МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 845
  • 452
  •   1
Отговори
# 375
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
lacunababe чорпогащите на мен ли остави Чиконето. Само ще се примоля за роклАта от сатенето перде от на баба чииза. Знам, че се имаш с нея - моля те примоли я. Тази година изкарвам випуск, тази рокля я искам за бала. Няма да го приживея ако ми я отмъкне под носа. И онези на "котарака в чизми" ботушките. На сън се стряскам, сънувам ги, бленувам ги...линея по тях  Praynig

Абе задръж ги още малко на нея не са и спешни.Иска ги за следващото турне,защото ще се казва:Фантазията на баба

# 376
  • край голямата локва
В огромна грешка сте относто сценария само да ви кажа. На мен звездите ми го говорят, не Мадона, не примадона. В третия сезон Мелек нали тати я научи да свири, се мъчи и тя като татко си. Влюбва се в едно момче рибалче. То всъщност е нероденото дете на Джамил. Но понеже си срязва пръстите с една от сруните и трябва да прекъсне кариерата си. Големия син на Афифе среща дъщерята на Онур и се залюбва с нея. Както ви казах Джавидан фалира и става педИкюриска, но отрязва два нокътя на криво и докато прави кола маска на Кенан на плитките го изгаря защото е топла и я уволняват. Макбуле нали прибира Кен на село и той става винопроизводител...нали с толкова грозденца, то си му идва от вътре. Сключва договор с вимпром "СУНГУРЛАРЕ", но годината е слаба и той фалира. Той се сеща за пистолета дето пашата му даде и края е - дават го, че ще се гърми, но знае ли се може да има и 70 сезон
smile3532 smile3532 smile3532
Не мога повече,ще умра от смях.

Вече и аз се разревах, тъкмо мислех, че нещо ми има. Само, че аз от смях. rotfImbo rotfImao  rotfImbo

# 377
# 378
Според мен по подходящо е да го нарече - Носталгия по 20 век, нафталин и още нещо...Кажи и че мога и 4 работа да работя, вземам 25% от хонорара на този който представлявам Mr. Green

# 379
Деси, коя е тази персона със синята блуза? Да не е от 3 сезон. Мелек???!!!

# 380
Taka изглежда Енисе,когато я оставят да по4ива на полето:

# 381
Според мен по подходящо е да го нарече - Носталгия по 20 век, нафталин и още нещо...Кажи и че мога и 4 работа да работя, вземам 25% от хонорара на този който представлявам Mr. Green
нафталин звучи екстра.(само да не си молец) Joy Joy Joy

# 382
Бланка не се ли досети джанъм - това е сестра и, сестра и е от 13-тия  братовчед на баща и и 63- тата братовчедка на дядо и , по линия на 12- тата  братовчедка на осиновената му сестра

# 383
Деси, коя е тази персона със синята блуза? Да не е от 3 сезон. Мелек???!!!
не  Joy предполагам някоя фенка на филма Peace

# 384
Някъде четох, че в 4 сезон Енисе изоставя Шюкрю, защото в житата все й се разваляли златните пантофки. Отишла на кея в Истанбул и станала клошарка. Там я намерила Ламия и за да й се отблагодари за миналото, я назначила за лична секретарка - да й брои обувките и да й ги подрежда. Защото и в 4 сезон Джеми продължава да мъкне Ламия по магазините и насила да й купува, купува, непрекъснато да й купува все нови и нови тоалети. Всъщност Джеми излиза голям мъчител - Ламия постоянно страда от неговата шопинг-треска. Това е причина за големи пререкания между тях, но чух, че те се разрешават в последната секунда на последната серия. Тогава Джемил иска да се самоубие, но Ламия го спасява, като му обещава, че ще си сменя премените 2 пъти сутрин, 3 пъти следобед, а вечер ще е без нощница.

Ванче, не я познах. Той Джеми ми показваше някакви снимки в неделя, ама кой да ти гледа снимки в такъв момент  Embarassed

# 385
а това е за тези които харесват Нимет

# 386
Ванче сетих се че на Кеню реколтата може да му се скапе,защото Макбулето вместо да забърка син камък за пръскане против инсекти вади старите запаси от мишемор и така гроздето става силно токсично.Кени е обвинен в опит да изтрови пияндетата в България,следва процес в Хага....натам си ти

# 387
Тук Джавата както е видно е супер успокоена и облек4ена,намерила е любовта,отмъстила е на Кенан,като е изгорила вси4ки негови косми,вкл.и в ноздрите:

# 388
Някъде четох, че в 4 сезон Енисе изоставя Шюкрю, защото в житата все й се разваляли златните пантофки. Отишла на кея в Истанбул и станала клошарка. Там я намерила Ламия и за да й се отблагодари за миналото, я назначила за лична секретарка - да й брои обувките и да й ги подрежда. Защото и в 4 сезон Джеми продължава да мъкне Ламия по магазините и насила да й купува, купува, непрекъснато да й купува все нови и нови тоалети. Всъщност Джеми излиза голям мъчител - Ламия постоянно страда от неговата шопинг-треска. Това е причина за големи пререкания между тях, но чух, че те се разрешават в последната секунда на последната серия. Тогава Джемил иска да се самоубие, но Ламия го спасява, като му обещава, че ще си сменя премените 2 пъти сутрин, 3 пъти следобед, а вечер ще е без нощница.

Ванче, не я познах. Той Джеми ми показваше някакви снимки в неделя, ама кой да ти гледа снимки в такъв момент  Embarassed

ще пукна вече,бая лигня се изля Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 389
Макбулето не е луда, била наркоманка и просто е в абсиненция. Не са спасили реколтата, защото Макбуле я е изсмъркала, та затова и става маг по отровите и праховете...за лична облага. Mr. Green А Кен го оправдават защото за българите това било национална традиция да се напиват, мотива да го оправдаят е всъщност, че той съхранява традициите и даже Сидеров го награждава с орден "Стара планина" първа степен

Марица, тук един папарак я е снимал след първата нощ когато с Афифе са мачкали чаршафите

Общи условия

Активация на акаунт