МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 337
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Тони_ст, какви снимки? Тедсъна на мен поне ми липсва. Такава скица, дано намери време да пише. Поли-Уоли също се загуби. Що така?

Тедсъна беше дала идеята, която Танчето спомена - да кръстим албумчетата в снимка.бг, не "нашите бебета на ... месеца", а просто "мартенчетата през месец септември". Това имах предвид и аз. Съжалявам, ако не съм се изразила точно. Embarassed

Слънце, едва ли има смисъл са се преименуват вече създадени албуми. Аз по-скоро мисля следващите албуми, които ще се правят да се кръщават по месеци - така ще е по-лесно за всички и бебоците на всички мами ще са в едно албумче  за дадения месец.
Стискам палци изследванията ти да са добри. Peace

Мами, аз окончателно се притесних за спането на Рая. Дайте съвет на какъв доктор да я водя. Ще говоря с педи другата седмица като и занесем резултатите от изследванията, но ми е адски претеснено, а и тати заминава за Белгия за 3 дни и как ще се оправим сами един Господ знае. Cry
Тази нощ, понеже вчера спахме с нея 3часа следобяд, та не бях толкоз изтощена я наблюдавах по-внимателно: тя докато спи, сънува ли нещо и аз не знам, но плаче и мрънка на сън. Изобщо не се буди, върти се и промрънква, а на моменти дори си плаче откровено. Cry И това на интервали от половин час до към час и малко. На няколко пъти нощес успях да я успокоя, като и говоря спокойно и я гушкам, но на 3-4 пъти само сукането я успокои. ooooh! Не знам какво да правя. Ако имате идеи за подобрение на нещата ще съм ви много благодарна. Sad

# 91
Добро утро! Grinning
Днес моя мъж има РД!Да ми е жив и здрав и винаги така да се слушаме и обичаме! Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Гале, радвам се че Ивко е по-добре.Ние също взимаме да се оправяме. Hug
Хайде ставам, че детето иска да пише по клавиатурата. ooooh! Laughing

# 92
тя докато спи, сънува ли нещо и аз не знам, но плаче и мрънка на сън. Изобщо не се буди, върти се и промрънква, а на моменти дори си плаче откровено. Cry И това на интервали от половин час до към час и малко. На няколко пъти нощес успях да я успокоя, като и говоря спокойно и я гушкам, но на 3-4 пъти само сукането я успокои. ooooh! Не знам какво да правя. Ако имате идеи за подобрение на нещата ще съм ви много благодарна. Sad

Тони_ст, Тоби е същия. Много ми е жал за него, така тъжно скимти... Sad Мисля, че е от сънищата, но при нас не е толкова дълго. Може би е свързано с развитието на нервната система...
Идея си нямам, дано отмине. Ще ми е интересно какво би казал педиатър по въпроса.

Нинчето, да ти е жив и здрав мъжа!

ТaniaR, Билянка много е пораснала, такава кукла! Даваш ли я за снаха за наш Риша, или вече сте заети?
Май Калин беше ваш, да не ме погне сега Зеленкото! Laughing
BTW, много ми хареса идеята за снимките. Peace

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 09:22 от Deziderata

# 93
Мами, аз окончателно се притесних за спането на Рая. Дайте съвет на какъв доктор да я водя. Ще говоря с педи другата седмица като и занесем резултатите от изследванията, но ми е адски претеснено, а и тати заминава за Белгия за 3 дни и как ще се оправим сами един Господ знае. Cry
Тази нощ, понеже вчера спахме с нея 3часа следобяд, та не бях толкоз изтощена я наблюдавах по-внимателно: тя докато спи, сънува ли нещо и аз не знам, но плаче и мрънка на сън. Изобщо не се буди, върти се и промрънква, а на моменти дори си плаче откровено. Cry И това на интервали от половин час до към час и малко. На няколко пъти нощес успях да я успокоя, като и говоря спокойно и я гушкам, но на 3-4 пъти само сукането я успокои. ooooh! Не знам какво да правя. Ако имате идеи за подобрение на нещата ще съм ви много благодарна. Sad

може от зъбките да е,и ние имаме моменти в които почти цяла нощ хленчи и мрънка на сън,не че гелчето за венци и зъбки го успокоява де,при нас и кърмене не помага,и бибата ни е излишна в този момент,не знам защо правят така,но дано скоро престане,че е ужасно както си заспал и изведнъж да писне детето ти все едно го колят,макар че ние понякога само прихълцваме.

# 94

въпрос към майките които имат Омниа,моята позната си я купи,но когато детето се сложи да легне и самия кош оляга,става все едно е счупена трърдата част вътре в платът,споделете дали и при вас е така,защото то детето седи като сложено в чаршаф,притеснявам се да не би да са й я продали счупена,когато няма дете в нея не седи така newsm78

Така е, да - не е счупена количката. Бях писала преди - гърба не е равен, а се "чупи"сякаш на три. Това е при количките от миналогодишната колекция. От тази година гърба им е ок.

# 95
А, Дез, ще си борим шапките... Joy Калинчо не си го даваме - той си е нашият зет. Laughing

Шегата настрана, много съм се притеснила за пустият му сън - и аз клоня към това, че сънува от впечатленията през деня, но пък тя през дните е толкова спокойна и щастлива. Нон-стоп се хили и закача и е много весела и общителна и умът не ми побира защо нощите сънува кошмари. Rolling Eyes

baby_moni, може и зъби да са, но от тях едва ли ще промрънква на всеки час.  Rolling Eyes А с гелче я мажа почти всяка вечер. Той според мен си действа добре, та затова съм склонна да мисля, че сънува. Sad Биберона и при нас е табу - дори и да спи и и дам биба тя я избутва на секундата. как разбира на сън, че е биберон не знам, но изобщо не го иска. Tired

Нинчето, ЧРД на мъжа ти! Да е жив и здрав и много да се грижи за вас.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 09:53 от Tony_st

# 96
  • София
Привет!
Нинче, чрд на мъжа ти! Да ви е жив, здрав и послушен!  Hug   Grinning   bouquet
Тони, предполагам, че е заради зъбите, но вижте за всеки случай и ушите. Съчувствам ти, знам какво е, с баткото бях като сомнамбул  Tired Дано скоро мине този период  Hug
Хели-хели, за този Хиполенд да Метро ли става дума или има друг? Защото той хич не е нов.  Rolling Eyes Не мога да повярвам, че са продавали нещо по-скъпо от Пигиса  Money Явно трябва и там да мина, като решим да търсим нова количка  Crazy
Билянка наистина е стахотна  Heart Eyes
Каква Коледа бе, момичета  ooooh! Убивате ме! Само мен ли ме пропуска коледния дух?  Embarassed

# 97
  • Стара Загора
Само мен ли ме пропуска коледния дух?  Embarassed
Споко, ще те надъхаме и тебе. Туй да ти е дерта  Mr. Green
нали знаете лафа "Да живеят сутиените" newsm18
Е това заслужава похвала. Много се смях на това изречение, но си е точно така. Аз със стопените ми 14 кг. дотук, вече нямам желание да нося по изрязани деколтета. А като знам преди какъв бюст съм имала - НО трай бабо за хубост. Един ден ако имам пари ще си сложа силикон.  bombs

newsm59 на Дидо. Много здраве и пари му пожелавам, а Белла и Радо да му ги харчат с кеф  smile3503

# 98
  • Ловеч
Айрис ама той зетя прекрасен Heart Eyes. Какви страхотни очички има само.... Hug

Ако не беше хубав щяхме да разваляме годежа, иначе няма да си ходят младите. На такава красавица като Яна се полага хубаво момченце. Още снощи щях да пиша - страхотни новини за доктора, дано успееш да направиш необходимите снимки.

Слънце  Praynig
Галина - радвам се че сте по-добре.
Бейби мони - познат ми е лафа, а за мъжете.... като искат наследници ще се наложи да преглътнат някои неща. Аз още съм +двуцифрено число на килограмите, гърдите ми са като хармоники, ама мъжа ме гледа с обожание. Не на него, а на мен ми е гадно-приличам на торта/но и това го преглъщам/, което ме навежда на казаното от Алекс Мама - недей така, малко по-ведро, та ти си майката на сина му - единствената и най-прекрасната. Остава да си повярваш и да блестиш в новият си блясък. Мъжа ми каза, че след третото ще ми подари силикон.... ама с тия моите болежки кога ли ще е.
Нинче - честито на мъж ти, много да те слуша

# 99
 Tired Добро утро и от нас, Слънце мерси много много за кафето и стискам палци, всичко да е о.к. на прегледа!

Резултатът тази нощ е 1:0 за бебка Sad Нищо друго освен кърмене не признава, нито носене на ръце, нито люлеене, нито бутане в количка, нищо, иска да яде и това е. След четвъртото ядене реших да прекратя да й давам и резултата беше, че рева 30минути и после се наяде като за световно и заспа в 5часа. А снощи реших да й дам каша вечерта и много много се надявах да спи . но уви. Издържа два часа след първото заспиване( а иначе е 40 минути Wink)

Tony_st  Hug, докога тези кукли ще правят така с нас Whistling

Нинче, ЧРД на мъжа ти, да ти е жив и здрав и много да ви слуша с Радо!

Ааа има и по тежки случаи за Коледа Mr. Green, аз започвам да я чакам от 01 юли, откакто деня започва да се смалява, за сметка на това след като мине Нова година и започвам да мисля за лятото Sunglasses( т.е. как ще облека банския след Новогодишните трапези Twisted Evil)

# 100
Добро утро мами.

Започвам подред.
 НИНЧЕ честито на милото жив и здрав. Радвам се че Радо е добре.

