Гоблени 64

• 87 949
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • край Дунав
    tiptoe  идвам да се гмурна в тези изкушения!!!!!!!!!!!!! ха да илядиш!  Heart Eyes
Тигърът е страшен! Във Видин има няколко вида черна панама, ама и аз нещо нямам смелост да се пробвам /то...нищо не значи де-може и сега да скокна да завъртя онази тиква, която пуснахте преди няколко страници /

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз цамбур  Crazy ей така се пази диета  Flutter

да си жива и здрава! желая ти от всичко и по много Simple Smile

# 407
Искам да помогна
Има ли желаещи за черна панама и каква едрина
Аз съм от София

# 408
Да дам и аз зайчета  Grinning
тук има сиво зайче -
а това е календар с животни - една от схемите е зайче - http://tranz.it/load.php?id=aASDtrcETrpwlrsu376165  но май не са ми много ясни схемите ... някой ако има по- четливи  Praynig

А на това му нямам схемата , ама то и така по картинката може да се гледа и да се шие на око

И това Zaj4eVervaco
схема -http://tranz.it/load.php?id=AjBfdSPA3E97CQt8376173

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:28 от Мимито & Светла

# 409
Във Велико Търново има черна българска панама (каунта е като на обикновената разграфена) за 9 лева метъра.

# 410
ето ме и мен и моите цветенца,цяла седмица ших и разшивах контур,е по хубав не можах да го издокарам...

Anna Stefanova, и на мен много ми харесва  Peace

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 18:01 от anonimka

# 411
Anna Stefanova много добре се е получило  Peace Hug  bouquet
А аз да попитам на 14-ка ли го ши, тъкмо тия дни гледах, че оригинално го предлагат с 18-ка. А на мен 18 дори бяла ми е мъка, пък за черна - не ми се мисли...

На схемата пишеше, че се шие на 18, но не успях да намеря, и го ших на аида 14.
Анонимка - на мен контура ти, какти и целия гоблен, ми изглежда перфектен

# 412
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
анонимка newsm74  newsm51 аз отивам да се срамувам newsm43 newsm43

но преди това да си кажа  Blush шия на Аида 14 и по инструкция кръстчетата са с 3 ката, а фр. възел с 6  Peace страхотно се получава, замислям се дали това не е правилният начин за 14 каунт  Thinking

# 413
Да дам и аз зайчета  Grinning
тук има сиво зайче -

Това много ми хареса, но липсват редове от схемата на границата на листовете, точно на темето на заека. Някой ако има цялата моля да я пусне.

# 414
Ghibli двете схеми се поставят една над друга и се покриват напълно. Разгледах ги добре, защото и аз проявих интерес към въпросното зайче.

# 415
И аз мисля, че липсват няколко реда.

# 416
  • София
Липсват редове и при главата на зайчето, при самия надпис на над него и от кафявата мишка (мишка ли е, не знам).

# 417
  • Плевен
Unchita-     
Желая ти здраве ,щастие и мноо...го ушити гобленчета  Grinning
Анонимка -  Heart Eyes разкошнотия   bouquetСамо дето не ми се отваря голямо/пише ми грешка  Thinking/ Понеже споменаваш че няколко пъти си го разваляла заради контура  newsm78 забелязах че като ушия контура и чак на другия ден започва да ми харесва  Mr. GreenМоже и да ви е смешно ,но е факт! WinkХората са го сложили да очертава дадената фигурка и да не се забелязва ,само да я допълни/абе нещо като светлосянка  Rolling Eyes/ JoyИ по принцип ефекта е когато се гледа отдалеко ,но това вие го знаете  Grinning

# 418
 Честит рожден ден на unchita  newsm59 , много здраве , щастие и късмет .
anonimka , и на мен ми дава грешка , но дори и на малката снимка се вижда , че гоблена е разкошен.
Anna Stefanowa , поздравления за тигъра , много добре се е получило , а недостатъците само ти си ги виждаш.
Аз съм на тема контури , остава ми още малко  Whistling.

# 419

Анонимка, много е красив!

Общи условия

Активация на акаунт