Раничка на шийката на матката - тема 4

• 159 023
  • 689
  •   1
Отговори
# 150
Аз на колпоскоп ще ходя след Нова година, но гледах резултатите от колпоскоп на една приятелка беше начертано нещо във формата на кръг  и отдолу пишеше дали има наличие на ракови клетки.

# 151
ами ето сега качих едната снимка http://eleonorasf.snimka.bg/education/fff-rani4ka.457253   
виждат се цифрите картината малко не се вижда и светкавицата е излязла но като цяло се вижда

# 152
понякога дават снимки, понякога рисуват на медицински лист къде точно се намираа раничката.
е, може и нишо от това да не направят де..

# 153
а тези които видяха снимката това долу където пише P G R 4.0  8.0  това размерите ли са

# 154
предвид цената на изследването и снимките, не е ли по-логично да попиташ там откъдето са ти я дали?

# 155
аз ви питам вас тъй като там не ми обясниха нищо така или иначе ще отида на гинеколог януари но просто искам да знам ако някой знае  нещо заради това Wink

# 156
тук споделяме обща информация, не тълкуваме резултати.
общо взето, ако им се обадиш по телефона би трябвало да ти кажат

# 157
не съм искала да ми разчитате резултати просто исках да разбера малко информация от вас ако разбира се искате Simple Smile

# 158
очевидно това е знание за боравене с функциите на апарата, няма много общо с темата, това имах предвид.

# 159
ами да може би не трябваше и да пиша  : )

# 160
Елеонора,на мен снимки не са ми давали,само са ми рисували раничката.Иначе и аз не бих могла да разчета снимката ти,защото не знам съкращенияа на софтуера.

# 161
Разбрахте ли, че месец януари е  обявен безплатен профилактичен преглед,за рак на шийката на матката в Hill CLINIK.Има ли някои възползвал се от прегледа да сподели?

# 162
от теб чувам, но ако знаеш нещо повече кажи

# 163
от теб чувам, но ако знаеш нещо повече кажи
Има месец на безплатна профилактика и кабинетите могат да се видят тук;
http://www.zateb.info/pages/cabinets

# 164
По-конкретно - седмица  Peace от 24 до 30 януари Simple Smile

Това вместо запис ...

Общи условия

Активация на акаунт