СЛЪНЦЕ стискам ти горещо палци. Всичко ще е наред  Peace

КаЯна това са чудесни новини. Дано само добри новини получаваш от тук нататък Hug

ТОНИ СТ и Ивко така хленчи нощно време. Даже понякога уж спи спокойно и изведнъж почва УАААААА и един жален рев да се чудиш какво му става newsm78 Все едно някой с игла го е боднал.

Абе мацки и аз ОБОЖАВАМ коледа ама чак пък от септември Joy направо ме разбихте. И това че до края на октомври приключвате с подаръците Joy Joy Joy  Ами то си е набутка. Щото не дочаквате коледните намаления.
 Ах сладурки.

# 101
  • София
Здравейте и от нас момичета Simple Smile

Благодаря ви за милите думи за Билянка. Тя преди както само гледаше смръщено, напоследък е станала една позьорка.... види ли фотоапарат и започва да се усмихва и замръзва. Даже от време на време го ползвам като средство за укротяване - спира и рев и всичко, но за кратко разбира се...

Дез как ме развесели... тя Тони вече е внесла яснота... Иначе ние се годим с Марти на Добро_насторение, ама като го гледах вчера как се смееше на Софито на Никита.... Ти вземи прати една снимка на тоз Риша - все пак е по-големичък, може и повечко да ни подхожда - нали сме от дъртичките бебета  Hug Скоро се замислих, че май не съм мяркала най-големия ти сладур... Нещо на веслба го ударих аз....

Тони - аз имам чувството че все се повтарям, ама и ние имахме такъв период  проплакване на сън, че и даже с откровен рев, като при нас го имаше и през деня... Но според мен е като другите периоди отминава си... и аз го отдавам на развиване на нервната система и не мисля, че има чак толкова общо с преживяванията през деня. При нас даже се налагаше да я будя Билянката, защото нито гушкане, нито вода... нищо не помагаше. Та просто си спи и реве силно. А като се събуди гледа толкова жално, но поне се успокоява... и после пак си заспива, душичката малка. Напоследък не го е правила, но си имаме други номера - няма да ви ги издавам за сега, за да са ви е изненада  Twisted Evil Дано бързо отмине това при вас сега  Hug

Ох исках и по други теми да се изказвам....

За албумчетата може сега точно е началото на месеца да отворим едно "Нашите бебета през септември", а останалите да си ни седят

heli_heli  Hug

Нинче, ЧРД на любимия и дано да го изненадаш с нещо нетипично... Да сте живи и здрави

# 102
Ей,хора,човешката злоба край няма. ooooh!
Има един познат на сестра ми и мъжа и,с когото преди бяха едва ли не най-добри приятели,а сега,когато зет ми замина в Германия тази особа започна да прави само проблеми,обвиняваше ги,че някакви пари му изчезнали и те му ги били откраднали...Звънеше и докато беше бременна и я заплашваше с полиции и я притесняваше до разтреперване,понеже знае,че е сама...
И сега,когато се роди племенника ми,явно този ...е разбрал от някъде и току-що чух някакви тупурдии на долния етаж,но не можах да отида заради Алекс.
А той дошъл вкъщи с негов "познат",от когото е взето легълцето за малкия,махнали му играчки,обиколници и го изнесли от стаята и си го взели.
Толкова ми стана мъчно,онзи ден сестра ми с такава любов го гласи. CryСега как ще и кажа и от къде да търся друго,утре ги изписват... Cry
Направо не знам как може такива да са хората. Cry

# 103
  • София
Алекс-мама, как така ще влизат в чужда къща?  Shocked newsm78 Това направо на кримка ми намирисва, какво като е тяхно леглото, така ли се прави  Close  Confused
Само мен ли ме пропуска коледния дух?  Embarassed
Споко, ще те надъхаме и тебе. Туй да ти е дерта  Mr. Green

Аа, хич не ми е дерт  Laughing Но наистина се чудя каква е тази еуфория  Rolling Eyes Уж не съм загубила детското в себе си, пък по точно тези празници ми е даже противно понякога. Всички са някак изкуствено нахилени, не може да ми е празнично, само защото е празник. Не знам дали ме разбрахте Embarassed, може дотогава да съм на друг акъл  Laughing  Crazy

# 104
Танче, дано да е период и да мине... щото нощес беше 3-тата нощ и взех да се плаша. Сега спи така хубаво...че все едно не е моето дете. Rolling Eyes

GalinaG24 и Мечо Пуух дано и нашите дечица се успокоят и спинкат спокойно... Praynig Hug

АлЕкС-мама, ама вие там полиция нямате ли? Какви са тези хора?!?!?! Много неприятна ситуация. Пиши за развитието на нещата с легълцето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт