МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 812
  • 452
  •   1
Отговори
# 45
  • 221B Baker Street
Добро утро,момичета Simple Smile

vania_61 ,липсваш! Hug

# 46
Добро утро! Дааа, лятото отминава, отпуските свършиха и както казват - реалността насила ни връща към себе си. Това по повод Ванчето  Hug Мила, дано успееш...
То и аз за финала ще съм на работа и ще пропусна да гледам последната серия с вас, за което от сега ужасно много ме е яд!

Да ви кажа, снощи изгледах пак обяснението на Джемил в любов (когато е в леглото). Първия път реших, че съм чула погрешно, но няма грешка - Джемил казва на Ламия: "Любовта ТИ преди ми носеше надежда, а сега...". Как мислите - дали е грешка на превода, или на озвучаването, или Джемил е усетил чувствата на Ламия?

# 47
Пу , втора ! Hug
ама защо непрекъснато правите нова тема  #Crazy
Аз не мога да смогна старитееее и цоп Hug

# 48
  • СТАНДАРТНО.
Да ви кажа, снощи изгледах пак обяснението на Джемил в любов (когато е в леглото). Първия път реших, че съм чула погрешно, но няма грешка - Джемил казва на Ламия: "Любовта ТИ преди ми носеше надежда, а сега...". Как мислите - дали е грешка на превода, или на озвучаването, или Джемил е усетил чувствата на Ламия?
И аз се учудих, когато го чух. Не мисля, че Джемил е усетил чувствата на Ламия, иначе нямаше да я отпраща. Може би е казал "любовта към теб" а нашите да са превели "любовта ТИ".
 От друга страна пък като се замисля, може и да е усетил нещо, но да я отпраща, понеже е инвалид  newsm78 и аз не знам...

# 49

И на мен ми направи впечатление, и реших, че е грешка в превода.

Днес няма да мога да гледам серията, че съм на мач на детето в 16ч.

Тъкмо щях да питам къде е vania_61  и тя се появи  Simple Smile Горе главата-ще се справиш с всичко  Hug

# 50
  • Бургас
Запис!  bouquet

# 51
Да се разпиша. Момичета имам прекалено много ангажименти, едвам сварвам да гледам филма и толкова съм изморена и изтормозена психически, че не мога и да трогна даже. Отгоре на всичко имах неблагоразумието за трети път да се запиша да уча и имам изпит за който не съм прочела и една дума, а е на 10.10. Дано днес успея навреме и да гледам с вас. Бланка това за което попита - Мениджмънт.
Стискам палци , макар че съм убедена , че ще се справиш
Обикновено на изпити не питат колко си чел , а придобиват представа от представянето!
Успех!

http://www.youtube.com/watch?v=jK0_kOYV9MU

# 52
  • София
Нимет и Джамил, сладури!

# 53
  • 221B Baker Street
защо се учудвате на това,че Джеми отпраща Ламия и я освобождава от любовта си - той не е на смъртно легло,нито живота му е свършил,но не желае в един момент Ламия да е до него,и в следващия,когато Кенан й смигне,тя да го изостави  Peace Любовта не е разменна монета - ще съм до теб,докато се изправиш на крака,а пък после - ще видим  Crossing Arms

# 54
Дааа, сигурно е много тежко за един влюбен да разбира, че любимата му е до него и го подкрепя, само за да го "изправи на крака" в пряк и преносен смисъл, и че след това ще го остави сам да живее живота, към който го е върнала...

защо се учудвате на това,че Джеми отпраща Ламия ...

Не се учудвам, даже вече ми изглежда най-естественият и логичен път за развитие на Джемил. Но се питам дали дълбоко чувствителният Джемил е усетил промяната на чувствата на Ламия и ако е така, дали го отдава единствено на съжалението.

# 55
  • София
гласувах Нимет и Джемил Hug Hug Hug
ако имаше повече опции щях да пиша и пашата, напоследък съм си го заобичала направо като роден дядо Blush

И на мен ми направи впечатление, и реших, че е грешка в превода.

аз също мисля че е грешка в превода-според мен е Любовта ми
ако може някой от турско говорящите да се включи  bouquet

а като стана въпрос за Чучулигата-една от любимите ми книги още от ученическите ми години-дали я има екранизирана с превод newsm78 или поне на руски newsm78
много би ми било интересно да я гледам, това е един страхотен роман според мен

# 56
Гласувах за  Ламия и Нимет
Според мен това  са личностите ,които израстнаха в положителен смисъл
Ламия с постоянство,търпение,смирение,характерно  за момичето от народа,преданност,безкористна любов
Нимет  от отрицателна личност стана благородна ,съчувстваща искрено,прогресивна ,модерна,признаваща и уважаваща любовта,чувствата на другия

# 57
Запис   bouquet

Добро утро, момичета !  Hug

# 58
  • София
Добро утро и от мен!

Аз пък имам един въпрос към харесвщите Нимет?Какво по-точно харесвате в тази жена, защото аз лично не мога да забравя как се подлагаше на Кенан в началото?Как благодарение на нейните приказки пред Енисе и Шокрю,че хората започнали да разправят клюки за Ламия дето била сама на лодката с Кенан, те я пребиха и я изгониха от дома си.Тогава Нимет изгаряше от любопитство и завист,че Ламия е била насаме с Кенан, дори ходи специално да я подпитва и се държа грубо, когато Ламия обясни че между тях на лодката не се е случило нищо.Дори самата Ламия никога не я харесвала след тези мърсотии, които й стори, не знам как се е съгласила да работи с нея предполагам по-скоро заради Джемил.

# 59
  • София
Нимет ,Джамил и Ламия израстват и се променят, за разлика от другите.Особено Джавидан, все по-ниско пада.

Общи условия

Активация на акаунт