ви видях - много сте готини !!!!   Живи и здрави и напролет с едно сладко бебенце!!!   newsm30   

Успех на прегледа , щом отиваш сега и пиши после!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Синеоч ,  сега ще видя следващата цитонамазка -октомври каква ще да е ??? newsm78

А и чакам МБ  - цяла треперя....... Thinking

# 219
Gesika споко, не се притеснявай  Hug

# 220
Малко спам и от мен.  Mr. Green И аз се подстригах. Бях на зъболекар (и днес пак съм  Sad). Хайде отчетох се.

Синеоч, по-добре да промениш хранителния режим и някои навици, вместо да разчиташ на помощ от вън (Изопринозин). Аз съм за по-натурални и разумни средства за подпомагане на имунната система.  Peace

Джесика, Мираниа, стискам палци. Simple Smile

Боби, щи пратя на лична снимките, но няма да се разсърдя и ако вземеш самолета.  Wink

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 17:41 от Кюбит

# 221
Кюбит в смисъл какъв да променя начина ми на хранене? Приемам всякакви идей и предложения  Hug
Аз също съм за натуралните средства.

# 222
Утре съм на лекар да видим дано всичко е ок както при мен така и при вас момичета

# 223
Пак ембрион не се видя, а трябва да съм в 8-9 г.с. Утре ще правя чхг, в петък пак ще ме гледа, но явно няма да го бъде. Ужасно се чувствам, а отгоре на това продължава да ми се гади. Май ще трябва да се пострижа или боядисам.

# 224
ееееее Мирания, що така  Confused имаш една виртуална прегръдка от мен  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт