Тедсъна беше дала идеята, която Танчето спомена - да кръстим албумчетата в снимка.бг, не "нашите бебета на ... месеца", а просто "мартенчетата през месец септември". Това имах предвид и аз. Съжалявам, ако не съм се изразила точно.

Слънце, едва ли има смисъл са се преименуват вече създадени албуми. Аз по-скоро мисля следващите албуми, които ще се правят да се кръщават по месеци - така ще е по-лесно за всички и бебоците на всички мами ще са в едно албумче за дадения месец.
Стискам палци изследванията ти да са добри.

Мами, аз окончателно се притесних за спането на Рая. Дайте съвет на какъв доктор да я водя. Ще говоря с педи другата седмица като и занесем резултатите от изследванията, но ми е адски претеснено, а и тати заминава за Белгия за 3 дни и как ще се оправим сами един Господ знае.

Тази нощ, понеже вчера спахме с нея 3часа следобяд, та не бях толкоз изтощена я наблюдавах по-внимателно: тя докато спи, сънува ли нещо и аз не знам, но плаче и мрънка на сън. Изобщо не се буди, върти се и промрънква, а на моменти дори си плаче откровено.