Гоблени 64

• 88 055
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!  Hug
Отдавна не съм писала, но редовно ви чета!
Поздравления за всички показани красоти!
   bouquet

# 271
Билкова,мисля, че някъде ги гледах животинките , но в галери.ру ли беше, като се оправят с проблема, ще потърся, днес са се бъгнали.

# 272
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви  Hug
Гууденце  Heart Eyes именцето ти не можеше да бъде по-подходящо, да знаеш  newsm51

# 273
  • край Дунав
Най-после и аз да се взема в ръце и да снимам-обещаните кученца още миналия месец, ама леко смачкани /изобщо не прани и гладени/ , един Исус на синя панама, ама пусто-не личи, бърза следобедна тиква на меланжирана в сиьо панама и една каеща Магдалена, която се изложих-уж да беше вече готова, а то.... Whistling
http://skorpions.multiply.com/photos/photo/20/17
от тази снимка до края  Peace

# 274
  • Бургас
toni_nikolova голяма красота е този снежен леопард, останаха ми очите по него   Heart Eyes
skorpion кога успяваш да ги шиеш толкова нещо newsm78 браво на теб, явно много свободно време имаш Wink

# 275
  • пак там
Рися, дай да видим и другите  Grinning

Около половин година се мъчих и с Кралското езеро, но беше с ужасна комплектация на конци. Накрая, когато бяха останали няколко квадратчета само, го разгънах да видя какво съм сътворила, ужасих се и го дадох на майка да го довършва и да си го прави каквото иска. Оттогава не съм го видяла  Mr. Green

# 276
Здравейте аз не влизам тези дни, но ето и етап от моят гоблен

Всички сте показали много красоти  Peace

# 277
Здравейте момичета
Ето ме и мен след тежкия работен ден
Отново оправихте деня ми със страхотните неща които сте показали
toni_nikolova -Еха голяма красота.Винаги ми е било интересно как някои момичета започвате от левия горен ъгъл Simple Smile
daniela_ch - Толова е нежно.Давай в същия дух
Рися - Мале толкова са хубави (особенно писанката-имам слабост към тях  Blush )
spinki - Поредната красота  Heart Eyes
А това за прасенцето да се изкажа и аз по въпроса...как така няма да се хареса ! В това изкуство има много вложена любов във всяко едно ушито нещо.И за пример ще ви покажа какво избоцках в свободното си време
Това е мишлето Мортимър (аз си го кръстих така. Малко е ... нищо особенно но съм вложила толкова любов в избоцкването му че няма как да не си го харесам сама.А ви го показвам само за да се запознаете  Laughing Laughing Laughing
Хайде лека вечер от мен

# 278
  • Пловдив
Аа, аз тоя Мортимър го познавам от една чашка   Flutter Хубавец е  Sunglasses
Даниела, става красиво, как мислиш да го оформиш после?
Рися, и аз си харесах котачето  Flutter Време е да откриеш отново Кралското езеро  Peace Благодарим за страхотния термин комплектация, който ни съкращава фразата комплектовка - излагация  Laughing  Hug
Скорпионче, както винаги издави рибата  Whistling Не знам кога успяваш не само в производителността, но и в качеството  Flutter
Зеленият прасчо е страхотен - той, кравчото и слончо са ми любимите от серийката  Heart Eyes Дано се намери и куче...  Peace

Аз шия една... крава  Laughing скоро ще ви запозная с нея, надявам се  Mr. Green Лека нощ и сладки сънчовци да ви шепнат само хубави работи  Hug

# 279
unchita -Благодаря ти Simple Smile Да наистина имаше и чашка ама нямаше място за нея...а пък и не му е позволен алкохол  Laughing Laughing

# 280
  • край Дунав
Момичета, разкривам малка тайна за бързо бродиране-научих мъж си да готви!  Joy  Той готви бавно...

# 281
  • Габрово
Хахах браво  Grinning
Сега аз да ви издам моята:
2 от мацките,с  които излизам заминаха да учат в София, 3-тата мацка, с която излизам, замина да учи в Австрия, мъж ми няколко дни е в София, аз съответно нямам какво да правя -> шия  Crazy Трябва да го свърша това нещо до края на месеца, че на 1ви октомври почвам и ако до тогава не е готов, надали изобщо ще се сетя да го довърша  Laughing

# 282
  • Варна
Пак много хубави работи сте показали! Toni Nikolova ще следя с интерес процесите ти на снежния леопард, че и мен ме чака в шкафа!

# 283
Добро утро!
Влизам да ви сервирам кафенце и да ви кажа,че всеки ден ви чета
и се любувам на красивите неща,които показвате,но не пиша,
ще се включа след няколко дни с етап на "Африкански ден",
но първо да понапредна още малко.
Ето и кафето:  Wink

# 284
  • Пловдив
лелее  Shocked имаш ли схемичка на това хубаво кафе, което пускаш  Flutter
Добро утро   bouquet

Общи условия