Отговори
# 240
На 14 този месец ми изгориха "раничка" на маточната шийка. Гинеколожката ме предупреди, че след това изтича обилен секрет. В началото наистина беше така като секрета беше прозрачен и необилен и почти беше изчезнал. Днес обаче е розов, да не кажа,че все едно ми е дошъл цикъла. Това нормално ли е? Всъщност ме притесни кръвта. Спазвам това което ми е казала докторката.Не правя промивки, секс, не плувам.
Благодаря предварително!

# 241
  • София
На 14 този месец ми изгориха "раничка" на маточната шийка. Гинеколожката ме предупреди, че след това изтича обилен секрет. В началото наистина беше така като секрета беше прозрачен и необилен и почти беше изчезнал. Днес обаче е розов, да не кажа,че все едно ми е дошъл цикъла. Това нормално ли е? Всъщност ме притесни кръвта. Спазвам това което ми е казала докторката.Не правя промивки, секс, не плувам.
Благодаря предварително!

Нормално е, така се получи и при мен както си го описала.
Не вдигай тежко, кървенето постепенно ще спре.
Добре че има форуми и хората да си споделят какво е нормално, че ако
чакаш от доктор информация........ no

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 11:55 от alpha_beta

# 242
alpha_beta,благодаря ти миличка  bouquet
Сега съм по спокойна Hug

# 243
Здравейте момичета. Искам и аз да споделя моят проблем, защото виждам че препатилите обясняват по- добре от лекарите. Преди 2 мес. ми бе направена конизация резултата беше добър няма ракови клетки и всичко беше добре. Конизация се наложи, защото бях 3 прегледа с ПАП3 и ЧПВ ( онкогенните типове- отрицателни). Сега ми беше първата цито след операцията и пак ПАП3. Идва ми да се гръмна. Въпроса ми е след като ЧПВ не се лекува винаги си остава 3група цитото и има ли отърване. УСПЕХ на всички

# 244
Здравейте момичета. Искам и аз да споделя моят проблем, защото виждам че препатилите обясняват по- добре от лекарите. Преди 2 мес. ми бе направена конизация резултата беше добър няма ракови клетки и всичко беше добре. Конизация се наложи, защото бях 3 прегледа с ПАП3 и ЧПВ ( онкогенните типове- отрицателни). Сега ми беше първата цито след операцията и пак ПАП3. Идва ми да се гръмна. Въпроса ми е след като ЧПВ не се лекува винаги си остава 3група цитото и има ли отърване. УСПЕХ на всички
newsm78

# 245
И аз не бих се зарадвала на такъв резултат. Нормалните цитоназмазки са 1, 2 група. Не съм много сигурна кога се правеше контролната цитонамазка след конизация. Дали не беше след 3 месеца?

# 246
Точно след 3 месеца я направиха и все едно не съм оперирана. Всичко започва отначало. Много ме е страх, защото не знам каква ще е следващата стъпка

# 247
vili1966   По какъв начин ти правиха конизацията? Къде си я прави? Биопсия преди това взимаха ли ти? Какво каза лекаря след последната цито? Не ти ли обясни поне нещо?  Не е нормално да си сега ПАП 3. На епикризата какво пише от конизацията? Всичко до чисто ли е изрязано?

# 248
  • София
          Здравейте момичета!

Вчера отново бях на лекар , за да си взема резултата от микробиологията - този път НЕ Е ИЗОЛИРАНО НИЩО -  нито бактерии, нито кандида , нито трихомони ???? newsm78  Притеснява ме обаче ,че  лактобацилите са оскъдни - а аз повече от месец пия Лактофлор. Явно с последните лечения ,които приложих за унищожаване на бактериите съм унищожила и полезната флора ( лактобацилите).   И въпреки всичко дискомфорта си го имам - лекарката категорично твърди ,че усещанията не се дължат на инфекция ,защото всички изследвания са отрицателни ( паралелно с МБ направих и ДНК изследвания за микоплазма, уреаплазма и хламидия  - и те са отрицателни) .  Отново ми се споменава теорията, че всичко това може да е следствие на нарушена инервация ( а това е следствие от секциото, след което започна този дискомфорт) . И така да се каже изход няма....... Cry

Вчера ми взе и цитонамазка, която заради многото почивни дни ще стане чак в края на месеца  - до тогава пак треперене   Praynig

# 249
Gesika, за увеличаване на млечно-киселите бактерии съм чувала че се слагат тампони с кисело мляко Embarassed

# 250
Gesika спокойно де. Аз чаках около месец биопсията си заради почивните дни около 1и6 май( знаех че ще е кофти резултата , но отидох на почивка и не излизах от басейна  Mr. Green) Като нищо може нещо да са ти лепнали по време на секциото................ама хич няма да се очудя. Дано да се намери някакъв лек , оффффф аз се ядосвам чак. Минала си през всички "светила" и какво? ......Като кажат, че е на нервна почва направо ми иде да режа глави, това вече ми звучи банално Crossing Arms

# 251
КатКа според мен никъде в БГ няма кисело мляко. Всичко е ..........да не обяснвам Cry

# 252
  • София
Gesika спокойно де. Аз чаках около месец биопсията си заради почивните дни около 1и6 май( знаех че ще е кофти резултата , но отидох на почивка и не излизах от басейна  Mr. Green) Като нищо може нещо да са ти лепнали по време на секциото................ама хич няма да се очудя. Дано да се намери някакъв лек , оффффф аз се ядосвам чак. Минала си през всички "светила" и какво? ......Като кажат, че е на нервна почва направо ми иде да режа глави, това вече ми звучи банално Crossing Arms

Малко се зачетох в други теми  и вие кога изписахте толкова бе?????? Hug Hug Hug

Катка , това за киселото мляко и аз съм го чувала , но не бих го приложила - много отвратително ми се струва ........ Rolling Eyes   А и то си има глобули с лактобактерии - сега след цикъла ще слагам Вагизан. 

Реа,  тя лекарката не казва,че е на нервна почва , а има впредвид неврогенно следствие на засегнати сакрални нерви - а тези нерви се намират в корема - някъде около мястото където е рязано за секциото и явно  там има някакъв засегнат нерв, който е отговорен за инервацията на органите в малък таз - матка , влагалище , а  също и перитонеума . Това и други гинеколози са ми го казвали и на невролог няколко пъти съм ходила - назначи ми лекарства и дори инжекции - но нищо не помогна ( това беше преди 2 год.)  Явно нещо е " сгафено при рязането и зашиването"  , ама нали знаете кой ще си признае ??? А и дето има една приказка " Гарван , гарвано -око не вади"????   Никой - нищо не казва ....

# 253
Gesika<и аз имма подобен пробпем в момента: сърбеж и смъдене по външните полови органи,а микробиологията и урината са ми чисти.Според лекаря ми се дължи на предродилни промени,нямащи общо с патогенни такива.Може би има и такива случаи.Мажа се външно с Ломексин за облекчаване на неудобствата.

# 254
ДесиХ2   Hug а иначе как си ? Бебето как е? Като гледам малко ти е останало. Ейййй и да ни съобщиш веста , живот и здраве като дойде  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт