МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 320
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Svetleto, мерси Hug, ще трябва да ходя на пазар явно, че в нашия град чак толкова модели няма Mr. Green, а за царевицата, ако има такъв ефект, веднага почвам, че сме проблемни и без това.
 Elwing и на нас ни беше сефтето днес( на тиквичките де), все си мисля, че аз ако го направя по може да го яде, ама нали ми гръмна пасатора и сега чакам внос на този който съм си харесала Wink

# 166
Хайде да ви кажа Лека нощ.

Оставихме Елия при мама ми. Ама нещо май е настинала, че кихаше, пък и повърна и така яко се подриска. Хем се смеем с таткото, хем бършем и мием, а то милото се заливаше от смях. Дадохме и малко панадолче, но то нормално от смяната на температурите да покиха малко.

Нинче, Честито ви второ зъбче. Hug

Хайде лека и мека  bouquet

# 167
Благодаря ви за пожеланията за количката  Hug,а тя наистина е страхотна  Peace.Вес,много съм доволна,много леко върви и очудващо маневрена,леко вози,абе много ми хареса,за проблем с колелото още не мога да кажа,дано не ми се налага  Praynig.,но най-важното е,че днес не усетих да имам дете  Laughing,милото си гледкаше напред,само като огладня се обади  Whistling,много е удобно има едно леко полюшване на количката като я държиш за дръжките и нашия моментално заспа  Shocked,а преди ми трябваха 10 мин напред-назад да бутам  ooooh!
А днес търдих чадърче в нета ама нищюо не намерих,после пробвах едно чиполино,но не може да се закачи никъде,някой да има идея защо  newsm78.Иначе хич не ми се дават много пари и за чадърче  Rolling Eyes
Ето 2 снимки,утре повече  Peace http://roxy22.snimka.bg/baby/5-meseca.409472.14629843 и http://roxy22.snimka.bg/baby/5-meseca.409472.14630253
Светле и ние умираме за бебевита,малкия много ги харесва,любимо му е тиквички с царевица и различни зеленчуци,жалко,че тука няма бебевита и карам  все да ми носят  Tired
Алекс-мама,защо така тия хора бе,това е внучето им  Tired,нали казват,че внуците са по-нили от децата,а мъжът и милия  #Cussing out,кога ще отиват при него?

# 168
  • Стара Загора
Зеленко ще питам утре и ще ти кажа. Аз така и не видях новата ви количка. Дай снимка да я видя.
Русана също да даде снимка да видя и нейната
За никого не е късно - който иска да казва ще му поръчам. Не ми пречи. А за % то ще стане дълга и широка ако тръгна и аз да искам. По важното е вие да сте доволни.

# 169
Днес моето дете категорично отказа пюрето тиквички с картофи на Хип, голям рев му дръпна двата пъти като й предлагах, ама то си е гадно де...Вашите деца ядат ли го? Може и да сте коментирали, но сега ми дойде и на мен на главата

Трети ден ги въвеждам тези тиквички(с картоф на Хип),е няма такава физиономия на погнуса+потрисане..даже днес накрая се разрева и си казах това беше. Stop Имам още едно бурканче и ще го пробутам с някакъв друг зеленчук по-натам,но повече от тях няма да и дам,да не "намрази" и ядене,и лъжица..Ще купя Бебевита да видим дали ще го одобри. Rolling Eyes

Гледам за новогодишни приготовления сте писали... Няма по-нетърпелив човек от мен за тези празници,много ги обичам от дете,а от как родих Дарина на Бъдни вечер ги обичам още повече! Heart Eyes Идеи за подаръци винаги имам,само да видим как ще сме финансово,че утре ще купуваме хладилник с фризер а и за отоплението ще отидат доста.. Money

# 170
Привет и от мен!
Алекс-мама, сестра ти да бяга надалеч от такива роднини, да и е мирна главата  Hug
Мария, също не хареса тиквичките с картофи на Хип, та сложих няколко лъжици тиква и така си го хапна. На Бебевита съм вземала само броколи с ориз, което тя отказа да яде. Днес въведох карфиол с картофи на Хип, също не я очарова, та утре май пак с тиква ще го бъркам.
Русана, честита количка! Много е хубава.
Албена е райско място за почивка, но наистина е семеен курорт и няма много забавления. Обичам да ходя там, тъй като плажната ивица е широка и не е пренаселено. Много мразя да ми се разхождат по главата други хора. Била съм все на All incl. и за хора с деца го препоръчвам. Има много зеленина, не е презастроено и не гледаш в прозореца на съседния хотел. Но мисля, че вече е студено там. Една година бяхме там от 30.08 до 06.09. и само в басейна висяхме, че морето беше бурно и студено.

# 171
Тони, вие добре си похапвате вече  Grinning

Аз сега да питам нещо за захранването, ама да не стане пак някой бой  Laughing Аз си мислех, че захранването става постепенно във всеки един случай. А, като гледам тези бебчовци, които се захраниха по-късно от нас, или ни настигнаха за има-няма две седмици, или дори вече са по-напред от нас  newsm78 Нещо бързичко ми се вижда така  Rolling Eyes Аз тепърва започвам да въвеждам месото, при положение, че два месеца преди това съм въвеждала само зеленчуци, и един месец плодове и каша. Сурови плодове още не съм дала, както и жълтък  Rolling Eyes
Просто ми е чудно защо е така  newsm78

Само да кажа, че стриктно спазвам препоръките на педиатърката ни. Тя каза 1 месец след зеленчуците да дам месо във следния ред: заешко - 5 дни, пуешко - 5 дни, телешко - 5 дни и пилешко 5 дни. По същото време следобед може кисел, или плодово пюре. Аз защото нещо не съм фенка на кисела вчера за първи път дадох плодово пюре, а днес месото ни е за сефте. Така че, понеже ми е за първи път си спазвам указанията на педи. Захранихме се на 3 август и на 3 септември давам следващата храна. Peace Ако ти се струва бързо да ти дам телефона на педи да го обсъдите. Joy Wink Шегувам се сега, да не се обидиш. Hug

По препоръка и на моето педи 1 месец давах само зеленчукови пюрета (от навършени 5 месеца), докато въведа всички зеленчуци и сега от 6-тия месец започнахме с месните. Аз започнах с пилешко и все още не съм давала друго. А за жълтъка отново по препоръка на педиатърката ни го започнах на 5 месеца и 20 дни, т.е. преди месните. Сега редувам месно с зеленчуково с 1/4 жълтък. Следобяд давам каша от ориз и царевица, а днес въведох към нея и пюренце от круша Peace

# 172
  • София
Зеленко ще питам утре и ще ти кажа. Аз така и не видях новата ви количка. Дай снимка да я видя.

Ще дам, ще дам, само да се добера до големия комп, че там са снимките  Twisted Evil

Да ви се оплача, мойто диваненце не ще пюренце... Радва се на лъжичката, радва се на контейнерчето, но само като близне, прави едни ужасени физиономии, силно потресен от това, което се опитвам да му пробутам. Днес дори плака със сълзи... Ние ли не докарахме добро пасиране, просто не му хареса вкуса ли, не знам. Опитах го пюрето - ми вкусно ми се стори, ала знам ли... Ако е така и с другите зеленчуци...

# 173
  • София
Зелено човече, от много майки съм чувала, че бебетата не обичат картофено пюре. То може за нас да е вкусно, ама те са с по-особени представи  Crazy Simple Smile Пробвай с нещо друго. Морковът и тиквата мисля се приемат добре. Успех!

# 174
Здравейте!

това захранване ми е такава тъмна индия, всички съвети ги приемам с голяяяяямо подозрение, а това което ми е казала педиатърката пък въобще не го спазвам...ние започнахме захпранването преди 1 седмица със зеленчуково пюре на хип - морков с картоф, за сега го приема горе-долу добре макар че си иска шишето с млякото и днес ми ревеше докато яде пюрето Sad само на обяд и давам 1/2 пюре и след това АМ , а зя следобедна закуска и давам 10-тина лъжички пюре от ябълка, което си го хапва с удоволствие
утре ще пробвам пюре от броколи - подозирам че пак ще реве Sad

за месатал жълтъците и др. ще отида на частен прием при педито й от Т. киркова за да ме консултира тя е много готина и само на нея имам доверие! лека нощ!

# 175
  • Стара Загора
Аз днес случайно намерих червено цвекло и преди малко направих пюре на Симона със картоф, тиквичка и цвеклото. Утре ще пиша дали го е харесала.

# 176
Мира пък си яде пюрето на Хипп с тиквички и картоф  Peace Аз с него въведох тиквички. От тогава всъщност не съм го купувала. Ние вече ядем по едно голямо бурканче на ядене и гледам да купувам само такива. Малките вече ми излизат много скъпо  Money
Лошото е, че пюретата на Гербер, до 6мес са само малки  Tired А са много хубави и Мира ги харесва  Rolling Eyes

Аз днес май хванах цаката на мойта щерка и успяхме да се дохраним с АМ след вечерното кърмене. Изпи о/о 30мл. Дадох й млякото без нищо. Нито биба имаше, нито накрайник за чаша  Laughing Тя през деня прояви интерес към моята бутилка с мин.вода и й я дадох да видя какво ще направи. Ами тръгна да си бута устата вътре. Дадох й да отпие една глътка. После едвам си взех бутилката обратно  Laughing А попринцип водата трудно я пием. Та реших и с млякото да пробвам и стана  Peace Само дето ще трябва да измисля някакво друго шише  Rolling Eyes Това вече тотално го е намразила от тези дни, когато се опитвах да й дам млякото с него. Само, като го види и започва да реве  Laughing

Русана, да си ползвате количката със здраве  Grinning А зако така малкия не харесва 3-Тека  Rolling Eyes А мъж ти защо се е съгласил да дадете за комбинирана количка толкова пари, а за лятна не дава  Laughing Тя лятната е по-важна, защото ще се използва много по-дълго време  Wink

Хайде лека нощ от нас  Hug

# 177
Днес моето дете категорично отказа пюрето тиквички с картофи на Хип, голям рев му дръпна двата пъти като й предлагах, ама то си е гадно де...Вашите деца ядат ли го? Може и да сте коментирали, но сега ми дойде и на мен на главата

Само на Рая ли и харесват тиквичките с картофи на Хип?!?!
Тях най- ги яде и затова с тях разреждам месното пюре. Оказа се, че обожава заешко и сега съм поръчала на баща ми да и заколи 2 заека, ще ги обезкостя и ще и давам от домашните. Grinning

Зеленко, що така "зетят" да е злояд? newsm78 Рая пък каквото да и дам все и харесва...

Слънце, цвеклото е много полезно, ние си го ядем с кеф, макар че още на Рая не съм и дала от него. Дано и на Симонка да и хареса. Peace

Бухта, съвсем сериозно се замислям като въведа повечето храни да минем на педагогическо захранване с микродозите - днес ние с баща и ядем пица, тя ми следи вилицата от масата до устата и издава едни звуци... ooooh!

Дидето, благодаря че сподели и вашата схема. Взех да се притеснявам, че нещо аз не съм разбрала и съм омазала захранването. Rolling Eyes

Веси, аз не смеех да споделя, но Рая също пие вода САМО от чаша и то обикновена. Shocked И аз мислих, че е още малка, но тя първо си близваше от нея и от ден на ден става все по-умела в пиенето. Вече достигаме заветните 10 мл. вода на ден. Wink

# 178
Добър вечер, дами!  Hug  Grinning

Ние вече си имаме зъбчеееее!!! Мога да кажа, че излезна почти безпроблемно, ако изключим почти постоянното бъркане в устата  Grinning, дано и занапред да е така  Praynig  Дори не съм я мазала с нищо, докато се наканя да купя и зъбите ще излезнат  Laughing А и не съм сигурна дали има смисъл... А днес спахме до 10.30ч, направо не можах да повярвам  Shocked

Да ви питам за пустите " снимкитеви.ком" - днес 2 часа ги избирах и качвах, че доста се бяха насъбрали и накрая, като натиснах "продължи", започна да ги качва, показа оставащо време и т.н./ около 10-15 мин./ и като се върнах след малко да видя какво е станало и....нищо, няма снимки, няма дявол, върна ме в изходно положение.Направо побеснях  #Cussing out, загубих си целия следобяд...случвало ли се е на някого това? Сега направо се чудя как да започна отначалокато може пак да си загубя времето...не може ли някакак да се запаметят  newsm78

Сега се връщам назад да чета  Wink

# 179
Равам се,че ви хареса количката  Hug
Вес,моят мъжо нищо не разбира мен ако питаш,ама само се обажда неподготвен  Mr. Green,според него това е ненужна покупка,моя прещявка  Crazy Tired
Крис също не разбира  Laughing,ама виж тука по-добре за мама,че му хареса повече леката  Party
А сега ми кажи къде в нета продават хубави чадърчета,ама 100 лв за макларън не давам  Mr. Green Stop,защо не става захващането на чиполино не знам,аз иначе искам бял,но не намирам никъде  Rolling Eyes,моят на абц-то ми одра рамата,така ме е яд и го намразих тоя чадър  #Cussing out
Ние пък не щем плодови пюрета  newsm78 -нито ябълка,нито банан,нито сливи,само круша яде  Tired
Зеленко и ние не искахме домашно картофче,а аз толкоз да обичам,накрая аз си го хапнах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт