Гоблени 64

• 87 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
заради красотите, които показвате, накупих доста конци и панама. пьрво за `ловецьт`, купих панама и половината конци, но не намерих добра схема, после една богородичка ми хареса и купих повечко конци и панама. идеята ми е да направя няколко за подарьци за коледа. сега мисля да комплектовам бебето на черна панама. може ли накой да ме ориентира, колко панама да си порьчам? намерих това- http://radikal.ru/F/s39.radikal.ru/i084/0908/10/f66906371b13.jpg.html и до колкото разбрах ще ми трябва панама с размер 32/40 см., а самият гоблен е 25/36 см. така ли е?

# 421
на каква панама ще шиеш? С какъв каунт имам предвид.
Дадените размери са , ако се шие на Аида14.
И по-добре прибави по 10 см още панама - по ширина и дължина, т.е. по 5см от всички страни.
По-удобно се рамкира и може да се остави достатъчно място и за паспарту.
Сега не знам как рамкират , не вярвам да залепят дизайна, предполагам го опъват и в този случай е необходима достатъчно резерва

# 422
и аз не знам на каква ще шия  Rolling Eyes този гоблен как сте го шили повечето? и с гобленов или с крьстат бод е?

права си,че трябва да оставя по 5 см. от всички страни  Peace благодаря, че ме подсети   bouquet

# 423
Momicheta, tursia shemata edin goblen-"Celubka". Vidiah go v albuma na Zahar i mnogo mi haresa. Niakoi moje li da mi pomogne?
Izviniavam se za latinicata. Embarassed

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 19:36 от didi_to

# 424
А може ли снимчица , защото има доста целувки  Grinning

# 425
А може ли снимчица , защото има доста целувки  Grinning
Da taka e. Eto tozi imah predvid:
http://3axap.multiply.com/photos/album/3/3#photo=14

# 426
и аз не знам на каква ще шия  Rolling Eyes този гоблен как сте го шили повечето? и с гобленов или с крьстат бод е?

аз го приключих преди около седмица, ших го на Аида 14 с кръстчета, парчето ми беше 35 на 45 см и ми стигна, виж снимката на гоблена, ако желаеш, в албума ми

# 427
Аз го ших на българска черна панама с гобленов бод. Виж как изглежда http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.14681318
Стана долу-горе около 20/25, защото идваше около 22 каунта (не ги разбирам още тия каунти). Само да те предупредя, има грешка в ключа. Там където е звездичка, трябва да е М. Просто им размени местата  Peace

# 428
dianjeli3, aynur, благодаря ви  Hug

до сега не сьм шила нищо с крьстат бод, все с гобленов. а и тези аиди хич не ги разбирам ooooh! а да питам, някой знае ли с какьв бод трябва да се бродира по оригиналната схема?

на снимките ви и двата много ми харесват, не мога да преценя как да го направя. имам време да помисля, докато пристигне черната панама  Wink

# 429
  • Бургас
dianjeli3, aynur, благодаря ви  Hug

до сега не сьм шила нищо с крьстат бод, все с гобленов. а и тези аиди хич не ги разбирам ooooh! а да питам, някой знае ли с какьв бод трябва да се бродира по оригиналната схема?

на снимките ви и двата много ми харесват, не мога да преценя как да го направя. имам време да помисля, докато пристигне черната панама  Wink

silvi@  време е вече да опиташ да шиеш със кръстат бод smile3503

# 430
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поста ми е силно емоционален, може би наказуем, но въпреки всичко ще го пусна.
заради принципите си и за да мога да се гледам в огледалото сутрин.

Хипатия, това което си пуснала
е в разрез с правилата и политиката  на форумите, дадени тук
в разрез е и с етиката и доброто поведение в обществото, но за тях човек обикновено си има първи седем ...

не те приканвам да го изтриеш, нито да се извиниш, знам че няма да го дочакам.
искам само да знаеш, че ще информирам администраторите и на двата сайта и ще настоявам за действия от тяхна страна.

а сега емоционалната част: смятах, че няма къде по-ниско да паднеш; сгрешила съм!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:24 от Tatti

# 431
  • София
Момичета, може ли да помоля да не се започват пак спорове и кавги? Не съм на ничия страна, не защитавам никого, просто не искам в темата отново да настанат размирици. ooooh!

# 432
  • пак там
Момичета, какво толкова делите? Извинете, нова съм при вас, няма как да взема страна (нямам представа кое камъче е обърнало колата), но се държите като малки деца - дай си ми парцалките, на си ти куклите  Crossing Arms

В края на краищата, творим красота, нека не я загрозяваме с подобни дрязги!

# 433

стига кавги и дразги  Sad

# 434
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Naughty Не сте прави. не деля нищо и не гоня никого!
всеки може да пише, а аз мога да го пропускам който и което не ми харесва  

Правилата на форума са за да се спазват! и едно от тях е да не се публикуват ЛС в интернет пространството. а публикуваната удобна извадка дори няма да коментирам.
тази вечер докладвах нарушение, защото смятам, че така е правилно и редно.
а писах в темата и предупредих, ... да кажем лицето Tired , защото ако го направя зад гърба и по нищо няма да се различавам от нея.

....

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:29 от Goody

Общи условия

Активация на акаунт