МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 360
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
КаЯна, и аз стискам палци  Praynig Hug Hug
Галина, много драматично пътуване е било  Rolling Eyes Да не се е разстроил и защото не си го успокоявала ти, а приятелката ти? Дано вече сте добре и без кашлица!  Praynig Hug
Дез, разкошен е Риша  Heart Eyes , пу-пу!
Слънце, представям си колко ти е било до смях  Crazy  Laughing
А за лигавниците - ще видим ли бебетата на снимка с тях  Simple Smile
Веси, не ми беше хрумвало, че може да се слага колектор и да седят на гърнето  ooooh! Embarassed Blush Нашата педка се върна от отпуска и на 9ти сме на консултация, тогава ще ни дава чак бележка за изследване.

# 136
 Mr. Green
Направо един ей такъв колаж да бяхме им направили,по лигавчета от Слънцето.Хем еднакви,хем имената си им пише. Joy

# 137
 Hug Здравейте и от нас!
Марти през нощта беше със запушено носле и понеже тати имаше температура тези дни и му беше зле та веднага се изстреляхме при педи, но за сега сме здрави, профилактично  ни изписаха осцилококцинум, ампули вит.С и капки виброцил при нужда....Мъжа тази нощ имаше бъбречна криза, та накрая го спасих с ампула спазмалгон та явно температурата е от бъбреците, днес ходи да дава урина...та ще видим...много ме е страх от тези вируси...а като се сетя, че се започва вече... Praynig Ала как да ги опазим ако в къщи някой се разболее, съчувствам на мамите с болни дечица...дано бързо оздравяват...
Гери Мур мила преживяла съм престой в болница с Марти и то, като беше само на 20 дни, ужасно е... напълно те разбирам и знам как се чувстваш...но всичко е минало...то лошото се забравя...и идва ред на доброто. Peace
А като стана дума за Марти и Софи, мнооого сладки бяха...то Марти явно със смях и чар ще сваля мадамите...така се е смял с глас...а Софи само пърха с ръчички ала поза балеринка, а той ки ки ки Joy Joy Joy много исках да кача клипчето, че чак ги снимахме с камерата на телефона, ала нещо не мога да се справя, но ще се постарая тези дни да го кача все пак...
Както казва една приятелка за Марти : "предвиждам, че за в бъдеще ще бъдат разбити много женски сърца "Heart Eyes та така Марти явно не признава сгодяване от мама и тати, а си търси половинката...но докато я намери ... но и аз съм на принципа да търси, да опитва...то така лесно не се намира достойна избранница де  Wink. А както мъжете напоследък са по- малобройния пол, на един мъж четох, че се падали поне няколко жени, та избор ще има...
Е хайде лека нощ и много усмивки от нас! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 23:55 от dobro_nastroenie

# 138
Минавам и аз да се разпиша, че да не пропусна... Wink

Mr. Green
Направо един ей такъв колаж да бяхме им направили,по лигавчета от Слънцето.Хем еднакви,хем имената си им пише. Joy

Това ме разби - много свежа идея. Peace

Elg, мъж ми ще работи за европейската комисия по един проект за 2, или 3 години в един център за референтни измервания в Geel и ние с Рая сме "барабар Петко с мъжете". Joy

GalinaG24, благодаря ти за името на лекарството отново - днес го купихме и дано и на нас ни помогне. Praynig

КаЯна, дано и утре се справите така добре както днес. Силна прегръдка от нас и много положителна енергия за кураж.
И да целунеш баткото - така се смях на негов гръб. Hug

Отивам да си лягам, дано да поспим тази нощ. Tired

# 139
здравейте,

Ей Тони, ще взема да дойда на следващата среща, че то срамото да заминете и да не ви видя.

Ние изкарахме ноща при мама и тате. То дребното има циганска пепел в дупето и се върти като пумпал. Та така си беше заклещила краката на 2 пъти в решетките, че ще слагам обиколник и от видимата страна.

Хайде от нас   bouquet

# 140
И Мира всеки път, като я сложав леглото, си заклещва поне единия крак  Laughing
Вече започвам да си мисля, че преносимата кошара беше по-добрия вариант  newsm78 Ама няма тепърва да сменям леглото. И без това си седи почти, като паметник  Laughing

# 141
Айде и аз да се разпиша един път рано сутрин. 'Щото това е рано за мене. Simple Smile

Добриутру на всички! Не мога да ви изредя всичките празнуващи, така, че се чувствайте поздравени   bouquet

Алекс-мама: ама тази история със сестра ти направо ме втрещи. Това е нечовешко отношение, бива ли такава злоба! Ама дето казваш - всичко се връща в крайна сметка. Да им изсъхнат ръцете, с които са взели креватчето ма бебчето, дано!  #Cussing out

Вчера вечерта се видях най-накрая с някой от форума, бе! И аз да се запиша. Ние с Вили, така, по Дружбенски из алейките на квартала. Simple Smile Тез бебоци са супер комуникативни! Тц, тц, да не им е уроки! Ми то като ги изправихме едно до друго - едни усмивки, Алек посяга да пипне, да гушне. Големи сладури значи!  Mr. Green Да са ни живи и здрави!

Аз изчезвам да си пека закуската, че умиргам от глад!

Слънчев ден на всички!  Peace

# 142
Здравейте Hug

Тази нощ беше ужасна - събират ми се 3 часа сън, направо не мога да гледам. Алек цяла нощ е мрънкал. Незнам какво става, буквално през 10 минути. Толкова неспане не ми се е събирало от раждането на Алек Crazy Зъби ли са, какво....
Снощи толкова се ядосах - влезнах да си проверя сметката за ток за апартамента ни - ние от 3 месеца ни се събира 10тина дни да сме си били там. До тук за 2 месеца плащаме по 40 лв на месец. И сега изравнителната ни е за 117 лв. #Cussing out Няма как да сме изхабили толкова ток, решила съм да пускаме жалба, че така не може....

А за мини срещичката снощи - анастасия22 бебока ти е истински бонбон, с големи сини очи пу-пу, много е сладък Heart Eyes Между другото как му викате на галено?

# 143
 newsm51  Понеже виждам,че днес темата ни е в застой реших да ударя едно рамо от чужбинско. Предполагам всички сте излезли по разходки. Възползвайте се от последните топли ласки на слънцето, защото ние тук посрещнахме вече студовете. Вчера беше буквално студено, само вали, много неприятно!  Wear Umbrella
Чакам да ни докарат поредната кошара. Бяхме купили дървено легло, но мъничко такова едно и Алекс е вече голяма за него. Сега чакам от преносимите. Това ще ни е третата преносима, за всяка държава по една. Това е супер досадно, но няма начин по самолетите да мъкнем и колички и кошари. Затова вечно нови и нови разходи възникват и това не ми харесва особено,но съдба...
Слънце, добре че се е разминало с хубавите новини, макар че така и така си загряла, що не се навиеш за трето?  newsm19
vily_st , съчувствам ти!Снощи се будихме на 2 часа,което е добре за нас...
Алекс-мама, много гадно това за сестричка ти. Тя как реагира?Дано не е много разстроена, трябва да я щадите сега ...
КаЯна, стискам и аз палци.
Абе, момичета, това пристягане за спиране не кърмата звучи много примитивен подход и се отрича напълно в наши дни. Да не си направите от нищо нещо! Аз също още кърмя и от време на време имам мастити, но съм решила да стискам зъби и търпя, колкото мога. Това е много много гадна болка, но като си помисля за спиране на кърменето и не мога да се навия.
И аз съм в отбора за силикон! Хайде да се съберем групичка! Може да ни направят отстъпка!!!  newsm62

# 144
Здравейте и от нас.
На Радослав му изби и второто зъбче. Hug Дано сега вече хремата отшуми най-накрая.
Ще стягаме багажите после, отиваме си на село за 2 дни, а утре ще прескочим и до пазара в Димитровград, да напазаруваме. Hug
Хубав уикенд на всички ви!  bouquet

# 145
 Hug
Да се похваля и аз,днес ми пристигна количката Зиа,страхотна е  Crazy и на Крис му хареса  newsm68,само трябва да измисля чадърче,дайте идея за бяло чадърче,чиполино имат ли  newsm78
Нинче,честито ви втроро зъбче  Grinning
Алекс-мама,думи нямам  #2gunfire,що за хора,що за безобразие,дано не се разстрои сестра ти,че милата точно в този момент...  Praynig Hug
Ние още не сме направили снимка за колажа  ooooh!,ми все е крив,сега пак плаче,до кога трябва да е готов  Rolling Eyes

# 146
  • София
 Ох, все не смогвам да пиша. Тъкмо седна на компа и Тео се буди (така прави и като реша да ям - грижи се за линията ми детето  Laughing)
 Попрочетох малко назад, за да съм поне малко в крак с новините и разгледах снимките. Нали повече от два месеца не съм виждала повечето бебоци и направо не мога да ги позная - страшно много са пораснали. Да са живи и здрави и никакви болести вече  Naughty.
 Честито на патерици на малките хистиянчета и на "озъбилите" се вече бебчовци. Тео такива екстри още си няма в устата.

slancetoо я мернах на едни снимки - много се е вталила и изглежда прекрасно, а и КаЯна ми изглежда поотслабнала, ама то покрай тези нерви с родата и преместването ще да е било.

Успях онзи ден и с glafira  да се видя - и нейната Светланка е станала голяма мома вече. Закача се, смее се и през цялото време ми се плезеше  smile3534

Доста мами са си сменили ник-овете, но по аватара и бебчовците в подписа се ориентирах и ги познах.

Като гледах снимките от срещата в Банкя и много ме е яд, че не успях да дойда. От двете срещи, на които успях да се класирам, качих снимки в албумчето. Много съм задължена на Зеленкото, че все ме информираше за срещичките   bouquet . Ще трябва да се реванширам по някакъв начин. А за среща в парка Заимов гласувам с двете ръце и двата крака - много ми е близо.

КаЯна, много се посмях и аз на гърба на Боян - той нали е слаб миличкия, та чак вятъра го отвява (между другото повече му отива да е сурикат, отколкото горила  Wink ) Стискам палци и аз за операцията, когато и да решат да я направят. И да цункаш Яна по готините бузки.

Тео е доста шишав, вече е 7450гр., а батко му беше толкова на 7 месеца. Жив и здрав да ми е, ама килата хич не му се отразяват на подвижността - за секунда не се спира и не мога да го оставя никъде. По гръб лежи само като спи, а вече дори и тогава се обръща по корем, явно му е по-удобно Ще му правя голяма постелка за пода (мисля, че Deziderata беше показвала тяхната и ми хареса идеята), за да може да си щъка на воля. Вече има стабилна опора на колене и ръчички, но още не се сеща да ги мести последователно и по-често се придвижва назад, отколкото напред.
  Нощем и той се буди често и в повечето случаи единствено с ц*ца заспива. Понякога даже не се буди напълно, а мрънка насън и като цокне малко пак се унася. И аз се бях замислила да давам Дормикинд и щях да се консултирам с педката по въпроса.
 От няколко дни хапва по малко пюре и доста му харесва, като види лъжичката и веднага отваря устенца. Той от доста време проявяваше видим интерес към храната ни де.  Купих му лигавник с ръкави като рокля, че обича да бръмчи докато му е пълна устата и се омазва яко.

Спирам, че стана много дълго, а и Тео се дере вече, че не го гушкам ведага след като се е събудил

Сега качвам снимки и по-късно ще ви пусна да го видите колко голям е станала на мама малкия мъж.

# 147
  • София
Привет Simple Smile

Дез, ама мноооого готин тоз Риша - дет се вика много го одобрих, само ще питам Билянката как ги вижда нещата.... А вие идвате ли си в БГ и в София ли се подвизавате... може и да съм изпуснала нещо по темата де...

Нашето дЯте след среднощните игри и "смях" сутринта поспа, че барабар и аз с нея до 9 ч. иначе си се буди в 7. И сега е заспала в 12.30 и още спинка..... нова мода режим  ooooh!  Само се надявам утре да е кротка, че нали сме на сватба и ще я оставам на нашите да я гледат... та да не ги тормози много. Макар че уж с майка ми добре се спогаждат....

Момичета, никой не споделя къде е ходил или ще ходи на море... ние още сме в чуденка.... дайте идеи да е добре с бебе - май най-държа да има къде да се разхождаме и да хапваме....

ПП. Хмммм, сега гелдах прогнозата, ами то от неделя и тук се развала - макс. температури 19-20.... и  дъжд... и така чааак до другата неделя.... ще я видим ние с нашето море...
Хайде толкова от нас, хубав и усмихнат петък на всички и приятен уикенд на пътуващите  Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 14:12 от TaniaR

# 148
 Hug
Чета, чета, а не съм писала отдавна, то и какво да напиша...и ние сме от кривите тези дни  Cry Само мрънка и нервничи и продължава да не иска да яде. Само трябва да се заниваш с него. Ама да не ви се оплаквам.
Честито второ зъбче на големия мъж Радо  tooth
kikoikris честита количка, с радост да си я бутате.

Слънце, много благодарско за лигавчетата  newsm51
А за идеята за колаж с лигавчетата подкрепям  Peace Може да си направим мини-колаж с бебоците, които имат такива лигавчета  Peace

# 149
  • София
Привет!
И Алекс тази нощ не спа спокойно  Tired
Нинче, честито ви второ зъбче и приятно изкраване  Hug
Кикоикрис, честита ви количка! За непросветените  Blush  - дай да я видим.
Мелинда, искам хлад и аз, хич не обичам лятото  Rolling Eyes А това за групичката за силикона ми хареса  Laughing
Добро настроение, дано таткото няма пак криза, знам колко е гадно като се превиват така.
Mr. Green
Joy hahaha тогава трябва да поръчаме лигавници всички
Слънцето май трябва да им иска процент вече, такава реклама им направи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт