Раничка на шийката на матката - тема 4

• 159 835
  • 689
  •   1
Отговори
# 285
Ооо, напротив, аз съм страшно доволна от д-р Карагьозов, в сферата на онкологията изглежда да знае какво прави, а и иначе е много лежерен и готин. Просто тезата ми е, че докторите са профилирани и той като строго профилиран, просто няма време да се занимава с изследвания и разни неонкологични неща, за тези работи ги има всички други широкоспектърни доктори - при него се ходи подготвени за лазер и скалпел.

# 286
  • Бургас
 Peace

# 287
Рени как си след горенето,нещо различно? newsm78 Rolling Eyes четох че не трябва 1 месец -секс,басейни,тежести,тампони, най ми е проблем за вдигането на тежко,как ще се опазя незнам,като всичко мен си чака и детето вдигам и из довра ,и из нас си има тежко  #Crazy Crossing Arms

А ако не направя тест за хламидии,каква е опасността при горенето ако има? newsm78

# 288
опасността естествено е от това да срещнеш рана със зараза и да си причиниш инфекция.

# 289
Eli,не се чувствам по-различно от преди с изключение на това ,че откакто ме гори съм с превръзка. Една следмица след манипулацията получаваш нечисто течение, а след това прокървяваш като за мензис. Тежко не се вдига само 1 седмица, а 1 месец изброените от теб неща се спазват .

# 290
опасността естествено е от това да срещнеш рана със зараза и да си причиниш инфекция.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 291
Искам да попитам  нещо някоя от вас която е горила раничка чрез лазер. Когато ми извършиха манипулацията д-ра ми каза че 1 сидмица ще имам нечисто течение. Това мина. После трябвало да прокървя като за мензис и това дойде, но тъкмо вече ми свършваше кървенето което не беше обилно- нормално както при МЦ .Днес отново ми тече чиста  кръв като за мензис .Малко съм объркано за което се извинявам ,но въпроса ми е това първото кръвотечение е може би някакво чистене. А днес вече да ми е дошъл цикъла. Защото миналият месец ми дойде на 16-ти, днес сме 15-ти,и друго това кървене не замества цикъла,нали? Ще бъда много благодарна на момиче минало по този път да ми сподели.

# 292
Според мен щом ти е казал че има 1 седмица зацапване,после кървене ,сега това ти е МЦ,щом не ти е идвало е това  Tired само така си мисля де,това второто е от горенето, щом е казал да го очакваш...ох и на мен ми предстои тази седмица Rolling Eyes  Close

# 293
Притесних се от това че ми се застъпиха newsm78.

# 294
Ами то как няма да се застъпят, като има 20 дни от единия МЦ до другия, и като се изгори си кърви от горенето,после ти идва, лоша работа,дано след като свърши да няма повече кървене, а?
Аз си се представям 20 дни кървене ooooh!сега като ми свърши 5 дни,после отивам да ме горят зацапване 5 дни, после както казваш кървене, и то пак ще трябва да ми дойде тамън, цял месец с превръзки ooooh!

# 295
Ели, от 26-ти април след манипулацията съм с превръзки. Ще откача вече, но няма как .

# 296
Олееле, да знам значи какво ме чака в тези жеги,но няма как трябва да се маха:(

Ти имаш ли детенце,след махането на раничката нали няма проблем за бременност? newsm78

# 297
аз не съм имала нищо такова като симптоми. защо не се консултирате с лекаря за това кървене?? ..

# 298
аз не съм имала нищо такова като симптоми. защо не се консултирате с лекаря за това кървене?? ..
А твоето обгаряне с лазер ли беше ?

# 299
  • Бургас
Здравейте , искам да попитам и аз нещо, което ме мъчи от снощи.... преди 4 дни ми гориха раничка с ток и лекаря ми каза да не правя секс 1 месец, но с приятеля ми не се сдържахме и малко ме поопипваше повече с пръстчета(не само от вън). Притеснявам се да не се е зацапало или възпалило нещо... Вие какво мислите? В момента съм с воднисто прозрачно течение както предните дни.

Общи условия

Активация на акаунт