Лакове за нокти - тема 16

• 40 574
  • 701
  •   1
Отговори
# 45
  • София
откакто се помня нося и синьо и зелено  Hug и то във какви не нюанси и варианти - светли, тъмни, матови, гланц, велур, перлени, желе и т.н...

# 46
  • София
Лу, аз омбрето го разбирам с преливането на един и същи нюанс от много светло към много тъмно, някак не мога да го възприема когато стои все едно си се лакирал с 5 различни нюанса, на вкус и цвет  Hug

За синьозеления маникюр, влюбена съм в него, но много рядко нося такъв.

Вчера си купих два сини и един зелен лак, няма да споменавам другите тоналности  Embarassed

glisten up                             chose me                           greace green

# 47
Денси,благодарности за новата хубава тема!  bouquet

Нося и сини,и зелени лакове,но и всякакви други цветове.Широко скроена душа съм. LaughingГласувах с понякога.

nad_tab,ще ми е интересно да видя как стои glisten up и дали е покривен. Rolling Eyes

# 48
  • Варна
Брех, човек да не стане от компютъра за малко и не стига, че нова тема, ами и 4 страници  ooooh! Heart Eyes
Каня се да поръчвам от сайта на Models own. Има страхотни цветове там, ама страхотни  Crazy

# 49
Абе вие...оставих ви в друга тема пък сега нова  ooooh! По въпроса на анкетата-след малко сменям синия си лак със зелен Laughing

# 50
  • Стара Загора

Вчера си купих два сини и един зелен лак, няма да споменавам другите тоналности  Embarassed

Признай си бърже.  hahaha

mari6a, 4акай малко да се поизправим на крака. Модълс Оун няма да избягат.  Mr. Green Аз съм харесала около 13 цвята, но първо ще поръчам 5 и лятото още 5.  Crazy Ама че съм алчна.  Grinning Дано хванем примоцИята зимата.  Mr. Green

# 51
  • Варна
Чакам  Peace, засега имам с какво да се лакирам  Joy

# 52
И в синьо, и в зелено се лакирам, нямам никакви притеснения.

# 53
            И аз обичам зелените и сини лакове, въпреки че рядко ги използвам. И да споделя ,че 174 на Класик и Desert Fox от дивата серия на Ессенс са абсолютно еднакви.
          Лека и мека момичета! Wink

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 21:31 от ant

# 54
  • София
Денси,благодарности за новата хубава тема!  bouquet

Нося и сини,и зелени лакове,но и всякакви други цветове.Широко скроена душа съм. LaughingГласувах с понякога.

nad_tab,ще ми е интересно да видя как стои glisten up и дали е покривен. Rolling Eyes

Изобщо не е покривен, то е като скейл ефектите с люспи, но като изсъхне стои равномерен, мен това ме дразни в скейл ефектите ако не сложа 2 слоя Сеш отгоре нямат никакъв гланц.

Като имам малко светлина ще снимам как стои, изпробвах го самостоятелно и върху тъмен и светъл лак, много е хубав!

Ето го в сайта на Нихрида.
http://nihrida.blogspot.com/2010/08/essence-glisten-up-layered.html

# 55
Лакирах се с Флормар 075, почти като на момичето от първа страница е.
Обичам лакове в розово, червено, коралово за лятото и пак такива, но тъмни за зимата + черен и калните сега са ми много любими. Харесвам сини и зелени, но на други хора, не и на мен. Hug

# 56
nad_tab,мерси за информацията! HugВ такъв случай,ако се носи самостоятелно,сигурно ще трябва да се сложат към 4 слоя за да се напласти светло синия му цвят.
След като принудително ми се наложи да се лакирам отново,преди малко го направих с един лак на Лореал.Изненада ме със своята покривност,изобщо няма нужда да се минава втори път.Четката е плоска и много удобна. Grinning

# 57
Обожавам синьо и зелено! Тъмно, светло, брокатено, всякакво  Heart Eyes На Jade is the new black имам чувството, че никога няма да му се наситя. Цяло лято се лакирах в тази гама, чак накрая се накарах почти на сила да си сложа едно розово  Mr. Green
Не обичам само перлено тъмно синьо, нямам идея защо, но ми простее.

# 58
  • София
Момичета, светнете ме кой е зеленият лак до оранжевия на снимките или предложете подобен от другите марки? Много ме грабна, страхотен цвят... Тъкмо да се отчета и по анкетата - обожавам и сини, и зелени лакове, но задължително дълбоки, наситени цветове, ментови и небесносини не ме радват и не нося.[/color]
Аз съм хвърлила око на този: , но още не съм убедена дали ще го нося. Така много ми харесва, но трудно се възприемам с по- нестандартни цветове.

За срещата: ако сме наистина към 10 девойки, мога да говоря с една приятелка за 30.10. да направим едно "частно парти",т.е.да сме само ние. Кафето е много приятно, но е за не повече от 15 моми. Намира се близо до парка Заимов.

# 59
уаау Тафи,много Убав този лак!!!
Нося и сини и зелени,повече зелени,въпреки,че като ме видят околните познати и лошо им става!
Но,много обичам тъмни,винено червеникави цветове!

Общи условия

Активация на акаунт