Гоблени 64

• 88 031
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • в зоната на здрача
лелее  Shocked имаш ли схемичка на това хубаво кафе, което пускаш  Flutter
Добро утро   bouquet
Ето тук ,  irein е качила кафето..

# 286
Даниела, става красиво, как мислиш да го оформиш после?
Още не съм мислила за това, ако някой има идея нека я сподели Hug. В момента мисля само за това как да го свърша и всяка свободна минутка шия даже си го нося в себе си ако ми се наложи някъде да чакам, вадя и започвам да боцкам  Mr. Green, ако тръгна на път по същия начин, на всякъде е с мен.
Схеми на кафенца по-късно ще кача в Галерия.ру, стига само да смогна пак да седна на компа
Хайде лек и спорен ден, аз отивам да боцкам туко виж съм свършила днес цветето(малко ще бъде невероятно да го направя Rolling Eyes)

# 287
Покрай малката не ми остава време да пиша и да покажа готовия гоблен. Ето го и него: http://www.snimka.bg/?album%3baid=366021%3bold=1
Искам само да Ви кажа че показвате и шиете страхотни неща. Много ми се иска скоро време и аз да увия гоблен на Дименшън, но и аз като Irein се притеснявам.
Лек ден на всички  Hug

# 288
  • Пловдив
кетри, ирейн  Hug благодаря и на двете, много са хубави тези кафенца   Heart Eyes
Камелия, много е сладка целувката, мисля че твоята е в друга гама... или бъркам  Thinking
Даниела, попитах, понеже видях, че си оставила мъничко разстояние за рамка - можеш да го обшиеш и да му прикачиш дантелка и да му сложиш по-твърда подложка и пак да се закача на стената. Можеш да не му слагаш подложка и да стои като покривчица, а можеш и на възглавничка да им го направиш, като тези, на които стоят халките  Flutter Любопитно ми е да видя какво ще избереш  Peace

# 289
  • пак там
Благодарим за страхотния термин комплектация, който ни съкращава фразата комплектовка - излагация  Laughing  Hug

hahaha hahaha hahaha

Котето навремето го взех от едно списание, което май вече не излиза, и малко се различава от оригинала (да не кажа доста  Embarassed), но с такова описание на конци - толкова... А Кралското езеро сигурно пак ще го ушия, но едва ли ще е скоро и със сигурност за него ще търся оригинала, мисля че беше от каталога на Вилер...

Тони Николова, ако не съм много нагла... може ли схемата на леопарда?

# 290
  • София
Ето директен линк - към Илюзиите в чаша кафе - http://dump.ru/file/3408329
 за да не се налага ходене/ регистрация на много места и сваляне на картинки една по една  Peace
И за да няма пак обидени казвам на веднъж, че всичко показано ми хареса, определено, ако взема да изброявам ще изпусна някого, което съвсем няма да е умишлено. Затова на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Аз тия дни ще показвам, че не съм сваляла снимките от апарата Simple Smile

# 291
Когато се започне за се шие от горните ъгли извива ли гоблена?
Аз започвам от долния десен ъгъл /не зная защо - така ми показаха, когато ме учиха преди много време/ и гоблените се изкривяват на една страна. Сега за първи път шия огромен, за моите  представи, гоблен и го виждам как започва да се усуква.
Такава релаксация е да разглеждам ушитите красоти.

# 292
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Когато се започне за се шие от горните ъгли извива ли гоблена?
Аз започвам от долния десен ъгъл /не зная защо - така ми показаха, когато ме учиха преди много време/ и гоблените се изкривяват на една страна. Сега за първи път шия огромен, за моите  представи, гоблен и го виждам как започва да се усуква.
...

Wink откъдето и да го почнеш все ще се усуква  Hug но ютията го оправя накрая
давай смело и докладвай често  Laughing това помага за по-бързо шиене  Crazy

това се отнася за гобленов, 1:4 и 1:1 - при кръстчетата не се усуква  Wink

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 15:20 от Goody

# 293
Рися, имам я, прати ми имейла си на ЛС и ще ти я пратя

ето ми рамкираното бебе

ето ми и етап от момичето с кон на Ланарте, извинямам се за качеството на снимката, но фотото пак се развали, а не знам кога ще се оправи  

а относно усукването - досега гоблен не ми се е усуквал на мен Simple Smile ами аз не се доуточних - моите гоблени с гобленов бод 1;1 и 1;4 не са се усуквали

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 17:52 от dianjeli3

# 294
  • Плевен
Браво на всички показали тези красоти   bouquet  bouquet  bouquet

eho82-   Grinning Rolling Eyes успя ли да си свалиш схемите,ако не си ,то дай е-мейл да ти ги пратя Grinning че то в галерито голяма авария е станало,та може вече и всичко което е качено да не се появи Rolling EyesНа целият сайт изображенията ги няма /проблем/Здраве да е!
Момичета би ли ми обяснил някой как да качвам снимки в радикала,но така че след това да стават големи или малки според ситуацията  ConfusedОх ама и аз едни обяснения давам,но дано сте ме разбрали за какво питам,че чак ме е  Embarassed BlushТова имам за него

http://www.radikal.ru/

и го използвам да кача схема ,но след това не мога да го нагодя да излезне в голям размер  Thinking WhistlingПусто ЕГН- Praynig помогнете   bouquet

# 295

Момичета би ли ми обяснил някой как да качвам снимки в радикала,но така че след това да стават големи или малки според ситуацията  ConfusedОх ама и аз едни обяснения давам,но дано сте ме разбрали за какво питам,че чак ме е  Embarassed BlushТова имам за него

и го използвам да кача схема ,но след това не мога да го нагодя да излезне в голям размер  Thinking WhistlingПусто ЕГН- Praynig помогнете   bouquet
ами аз като щракна върху качената снимка , тя става голяма  newsm78 или за друго питаш ...

# 296
  • София
Хайде пак аз  Simple Smile
Когато се качи картинка има линк "Получить ссылки" При натискане се появява табличка с едни линкове. Специално за форума тук се взема линка под номер 9.BBCode, строчные буквы: превью - увеличение по клику
Ако не съм обеснила достатъчно - питайте Simple Smile)) обикновено не съм добра в обесненията  hahaha
Хайде и малък отчет

Това е като малка игричка, няма да казвам предварително какво шия. Моля знаещите да си траят Wink

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 16:42 от Ivanichka

# 297

Момичета би ли ми обяснил някой как да качвам снимки в радикала,но така че след това да стават големи или малки според ситуацията

и го използвам да кача схема ,но след това не мога да го нагодя да излезне в голям размер  Thinking

Доколкото разбирам, въпроса ти се отнася до това, как качеството на схемата (или снимката), която искаме да качим, да се запази. Много съществен въпрос, тъй като масово в радикала схемите се качват с влошена (от радикала, по подразбиране) резолюция Naughty
Значи, като се отвори горния линк, под лентата за търсене на снимката се явяват 2 зеленички отметки- уменшить до 640 пикселей и оптимизировать формат. Ако не искаме да намаляваме пикселите (или резолюцията)- махаме отметката.
Ето ви два примера за една и съща схема от моя компютър, качена без махане на отметката и схема, качена със съхранена резолюция:
- с автоматично намалена резолюция:

...и същата схема, качена след махане на отметките:

Нарочно избрах една критична схема, така че ако бъде намалена резолюцията, изобщо да не става за работа.
Ако не вярвате че има разлика в качеството на схемите, качени по тези два начина- разпечатайте Hug
Има и вариант в радикала да се качват схеми с ползването на програмата Радикал-Фото клиент, която се предлага от гореспоменатия сайт- особено полезна когато ще се качват няколко снимки (схеми).
И.. надявам се никой не се сърди за подчертаната от мен в синьо забележка- в крайна сметка, освен че предлагаме, всички и теглим схеми... Така че да не си подлагаме динена кора с лоши схеми, когато само от нас зависи дали качеството на каченото от нас ще е добро или лошо.
Момичета, страхотни неща сте показали   bouquet; искрено се надявам да ме извините че не изброявам поименно Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 17:54 от Прасчо

# 298
  • Плевен
Иваничка ,Прасчо -благодаря ви много   HugКачих това коте

и сега накъде  Thinking Crossing ArmsИскам да стане като на Прасчо отдолу да има увеличи и къде се праща ! newsm78 С една дума моля за обяснение до края за да дойде до форума  Mr. Green  Blush no малко и после щрак и голямо  Mr. Green bash

# 299

...тъй като масово в радикала схемите се качват с влошена (от радикала, по подразбиране) резолюция Naughty
Значи, като се отвори горния линк, под лентата за търсене на снимката се явяват 2 зеленички отметки- уменшить до 640 пикселей и оптимизировать формат. Ако не искаме да намаляваме пикселите (или резолюцията)- махаме отметката.

благодаря за разяснението  Hug аз не го знаех това  Sick
и двете ли отметки ли трябва да се махат, или само втората ?  Heart Eyes
  newsm78 сигурно и двете  Simple Smile

п.п. пробвах и по двата начина  - май само премахването на първата отметка  е достатъчно, но за всеки случай - и двете най-добре  Peace
 Hug Прасчо   Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 18:20 от Мимито & Светла

Общи условия

Активация на акаунт