Гоблени 64

• 87 613
  • 729
  •   1
Отговори
# 435

не те приканвам да го изтриеш, нито да се извиниш, знам че няма да го дочакам.
искам само да знаеш, че ще информирам администраторите и на двата сайта и ще настоявам за действия от тяхна страна.

а сега емоционалната част: смятах, че няма къде по-ниско да паднеш; сгрешила съм!
на това се казва  а,здравей

Това е пуснато от повече от месец  и само защото спазвам правилата в този форум не съм го пуснала в темата.
Смятам ,че хората трябва да знаят кое куче е бясно и съответно да се ваксинират.
Та ваксината е пусната в моя личен албум, защо изнасяш информация оттам ,а?Simple Smile

Това са глупости и не искам да занимаваме никой тук с твоите проблеми, с мирогледа ти върху света, приятелството, лицемерието и правото на взаимопомощ.
Тук аз съм едно нищо, ти се едно нищо, хайде да спрем да сравняваме кое нищо е по-голямо, става ли?

Ок, надявам се да всички забележки да ми бъдат изпратени на лични.
И тъй като отивам в леглото, където очевидно ме очакват по приятни забавления, коментар от мен очаквай утре
Приятна вечер, Goody

# 436
  • пак там
Goody, мила, аз не вземам страна. И не желая да ви се меся.

Преди една година се регнах в този форум и естествено, веднага след като се записах в отчетната тема и се разходих тук-там, се зачетох в гобленарския. Тогава пак се вихреше някакъв скандал с грозни изказвания. Ами излязох и почти една година не стъпих тук. Не ми се иска да ви напускам пак, в спокойните дни се чувствам много добре тук.  Hug

Моля ви, няма ли начин да изгладите проблемите, без да стигате до такива .... постове? Опитайте се, знам ли, да се съберете на по биричка и да се разберете, защо трябва да се карате тук?

Приятна вечер и лека нощ!

# 437
Добро утро  Hug
Черпя по чаша кафе

# 438
Моля ви, няма ли начин да изгладите проблемите, без да стигате до такива .... постове?
Начина е един - чрез ЛС, за да не се занимават другите незаинтересувани лица. Но явно и това не е начина щом се публикуват после нейде в Нет пространството  Confused.

# 439
Преди една година се регнах в този форум и естествено, веднага след като се записах в отчетната тема и се разходих тук-там, се зачетох в гобленарския. Тогава пак се вихреше някакъв скандал с грозни изказвания. Ами излязох и почти една година не стъпих тук. Не ми се иска да ви напускам пак, в спокойните дни се чувствам много добре тук.  Hug
и аз бях така, само че преди около две години открих гобленарките....с нетърпение всеки ден четях темите, докато не възникнаха разни дразги между някои от момичетата....не влизах в темата повече от година и половина...На скоро отново се зарибих с гоблените и реших отново да стана част от гобленарките, но откривам, че нищо не се е променило чак толкова - дразги и нападки все има
За сравнение ще кажа, че почти от две години съм в друг подфорум за ръкоделие и там никога не е имало нападки и лоши думи между никого...
Момичета, това хоби е прекалено хубаво, за да го загрозяваме с кавги, а и изисква спокойствие, за да се постигне добър резултат в шиенето Peace
Айнур, благодаря за кафенцето, страхотно ми се допи, въпреки че сега го избягвам.... Wink

# 440
  • пак там
Моля ви, няма ли начин да изгладите проблемите, без да стигате до такива .... постове?
Начина е един - чрез ЛС, за да не се занимават другите незаинтересувани лица. Но явно и това не е начина щом се публикуват после нейде в Нет пространството  Confused.

Чрез ЛС или на чаша кафе/бира/водка - все тая, само да се разберете...  Praynig

# 441
Дали ще има нова серия на сериала "Сблъсъкът на Титаните".Що'т съм нагласила пуканките  Popcorn .Напоследък взе да става малко скучен,защото едно и също дават, ама аз съм фенка и се залисвам,та не мога да шия.

За разлика от мен, други не зяпат филми.Ето какво сътвори една приятелка,с техниката "фъкане"

Рися, с иглата.
Това,което се прави с иглата ми харесва повече,защото дава пълна свобода.Произволна картинка,можеш да превърнеш в нещо фъкано.Както направи и приятелката ми.Не зависиш от комплектовки и др.Но колко конци поглъща.......

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:05 от sissak

# 442
  • пак там
А това с кое фъкане го сътвори? С това, което се шие с кука, или с това, което се шие със специална игла? (извинявам се за оффа  Embarassed)

# 443
Много гордост и голямо желание  някой да е над всички. Жалко .В повечето публикации точно това прозира .       Хайде бе момичета кокичета показвайте повече етапи от гобленчетата , че това страшно ме радва .

# 444
Непрекъснато се говореше за запълване на темата от поздрави и почерпки / макар, че те са приятни, както за очите, така и за душевното спокойствие/, а нима тези кавги и разправии, които са си лични за няколко момичета не запълват излишно форума? Ако искате да се карате създайте си нова тема напр. " Селски клюкарник" fight  или може би " Ято оси"  fightи там си спорете. Аз също от преди почти 2 години ви чета, но се вкл. от зимата и ми е неприятно да чета разни разправии. Тук се показват и споделят идеи и бих казала произведения на изкуството. Мен лично ме изпълва приятно усещане и нетърпение да видя какво творите, защото до скоро не бях попадала на подобни гоблени. Достатъчно агресия има навсякъде около нас, че да четем разправии и във форум за хобито си, което се предполага, че ни разтоварва и зарежда с положителни емоции.

# 445
  • Sofia
Дали ще има нова серия на сериала "Сблъсъкът на Титаните"....
Не. Няма да има.
Не мисля да толерирам повече изкривеното чуваство за справедливост на някого, нито породените от безсилие глупости на други.
Разчитах на разума на участниците и осъзнаването на безумието на караници в такава тема.
Не би!
Вероятно ще се наложи темата да се лиши от няколко известни имена.
Да видим.
Темата е за гоблени и такава ще остане!
Приключвам с предупрежденията тук.

# 446
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смятам, че вече няма нужда от поста ми и ще го изтрия.
преди това обаче искам да ви помоля нещо.
забравете кой е писал и кой е публикувал.
представете си, че това са ваши лични съобщения, съобщения в които споделяте, болка, мъка, радост или проблем.
ЛИЧЕН.
а след това някой някъде ги размаха. заедно с чувствата ви и болката ви. и пусне линк в тема, където повече хора ще го прочетат.

и не съм съгласна за истината. тя не е избирателна и не е едностранна.

.... изтри линка към тази помия от подписа си и аз съм удовлетворена.
Частично.

тати ме изпревари  Blush

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:31 от Goody

# 447
  • Бургас
 aynur  благодаря за кафенцето Hug
Желая хубав ден на всички!

# 448
  • София
За разлика от мен, други не зяпат филми.Ето какво сътвори една приятелка,с техниката "фъкане"

Рися, с иглата.
Това,което се прави с иглата ми харесва повече,защото дава пълна свобода.Произволна картинка,можеш да превърнеш в нещо фъкано.Както направи и приятелката ми.Не зависиш от комплектовки и др.Но колко конци поглъща.......

Ето прилагам снимков материал какво всъщност представлява тази игла. Само да уточня, че е на поне 15 години, т.е. сега има нови модели Simple Smile  Аз скоро не съм творила с нея, че все гобленчета боцкам, до нея не стигам Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:38 от Tatti

# 449
  • Габрово
Някой ще ми обясни ли с 2 изречения какво е това фъкане?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт