Отговори
# 225
Мисенаааааааа, къде си кво стана с прегледа, никаква те няма?

# 226
Добър вечер от мен! Последния месец направо съм полудяла от работа, задачи ... Нямам време да се погледна.
А сега за прегледа - колпоскопски всичко ми е ОК - така каза доктора.  newsm68 Сега остава и резултата от цитонамазката да потвърди добрите новини, но честно - олекна ми.
 Hug всички
P.S. Синеочка, писали сме заедно! Как си ти? Ходила ли си скоро на преглед?

# 227
Мисенкааа  Hug Heart Eyes  bouquet радвам се че при теб с прегледа е всичко ОК, като излезе цитото пиши.

Аз ще ходя след цикъла, значи някъде към началото на октомври, точно 3 месеца от предното цито. Ще видим тогава кво ще каже Станков, но аз съм решила да си ходя и профилактично и в Онкото при доц Дянкова, ей така за успокоение, поне на 6 месеца.

# 228
Мисена,браво,много се радвам.Simple Smile

# 229
Синеоч, дълга дискусия е това и не е за тая тема.
Става дума за храната, която консумираме, най-общо. Също и за навици като кафе, цигари, газирани, алкохол и т.н.

Mirania, стискам палци всичко да е ок.  Hug

# 230
Ами Кюбит да направим тема тогава, смятам че няма да е излишна, а по скоро полезна.

# 231
Здравейте ,аз съм за съвет .В България съм за кратко ,минах при Д-р Станков в Шейново .Имам малка раничка от няколко години ,след сега направена консултация и изследване съм 1-а група .Д-р Станков каза да реша дали да гориме раничката ,нямам никакво време  Rolling Eyes,чакам цикъл тези дни ,за да отида преди пътуване да я изгорим .Мисля ,че няма да се вместя във времето .Опасно ли е да отложа във времето горенето ?Извинявам се за объркания пост,но се чудя какво да правя ?

# 232
Ами Кюбит да направим тема тогава, смятам че няма да е излишна, а по скоро полезна.

Peace Хайде пусни я ти, аз първа ще се запиша.  Wink Всъщност мисля, че има подобна. newsm78

# 233
Нещо да не пропуснах???? Rolling Eyes нямах цели 2 ч нет Shocked ако пускате нова тема искам да знам  Mr. Green

# 234
Има доста такива теми из форума.  Peace Няма нужда от още една.
Поразходете се из Алтернативния форум. Сигурна съм, че там ще откриете много дискусии, които ще ви харесат. Почетете, питайте...
Като за начало може погледнете тема - указател на екологичните теми, която съвсем не е само екологична. Там са събрани линкове към "натурални, зелени и хармонични теми". Сигурна съм, че някои няма да ви харесат, но пък в други ще откриете каквото търсите.  Grinning

Ако откриете някоя ценна тема, дайте линка насам!  Hug

# 235
daindi   Идеята ти е блестяща:)))))) аз къде да видя iveto и Gesika  Shocked....................а другите виртуални съфорумки?????
]

# 236
грешка човешка  Mr. Green извинявам се  Mr. Green

# 237
Има доста такива теми из форума.  Peace Няма нужда от още една.
Поразходете се из Алтернативния форум. Сигурна съм, че там ще откриете много дискусии, които ще ви харесат. Почетете, питайте...
Като за начало може погледнете тема - указател на екологичните теми, която съвсем не е само екологична. Там са събрани линкове към "натурални, зелени и хармонични теми". Сигурна съм, че някои няма да ви харесат, но пък в други ще откриете каквото търсите.  Grinning

Ако откриете някоя ценна тема, дайте линка насам!  Hug

мерси Кюбит, сега по празниците ще повършея из форума  Hug  bouquet

# 238
Здравейте
скоро бях на лекар понеже направих симптоми на гъбична инфекция - сърбеж, зачервяване... та отидох за микробиология и цитонамазка. Лекарката ми още по време на прегледа ме запита дали съм имала раничка, което ме изненада, поне до сега на прегледи никога не са ми откривали, съмнявали и т.н. Сега вече излязоха изследванията, но има свободен час чак след 4 дни...а аз съм леко притеснена.
От цитонамазката резултата е следният: PVCU-PAP II гр./левк/,CC-PAP I гр.  -  което май не е нещо обезпокоително
От микробиологиата обаче изпаднах в големи чудения: Липсват lactobacilli; Преобл. Гр(-)пръчки и кокобацили (анаероби); 10-12 Leuco/поле; Плоски епит.кле
Не се изолират аеробни бактерии Candida sp.(-)отр

ОК - ясно е че нямам кандида... обаче какво са кокобацили, 10-12 Leuco/поле ???

Ако някой е запознат повече с лаб.резултати ще се радвам да сподели мнение, ясно е че лекарката ще каже точно какво има, но за сега поне да се ориентирам...

# 239
Здравейте ,аз съм за съвет .В България съм за кратко ,минах при Д-р Станков в Шейново .Имам малка раничка от няколко години ,след сега направена консултация и изследване съм 1-а група .Д-р Станков каза да реша дали да гориме раничката ,нямам никакво време  Rolling Eyes,чакам цикъл тези дни ,за да отида преди пътуване да я изгорим .Мисля ,че няма да се вместя във времето .Опасно ли е да отложа във времето горенето ?Извинявам се за объркания пост,но се чудя какво да правя ?
Едва ли някой може да ти каже как ще се развият нещата във времето.  Предполагам, че тази първа група е ПАП, което е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт