Лакове за нокти - тема 16

• 40 543
  • 701
  •   1
Отговори

старата тема

sohappy Малко частно лаково парти:  sohappy
  pletka30 октомври 15.30ч. Бистро Росини. Бул. Мадрид, до Фантастико, срещу Малък Градски Театър. pletka

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 11:40 от bubanka

# 1
  • USA, Steak State
Това ми напомня, че трябва да пробвам тези Хард Кенди.. тия дни ще си взема едно лакче...
Много вкусно си завършила Денси, рано рано ми причиняваш такива неща / тук  едва 10 сутринта/.

# 2
  • Belgium
Дени, страхотно оформление  Heart Eyes  bouquet

Ето го и моето омбре  Grinning

http://media.snimka.bg/7417/021090042.jpg

# 3
  • Стара Загора
Дени, страхотно оформление  Heart Eyes  bouquet

Ето го и моето омбре  Grinning

http://media.snimka.bg/7417/021090042.jpg

Лу, ще споделиш ли между Зулу и бялото лакче кое седи?  Laughing

# 4
Честита нова тема на всички Wink Браво на авторката  bouquet

Момичета, светнете ме кой е зеленият лак до оранжевия на снимките или предложете подобен от другите марки? Много ме грабна, страхотен цвят... Тъкмо да се отчета и по анкетата - обожавам и сини, и зелени лакове, но задължително дълбоки, наситени цветове, ментови и небесносини не ме радват и не нося.

# 5
  • София
Мерси за темата, страхотни снимки   bouquet

Нещо ме е обхванала кафява мания, сега съм с Absolutely stylish- страхотен цвят Heart Eyes
Само дето ми стана на чаршафи, а се лакирах сигурно 2 часа преди да си легна, обаче минаването с топ отгоре го оправи Simple Smile
Choose me! някой беше писал че е доста задължаващ цвят, наистане смел и аз поне не бих го носила с всякакъв цвят дрехи, обаче върху Trendsetter на тънък слой седи много добре и аз май основно така ще го нося.
Матовия топ се чудя защо го взех при все че още лятото си изясних, че не харесвам матовите лакове на моите си нокти, само на черен цвят ми се нрави.

Относно инструкциите за лакирана на Peggy Sage аз горе долу така процедирам като изключим обезмаслителя.

# 6
  • София
Лу,страхотно ти е омбрето Heart Eyes

и аз като шехина обичам тъмни зелени и сини цветове.
Бебешкото синьо за лак никак не го харесвам,седи ми като латекс  #Crazy

Eто това ми хареса Heart Eyes
http://www.shrani.si/f/1R/Ha/jCM09IV/essence-in-the-jungle1-c.jpg

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:24 от Pink Flower

# 7
  • Belgium

Лу, ще споделиш ли между Зулу и бялото лакче кое седи?  Laughing

Разбира се - Manhattan 67C  Peace

Aз пък точно обратното - харесвам светло бебешко синьо и млечно зелено  Laughing

Момичета, да вземем да помислим къде ще се проведе лаковата среща?  Thinking

От предишната анкета излизаше, че ще сме около 10тина човека. Идеи за заведение?

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:26 от Лу

# 8
Ни синьо, ни зелено, ни светло, ни тъмно при мен  Stop

# 9
Боpислава, аз писах, че е много задължаващ и наистина трудно го съчетах днес и вчера освен с домашните чорапи.Mr. Green
Аз матови лакове също се оказа че не харесвам.

Момичета, за лаковата среща се разбрахме мисля, че ще бъде на 13 или 14 Ноември, за да изчакаме Вдовичката като гост от далечна страна. Съгласни ли сте? Моля за предложения за заведения, за точния ден и за точен час?

# 10
  • Стара Загора
Така и неможах да се докопам до този Манхатънски цвят, както и този на Пампита... нали бяха различни?  Laughing

Лу и аз като теб харесвам по-светли цветове. С тъмните се чувствам като вампирясала (предпочитам да съм в точния смисъл на думата  Crazy) .  Mr. Green
Обужавам ментово-зеленки и тюркоазени.  Blush

# 11
  • Belgium
Така и неможах да се докопам до този Манхатънски цвят, както и този на Пампита... нали бяха различни?  Laughing

Ивче, ако под този на Пампита имаш предвид сивата Сефора, аз го имах, но не ми хареса нито като цвят (докарваше ми го на мокър цимент), нито като трайност и го размених.

Манхатъна ми е любим обаче - чудно сиво-лилаво  Heart Eyes

# 12
  • София
Аз нямам нищо ново,освен това започнах работа,пратиха ме в склада да ревизирам и в резултат на това нямам и никакви нокти Crossing Arms

# 13
  • Стара Загора
Лу, имам предвид пак един на Манхатън, този 96P, твоят е от Lotus effects, нали? И е перлен?  Laughing

# 14
Densi  bouquet.Харесвам бебешко синьо и ментово зелено

Общи условия

Активация на акаунт