МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 329
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мамита Hug
Започвам подред, дано да не пропусна някой Rolling Eyes

Деси, ЧРД на патеричка, много щастие ти желая, а подаръка от любимия Crazy - направо страхотно - честит ви годеж, пожелавам ви дълги години да се радвате на любовта и само щастливи мигове да спохождат семейството ви Hug
Нинче, ЧРД на мъжлето ти  bouquet
Галина, добре че Ивко е по-добре вече Hug
Каяна, радвам се за добрите новини около малката красавица Rolling Eyes

Бейби Мони добре че вече си по-добре, голяма мъка с това кърмене (при теб си е направо одисея).  Бях се загледала в лентичката ти - ама много млада си се омъжила WhistlingА за бюстовете...моя от толкова разгъване - напълнявам, отслабвам, забременявам, кърмене,цедене и надявам се отслабване не искам да си представя на какво ще прилича ooooh! А като си представя, че като бяхме млади се разхождах без горнище Rolling Eyes Ама здраве да е, нали е за добро, пък и както е писала Слънцето, да сме живи и здрави, пък може по-нататък един силикон да сложим Sunglasses

АлЕкС-мама  ама  какви са тия хора #Cussing out Не е истина. Дано да намерите изход от ситуацията Praynig Не съм ти честитила - лельо честит ти племеник, да е жив и здрав и да расте щастливо и усмихнато дете Hug

На мен тия дни нещо не ми се пишеше. Тони при нас също го има този проблем със спането. И той от доста време продължава. Ту си мисля, че периодът е отминал и хайде пак наново - няколко нощи подред почти не съм спала. Това дете започва от 1.00 с ревовете, насън, бибата помага за малко до следващото изплакване (или истеричен рев) Направо не знам от какво е, пък и се надявам както Танчето е писала да отмине скоро, че както разправях, че моето дете е от спящите (той си спи де), така аз през деня си ходя като сомнамбул Shocked
Иначе всичко е ок при нас - захранването продължава, без проблеми. Мисля от другата седмица да въведа каша и домашния кисел на Нинчето и постепенно да заместим второ хранене. Алек се е научил да бръмчи с устата и както не се мажехме хич докато го храня елате ни вижте сега - даже си имам тениска, която обличам като му давам пюрето, че иначе става страшно Laughing Да ви кажа как се е научил да се придвижва - понеже не се сеща, че за да става с пълзене трябва да си мести и ръцете освен краката и засега буксува на едно място, използва претълкулванията за целта и е доста бърз yes

Да ви се похваля - взех си карта за тае бо  и от петък със сестра ми тръгваме да постегна малко сланинки. Да но да ми се получи, че в края на месеца трябва да съм убава Rolling Eyes

# 106
vily_st брак нямаме,ама като няма друга лентичка newsm78

# 107
Алоха,
Ето  ни и нас,днес си взехме резултатите от изследванията,за съжаление педката е излязла в отпуск до средата на септември и няма кой да ми ги разчете.
хемоглобона ни е 112,някой може ли да сподели дали това е достатъчно? smile3530

ИИИИ ,ДА ПОЧЕРПЯ,
ДНЕС БОБИ СТАВА НА ПОЛОВИН ГОДИНА  ura  party002 Tada

# 108

Ааа, ок  Simple Smile

# 109

Ааа, ок  Simple Smile

намерих,тя тая общата ставала и за това,а аз си мислех че е Коледа,Великден,море... Hug

# 110

Хели-хели, за този Хиполенд да Метро ли става дума или има друг? Защото той хич не е нов.  Rolling Eyes Не мога да повярвам, че са продавали нещо по-скъпо от Пигиса  Money Явно трябва и там да мина, като решим да търсим нова количка  Crazy

Каква Коледа бе, момичета  ooooh! Убивате ме! Само мен ли ме пропуска коледния дух?  Embarassed

Не този до Метро, а на бул. Сливница, посока Западен парк преди изкачването на моста. Близо е до Света Троица, мисля, че имаше Декор център там и някакви други магазини.

Коледен дух и при мен няма от известно време насам.

# 111
Веселина, като ти видях текста под аватара, реших, че пак чакаш бебе  Laughing , а то било за Коледа. Вярно от рано те хваща  Crazy Laughing

И аз така  Mr. Green  Хем първо прочетох поста.

Абе и аз си мислех, че може да стане лееко объркване  Mr. Green Ама моля ви се, аз още цикъл нямам  Whistling
Е, значи ще си говорим скоро за коледни подаръци щом има и други луди, като мен  Mr. Green
Дез, ти какво купи на малкия. И защо казваш, че аз имам пръст в тази работа  Mr. Green
Аз още съм в размисъл за малките. С Маги тази година ще пишем писмо до Дядо Коледа  Flutter Ще видя какво ще й роди главата и може да взема нещо от списъка  Crazy Но вече казах на сестра ми да мисли по въпроса за подарък. Тя си ем знае, та не се учуди, че вече я питам за коледни подаръци  Mr. Green
Аз чакам Коледа с повече нетърпение от РД ми  Crazy Много ми харесва цялата атмосфера на празника. А, ако живеех в някой нормален град с всичките му Коледни украси и т.н., щях да си вися само по улиците и магазините  Mr. Green
Мен, като ме подхване настроението и в къщи си пускам Сам в къщи 1 и 2  Crazy Толкова хубаво ми ставаааа  Party

Слънце, стискам палци за добри резулкати  Hug
КаЯна, и при вас дано всичко мине благополучно  Hug

Алекс-мама, направо ме разби  Shocked Как може да има такива изверги  #2gunfire И хем е сама жената в момента  Close/нали така беше  Embarassed/

Тони, не се терзай толкова за това спане  Hug Това са нормални неща за малките. Маги и до ден днешен се буди почти всяка нощ и реве  ooooh! Понякога се буди по 2-3 пъти. И се вижда, че реве на сън. В повечето случаи се налага да я събуждам. Като се събуди и види къде е, и спира. пием малко вода да се успокоим и пак заспива  Peace Иначе и тя си дивее и щурее през деня. Но явно си го изживяват после в сънищата  Rolling Eyes
Аз видях, че си пуснала тема в Кърмаческия. Да ти кажа на мен не ми подействаха особено успокояващо отговорите там  Whistling Хич не ми се ще да си цокаме нощно време с малката до 1,5 год  Confused
Между другото, аз тези дни я оставям да си заспива сама. За сега става, пу-пу  Party И вчера и днес, като я оставя на спалнята, тя си играе нещо, помрънка малко и накрая си заспива. Радостното е, че тя сама вече не заспива със сукане. Или поне вече става доста рядко. Ако вземе да се откаже да свързва спането с цокането, може и да успея да я навия да се поотбиваме вече  Rolling Eyes

И ни днес дадохме кръв. За сега само толкова. Пикото още не съм го събрала  Whistling Дано са ни добри резултатите. Пуснах и изследване за кръвната група. А ето ни нас как висим, за да пълним колекторчето  Laughing
http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14602906

За бюстовете, какво да кажа. От това кърмене много ми се увеличи  ooooh! А аз попринцип не съм с много малък. Аз пък предпочитам да имам по-скромен бюст  Rolling Eyes Страшно ми пречи моя. И честно казано много мразя да ми зяпат в деколтето  Crossing Arms Предпочитам да ми зяпат задните части или краката. Така поне няма да ги виждам  Whistling Макар, че в момента трудно ще стане с тези кила отгоре  Crazy Мен също много ме дразнят. но това не ми пречи да се моткам по бельо в къщи  Crazy Мъж им няма против  Mr. Green
Вили, браво за гимнастиката. И аз от една седмица се мъча да намеря време следобедите д поиграя малков къщи. Но точно сега Мира реши, че няма да спи следобяд  Crossing Arms Мисля си тези дни да пробвам да тренирам пред нея. На Маги й беше много забавно, като тръгна да подскачам. Пък и Мира я гледам, че много се хили на кака си, като почте да се премята нещо. Въпросът е дали ще й задържа интереса 30 мин поне, за да мога да потренирам, като хората  Rolling Eyes
Тези дни тъкмо гледам в Амазон ДВД-та с различни видове аеробика. Има страхотен избор  Grinning Мисля да си поръчам няколко с гимнастика с тези голямите топки. Казват, че са много ефективни  Peace

Хайде, че се улях  Laughing

# 112
  • Варна
Здравейте, мами! Днес ни изписаха от болницата (бяхме там една седмица). Имам много да чета, дано да успея да наваксам...
Симона вече е добре, но ще пие още един антибиотик в къщи за всеки случай. Аз също вече се чувствам по-добре, при положение, че първите дни само ревях. Добре, че се паднах в двойна стая с една готина туркиня (бебето и беше на 9 дена), че имаше стаи по 4-5 души (предимно циганори). Сега се наслаждавам на стария ни ритъм, който преди приемах за даденост. Липсвахте ми!

