МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 342
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
И Алекс като си се отби не съм пила нищо.Няколко дни цедях по 2-3 пъти,после намалих и само по 1 път се цедях,накрая кърмата сама си спря. Rolling Eyes
А сега,честно казано съжалявам,че не бях по-настоятелна,но...Живот и здраве за второто повече акъл ще имам. Confused

И аз все това си повтарям.. Ама да видим кога  newsm78

# 76
И Алекс като си се отби не съм пила нищо.Няколко дни цедях по 2-3 пъти,после намалих и само по 1 път се цедях,накрая кърмата сама си спря. Rolling Eyes
А сега,честно казано съжалявам,че не бях по-настоятелна,но...Живот и здраве за второто повече акъл ще имам. Confused

оф,аз даже се чудя при второто дали ще кърмя,всеки казва,че щом това кърмене ми е проблемно и второто ще е такова Tired ама ще видим-каквото сабя покаже Grinning явно някои не сме предразположени за кърмене.

# 77
baby_moni:  и мъжо ми си мислеше като тебе. Как можело толкова много да боли. А аз ред сополи, ред сълзи, ама стискам, щото няма как. На майтап си казвах, че тези, дето са си "тренирали" зърната през годините, им е по-лесно, а пък аз понеже не си ги давах - ей ти, на! Ама май се оказах права, без да искам... "То живот ли бе, да го опишеш" Simple Smile)

Ама трябва по-позитивно да мислим за тези неща. В крайна сметка това е най-доброто за детето, а и на майките никога не е леко. Трябва да свикваме с тази мисъл. Май...

Ох, айде оставям ви и отивам да се разлагам в леглото.
Ауу, как гадно прозвуча.  Sick

# 78
  • София
Хайде и ние в празничния ден Simple Smile

ЧРД Десис !!! Много хубав подарък си получила от любимия Simple Smile Желая ти много здраве, усмивки и вдъхновение и ... прекрасна булка - да не вземете да го отлагате сега хубавото събитие Wink

GalinaG24 точно за вас се бях присетила и се чудех дали е по-добре детенцето мило. Много се радвам да добрите новини и дано повече нямате такива премеждия.

КаЯна много се радвам и за добрите вести  от днес

При нас днес беше..... различно от предните дни и достигнах някои от пределите си, ама какво да се прави. Чета, че и други бебоци са били неспокойни, а одеве мернах, че има пълнолуние.... ooooh!все се чудя дали и това не й влияе на нашата госпожичка...

И да благодаря за нововъведенията в заглавната ни страничка - зодийките ми харесаха.

И искам пак да припомня едно предложение на Tedsan - мина почти незабелязано, но на мен мнооого ми допадна - албумчета със снимките да носят имената на месеца, в който са качвани, а не възрастта на бебетата  Blush  - всеки си знае колко му е голямо гарджето. Аз току що качих няколко снимчици на Билянка в албумчето за "нашите бебета на 6 месеца", а тя милата отдавна чукна 8  Crazy

Ето и линка http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14595291

Хайде лека и спокойна нощ  Hug

# 79
Ей, сколасах и аз... само да се разпиша и отивам да полягвам, докато все още и Рая спи. Дано поне тази нощ поспим малко, че вече... #Crazy

GalinaG24, много хубаво, че бебока е по-добре. Дано се оправи съвсем и да нямате повече такива премеждия. Peace

КаЯна, браво за хубавите новини. Аз си мисля, че щом професора се е обадил и е проявил интерес, явно се е заинтригувал и ще даде най-доброто от себе си, за да оправи ръчичката на Яна. тискам палци всичко да мине като "по вода". Hug

TaniaR, и аз скоро се бях присетила за това предложиние за организация на снимките - така всички ще слагаме снимки в едно албумче. Peace А дали Tedsan не престана да пише и заради това? Rolling Eyes

# 80

При нас днес беше..... различно от предните дни и достигнах някои от пределите си, ама какво да се прави.

Рядко се включвам, но ми стана някак много мило от израза на TaniaR.  Hug

И разбира се, честит рожден ден на Деси! Много здраве и късмет!
Има нов Хиполенд на бул. Сливница, някой има ли отзиви? Дали е по-подреден от този в Скай сити?

Хубава вечер!

# 81
  • София - Рим и обратно
Аз на Хиполенд съм обявила лек бойкот, откакто видях, че количката ми на Хаук я продават с 60 лв по-скъпо от Пигис хаус Naughty А и никога няма това което търся Tired

# 82
Момичета много мерси. Стискайте палци утре да мога да направя снимките, защото професора се е ангажирал и чака. Тез тука не са много разбрани, не влизат в положение, а следват правила, без изключения.

Айрис ама той зетя прекрасен Heart Eyes. Какви страхотни очички има само.... Hug

# 83
  • Варна
Деси,
Честит рожден ден и годеж!
   Все такива хубави подаръци и да поддържате искрата 100 години Simple Smile    bouquet

Веселина, като ти видях текста под аватара, реших, че пак чакаш бебе  Laughing , а то било за Коледа. Вярно от рано те хваща  Crazy Laughing

И аз така  Mr. Green  Хем първо прочетох поста.

Уффф, аз пък се оциклих. Хубаво беше, ама свършиииии  Sad

# 84
  • Стара Загора
Добро утро. Веси аз от миналата година помня еуфорията ти за Коледните празници. Дядо Коледа какво ли ще им донесе на малките маймунки?
За албумите - ако искате да ги сменим заглавията им. Аз нямам нищо против!
Аз днес съм на лекар при моята АГ за контролен преглед. Стискайте палци всичко да е наред и да не се стига до биопсия и т.н, че даже не искам и да си го помисля  Sad
А сега сутришно кафе придружено със една усмивка от мен

# 85
Добро утро, кукуряци! Grinning
Слънце, мерси за кафенцето. Дано мине добре прегледа!
Dessiss, честит годеж! Много романтичен бил мъжа ти, браво на него!

КаЯна, стискам палци с юнашка сила да направите снимките и да се задвижат нещата. Praynig
Галина Г, много се радвам, че сте по-добре.
Веси, уби ме аватара ти, но честно казано, благодарение на теб вече съм купила подаръка на Риша и съм планирала останалите. До края на октомври ще съм приключила с коледното пазаруване. Peace
Тони_ст, какви снимки? Тедсъна на мен поне ми липсва. Такава скица, дано намери време да пише. Поли-Уоли също се загуби. Що така?
Зеленко, следваме еднаква схема явно. Аз след посочените от тебе зеленчуци ще вкарам и пащърнак и ще правя супи за обяд. Сутрин ще започна да въвеждам плод.

Тоби се върти на гърдата, не яде почти, а аз преливам от всякъде.
Анастасия 22, как така се отбихте изведнъж? И Дребуса ми се отби изведнъж, но беше на 11 месеца почти и се кърмехме сутрин и вечер само. Сега от изключително кърмене ако се отбием какво става? За формата на гърдите се притеснявам... Thinking

Baby Moni, дано бързо се оправи при теб положението.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 09:25 от Deziderata

# 86
Добро утро!
Слънце Flutter kaffeetrmker_2 Стискам палци за доки! fingerscrossed
Дез,формата на гърдите... SickНаправо нямам особено самочувствие вече да се съблека. Rolling EyesНо аз и известно време се цедих и нали казват,че така стават още по-зле. Tired
Какво да се прави.И плюс това отслабнах...Абе ужасТ.Здраве да е.Дано и мъжО мисли  така. Laughing Но аз определено гледам да избягвам вече да се размотавам гола пред него,не се чувствам добре. ooooh!
А Тедсън я мяркам понякога из други теми.Вярно много оптимистично и ведро са ми идвали нейните постове тук,дано се разпише скоро! Wink
Хубав ден на всички! Hug

# 87
  • София
 lovekiss
Вече се оттеглям в "почивка" окончателно. За една седмица.
Че на морето нямаме нет.

Слънце  fingerscrossed
За отбиването- аз вече съм заместила следобедното и вечерното мляко. Сега но морето може и обедното да заместя...
За коледните празници- при мен настройката започва след октомври- че до тогава имаме други поводи.

# 88
Добро утро и от нас  Hug
Слънце мерси за кафенцето  bouquet.Имаш и моите стиснати палци,а също и на Илия fingerscrossed Praynig
ДЕСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! /на патерица,ама от сърце Rolling Eyes/
Честито и на всички останали,които са имали повод за празнуване!!!
Веселина_с_п,Алекс-мама и Deziderata ,хайде и аз да се запиша при вас.И мен почва да ме "тресе" Коледната треска от септември Twisted Evil
А най обичам треската пред рожденния ми ден.Всички ме питат какво искам или пък направо ми дават парички Money аз да си купя подарък.Много обичам подаръци Mr. Green,нооо кой не обича newsm78,аз поне не познавам такъв човек Hug
 КаЯна дано скоро се похвалиш,че всичко е ок  Praynig
За времето,компютрите и децата-ние сме си сами само с мъж ми и малкия,но винаги ми остава малко време и за компа,както и на други мами.

Все забравям да ви се похваля,че малкия си има вече и преносима кошара,подариха му я кумовете.Сега и в двете стаи си има легълце принца Wink

Хайде лек ден,че отивам да си избирам подаръци smile3508

# 89
 kaffeetrmker_2

Сега от изключително кърмене ако се отбием какво става? За формата на гърдите се притеснявам... Thinking

Дез,формата на гърдите... SickНаправо нямам особено самочувствие вече да се съблека. Rolling EyesНо аз и известно време се цедих и нали казват,че така стават още по-зле. Tired
Какво да се прави.И плюс това отслабнах...Абе ужасТ.Здраве да е.Дано и мъжО мисли  така. Laughing Но аз определено гледам да избягвам вече да се размотавам гола пред него,не се чувствам добре. ooooh!

нали знаете лафа "Да живеят сутиените" newsm18

аз със гърдата съм много по-добре,станах без Т и съм супер свежа,болното място не е толкова болезнено,но все още има издутина,просто се напипва пълния канал,до ден-два ще отшуми и тоз проблем.

въпрос към майките които имат Омниа,моята позната си я купи,но когато детето се сложи да легне и самия кош оляга,става все едно е счупена трърдата част вътре в платът,споделете дали и при вас е така,защото то детето седи като сложено в чаршаф,притеснявам се да не би да са й я продали счупена,когато няма дете в нея не седи така newsm78

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 09:16 от baby_moni

Общи условия

Активация на акаунт