Започвам подред, дано да не пропусна някой

Деси, ЧРД на патеричка, много щастие ти желая, а подаръка от любимия

Нинче, ЧРД на мъжлето ти

Галина, добре че Ивко е по-добре вече

Каяна, радвам се за добрите новини около малката красавица

Бейби Мони добре че вече си по-добре, голяма мъка с това кърмене (при теб си е направо одисея). Бях се загледала в лентичката ти - ама много млада си се омъжила

АлЕкС-мама ама какви са тия хора

На мен тия дни нещо не ми се пишеше. Тони при нас също го има този проблем със спането. И той от доста време продължава. Ту си мисля, че периодът е отминал и хайде пак наново - няколко нощи подред почти не съм спала. Това дете започва от 1.00 с ревовете, насън, бибата помага за малко до следващото изплакване (или истеричен рев) Направо не знам от какво е, пък и се надявам както Танчето е писала да отмине скоро, че както разправях, че моето дете е от спящите (той си спи де), така аз през деня си ходя като сомнамбул

Иначе всичко е ок при нас - захранването продължава, без проблеми. Мисля от другата седмица да въведа каша и домашния кисел на Нинчето и постепенно да заместим второ хранене. Алек се е научил да бръмчи с устата и както не се мажехме хич докато го храня елате ни вижте сега - даже си имам тениска, която обличам като му давам пюрето, че иначе става страшно

Да ви се похваля - взех си карта за тае бо и от петък със сестра ми тръгваме да постегна малко сланинки. Да но да ми се получи, че в края на месеца трябва да съм убава