# 113
 Rolling Eyes Благодаря ви за съчувствието!И извинявайте,че ви занимавам,ама наистина много обидно ми стана.То този изрод не,че е влязъл сам,майка ми е била на долния етаж и го е пуснала.Какво да направи,пък и тя е една притеснителна. Rolling Eyes
Довечера ще ходим на свиждане в болницата и ще трябва да я предупредя сестра ми и ми е много кофти.
Веси,сама е,да.Зет ми е в Германия,а тя и двегодишната им дъщеричка дойдоха да поживеят с нас,за да не са сами и от финансови затруднения. Rolling Eyes
Абе здраве да е,то всичко се връща.За сега закърпихме положението с едно пак взето на заем друго креватче,пък по-нататък като се поопаричим ще се оправяме. Whistling

пак Веси Mr. Green,каката страхотна косичка има!Пу-пу.Алекс много обича коси,като омагьосам гледа по главите на хората,пък каквото хване,трудно пуска. Laughing И ако я мернеее,не и завиждам на горката принцеска! Crazy Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 14:23 от АлЕкС-мама

# 114
Gery Moore бързо да се оправяте и да не се повтаря ситуацията Praynig

Веси,тук малката много готино гледа,да не би да чете на кака си Rolling Eyes

леле Нинче,Радо колко е пораснал,ама това дете с пълна сила расте Shocked с к'во го храниш,че да пробвам и аз Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 14:24 от baby_moni

# 115
veselina_s_p, успокоението за мен е, че не сме единствените... а пък аз мисля да покърмя поне до годинката. Ако не се отбие сама ще му мисля, че пък след това ще трябва с жлъчката да се занимавам. Sad

Gery Moore, дано лошото е останало назад. Бързо да се подобрявате със Симонка.

Днес дадох месно пюре: разбърках 2 лъжици заешко пюре с картофи в нежните зеленчуци с ориз, които Рая си яде 5 дни и явно и хареса. Ще видим утре как ще е.
Кисел още не съм правила от рецептата на Белла, то тези дни ще го пробвам и него. А вчера дадох пюре от домашна круша -  е, няма такова отваряне на уста и папане... Laughing Та следобед пак ще сме на круша. Спазваме ние стриктно препоръките на педито, пък да видим. Rolling Eyes

# 116
пак Веси Mr. Green,каката страхотна косичка има!Пу-пу.Алекс много обича коси,като омагьосам гледа по главите на хората,пък каквото хване,трудно пуска. Laughing И ако я мернеее,не и завиждам на горката принцеска! Crazy Hug

Ти да не мислиш, че Мира й прощава  hahaha Като я докопа и тя не пуска. Тя и мен се пробва ад скупе, но аз вче си знам и си връзвам косата  Laughing

И аз го гледах Радо какъв е станал голям мъж  Flutter

Тони, вие добре си похапвате вече  Grinning

Аз сега да питам нещо за захранването, ама да не стане пак някой бой  Laughing Аз си мислех, че захранването става постепенно във всеки един случай. А, като гледам тези бебчовци, които се захраниха по-късно от нас, или ни настигнаха за има-няма две седмици, или дори вече са по-напред от нас  newsm78 Нещо бързичко ми се вижда така  Rolling Eyes Аз тепърва започвам да въвеждам месото, при положение, че два месеца преди това съм въвеждала само зеленчуци, и един месец плодове и каша. Сурови плодове още не съм дала, както и жълтък  Rolling Eyes
Просто ми е чудно защо е така  newsm78

# 117
леле Нинче,Радо колко е пораснал,ама това дете с пълна сила расте Shocked с к'во го храниш,че да пробвам и аз Mr. Green
що бе, къде видя? newsm78
Ами с квото и да го храня, тва е...имайки впредвид че се роди голям, значи и ще изглежда голям. Peace
Днес му направих нишесте ванилия+половин банан намачкан+2 м.л.АМ.Това му е следобедната закуска, а вчера сварих две круши+2 плазмонки + АМ.Идват ми секви идеи за манджи, не мога да повярвам. Crazy Mr. Green
Аааа, и да кажа тихичко, че от вчера сме на 4-тири хранения.. Whistling
Алекс-мама, живи да ги одереш тия. #2gunfire

# 118
що бе, къде видя? newsm78

ей го бе,виж го къде се е излегнал  hahaha

# 119
Голям пич той!Пу-пу-пу! Grinning yes

Общи условия

Активация на акаунт