Лакове за нокти - тема 16

• 40 580
  • 701
  •   1
Отговори
# 60
Майка Зайка, това е чудесна идея. Благодаря ти много.  Hug  bouquet Говори и ни кажи. Къде се намира кафето?

# 61
Аз и друг път съм го писала, но ползвам сини лакове още от времето, когато нямаше откъде да си ги купим, и с френдките бъркахме бял перлен лак със синьо мастило от пълнител на химикалка. Сигурно сме бъркали и зелени, но нямам ясен спомен.
Тъкмо тези дни даже си мислех, че трябва пак да си набавя мастилено /или малко по-тъмно/ синьо, тъй като лятото префасонирах моя и сега нямам, а се затъжих нещо.

# 62
Хихи, момичета, поздравявам си с тези страхотно весели точки:

# 63
  • София
densi, кафето е срещу Малък градски театър. Утре ще говоря с мацката, но трябва да знам за колко часа да се уговарям. По принцип кефето работи до към 14- 15.00 в събота, така, че ако искате към15.00? или да се пусне анкета?

П.П.Rangua - точките са супер яки.

# 64
  • USA, Steak State
Rangua Много е сладурско това.  Heart Eyes

# 65
taffy, прекрасен цвят.   bouquet

# 66
  • София
taffy този лак и на мен ми е любим и е перфектен за печати  Laughing

По интересното е, че черносиния от същата серия е със съвсем различна консистенция, не ми допадна, докато този е страхотен!

# 67
  • София
50% от цялата ми лакова колекция е в синьо-зелената гама. Откакто забременях цветоусещането ми се промени напълно и както навремето не можех да понасям зелено, така сега това ми е любимия цвят не само за лакове, а и за дрехи, аксесоари, джунджурии и дори интериор  Crazy

Майка Зайка, знам го това кафенце срещу театъра. По-удобно за моя милост място за срещата не бих си и мечтала да изберете, всеки ден минавам покрай него по два пъти  Mr. Green

# 68
  • Плевен
Поздравявам всички за новата тема  bouquet
с един маникюр в синята гама

и един красив лак в зелената Simple Smile

# 69
След като принудително ми се наложи да се лакирам отново,преди малко го направих с един лак на Лореал.Изненада ме със своята покривност,изобщо няма нужда да се минава втори път.Четката е плоска и много удобна. Grinning

Това 733 ли е?  Laughing

# 70
taffy този лак и на мен ми е любим и е перфектен за печати  Laughing
Хи-хи,хич не ми трябва да се зарибявам и по тези печати! Joy
Тъмносиния го имах,но реших,че не е моя цвят,без даже да го пробвам и замина при приятелка.Преддполагах,че са еднакви като плътност,нали са от една серия.

dollface,да! Харесва ли ти? Thinking Wink

# 71
taffy този лак и на мен ми е любим и е перфектен за печати  Laughing
Хи-хи,хич не ми трябва да се зарибявам и по тези печати! Joy
Тъмносиния го имах,но реших,че не е моя цвят,без даже да го пробвам и замина при приятелка.Преддполагах,че са еднакви като плътност,нали са от една серия.

Много, аз отдавна мислех да си го купя, сега нямам търпение да дойде.  Hug Laughing
Ти си се запасила с лакове.  Joy

# 72
  • София

Нищо общо като плътност, моя отиде в Размените Wink

# 73
Много, аз отдавна мислех да си го купя, сега нямам търпение да дойде.  Hug Laughing
Супер! GrinningЗначи ще чакам демонстрацията му и от теб. Hug

Наде,а имаш ли представа черният лак със златист блясък,който е от същата серия(с черната капачка) дали е плътен? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 23:37 от taffy

# 74

Общи условия

Активация на акаунт