Гоблени 64

• 88 039
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
 Още веднъж много ви благодаря момичета  Hug
Истината е , че не е толкова труден , колкото изглежда , само ламето накрая ме изнерви малко. Close
emily_samatar , тези гоблени на Голдън Кайт  са много по-трудни и с много повече цветове. Но наистина са много красиви.
Poepie , как върви твоя  Heart Eyes?
Малко сладко коте , добре напредваш , чудесно става.

# 661
Йолинка, аз бих изпитвала крайна досада, ако правех нещо лесно....а именно цвтеовете ме привличат

# 662
  • София
Kordelia, би ли споделила схемата на еднорога, ако ти е подръка? Много е красив наистина.
тази от списанието ли? или другата. Тази от списанието трябва да я сканирам. А другата утре ще я кача на радикал и ще я сложа тук.  Peace Само че тя е без ключ.  Cry

Ами може би и двете, в такъв случай, ако ти е удобно.  Embarassed

# 663

Момичета, сестра ми си хареса ето това . Дали можем да намерим схемата???

Разбира се:)
Тук  е

А ето и оригиналната схема на това , на Кустом Крафтс е:)

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 19:52 от Хипатия

# 664
  • Бургас
Yolinka истината е че става много бавно, шия винаги когато имам време ще покажа скоро само да си довърша едната схема Wink

# 665
  • София
Хипатия, страшно много ти благодаря.

# 666
Корделия браво напълни ми окото , а знай че аз рядко го пълня .  Wink

# 667
Благодаря за схемата! Този път не е от 100 страници newsm44....има шанс в близките 5-6 години да го преполовя Joy

# 668
  • София
Eто още два мъника и от мен
http://tanyailieva.multiply.com/photos/album/10#photo=9
http://tanyailieva.multiply.com/photos/album/10#photo=10

Yolinka, Зори, Goody страхотни са гоблените   bouquet Мечетата на Дим и аз ги заглеждам, но ми се струват много сложни. Goody надявам се да покажеш цветята рамкирани. Много ми хареса и еднорога на Корделиа, благодаря на Хипатия за схемата, пък дано му дойде ред

# 669
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ето схемата.
Видях че Хипатия е дала вече.   Peace Ама аз не можах да я сваля, че антивирусна ми спира достъп до сайта и не знам дали е съща та за всеки случай.

файлове с инструкция и ключа са ми повредени.
но ги имама принтирани. Само да се добера до скенер и ще ги кача.  Peace

# 670
  • София
Корделия, същата е схемата и на Хипатия. Ако успееш да свалиш, там има и ключ, щом твоя файл е повреден.

# 671
 Kordelia,
когато качваш в радикала и искаш снимката да не се намали махни отметката пред
Уменьшить до
Ако не се махне снимката се намаля автоматично до избраните пиксели.

Мисля ,че схемата е същата, но има и ключ.
Ето инструкциите и ключа

# 672
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да същата е.  Peace Като го свалих преди време всичко отпринтирах да видя как ще си паснат части от схема така че имам ключа и инструкции на хартия.  Mr. Green

# 673
  • пак там
Хипатия, Корделия, благодаря! Че и на мен антивирусът блокира дъмпа, а вече ме е срам да мрънкам да ги давате радикалски...  Embarassed

Такааа... Момичета, помагайте! Зарибихте ме вие с ибея, регнах се, и веднага се хвърлих на един гоблен със северното сияние. Те пък взеха, че ми го продадоха. И сега съм в чуденка, понеже за сефте пазарувам от небългарски портали. Искат да плащам през ПейПал, а аз мислех да мина само с кредитната карта. А не намерих никъде възможност за такова разплащане (може и да има, ама като не знам къде да гледам.. ) Я кажете може ли по моя прост начин с кредитката, или трябва да си играя да се регистрирам в ПейПала все пак?

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 12:12 от Рися

# 674
Смятам,че е по-добре през пей-пал.Парите са ти по-защитени.А и някои продавачи продават на чужденци само с пей-пал разплащане.

Общи условия

Активация на акаунт