МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 825
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
Момичета много ме радвате.Вече корема ме заболя.

Лина,как се радвам да те видя(прочета)  Hug липсваш в темата  Heart Eyes отбивай се по-често.

Ванче,как така натири Чиконето бе?

Марица, да не забрави  и тези в ушите  bowuu

# 391
Макбулето не е луда, била наркоманка и просто е в абсиненция. Не са спасили реколтата, защото Макбуле я е изсмъркала, та затова и става маг по отровите и праховете...за лична облага. Mr. Green
Сузан ли е била дилъра?Знаех си аз,че не ей е чиста работата

# 392
Е , как ще ми се опъне. Тренирала незнам си какво там. Аз тренирам поне по 3 пъти на ден тичане след автобус, за бицепс и трицепс  - две чанти от Билла м  едната ръка и две от Метро в другата, една от Кауфланд стискам със зъби, вместо психоаналитик ползвам Гранц с кола и за компания тв-то да не е битов алкохолизъм. А какъв хъс и злоба има в мен - шофирам в трафик по най-натоварените булеварди, те ме псуват, аз си мисля, че ми казват -"Хубавица" "Умница". Разбери като питбул съм станала, Чиконето не може ми се опря

# 393
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ако някой ни чете за пръв път сигурно ще ни сметне за напушени с марихуана.хеле след днешната серия съвсем не можем да се оправдаем.Не сме си добре и тва си е! smile3521

# 394
Момичета, много добре дойде тази терапия.  Hug

Тук Джавата както е видно е супер успокоена и облек4ена,намерила е любовта,отмъстила е на Кенан,като е изгорила вси4ки негови косми,вкл.и в ноздрите:

И се чуди дали да не си направи операция за смяна на пола, че като не намери цаката на мъжете поне да цака жените.

Лина, как мина сватбата? Или още си в трескави приготовления?

# 395
Макбулето не е луда, била наркоманка и просто е в абсиненция. Не са спасили реколтата, защото Макбуле я е изсмъркала, та затова и става маг по отровите и праховете...за лична облага. Mr. Green
Сузан ли е била дилъра?Знаех си аз,че не ей е чиста работата
Saмо тя ще да е била,мръсницата!Тоя жълт цвят на лицето не е бил току така.  hahaha

Неизлъ4ени кадри от 2 сезон.Джемил и Ламия се женят,тя му казва нещо грубо и той тръгва да се разхожда ядосано из полето:Тя естествено бяга след него и го настига,но в бързината си е загубила гащите насред къра. Mr. GreenКатегори4но отказва да се жени без бикини и запо4ват да ги търсят.Видно е,4е и на другият ден са продължили издирването им:

# 396
не мога да чета, много сте изписали...да помоля за резюменце

# 397
  • София
Аз пък да ви кажа,че писмото на Джемил до Ламия не го разбрах напълно.Преводът му е прекалено слаб и объркан, за да достигне в пълната му красота и смисъл до нас - мое мнение, не ме линчувайте!
Радвам се,че познах че Ламия ще иска време за размисъл и ще осъзнае кой обича всъщност.Предполагам,че в книгата не е толкова бързо действието,както във филма.Истината е,че във втория сезон в една серия ни се казват много стойностни неща, докато в първия сезон действието се развиваше много по-бавно.
Жал ми е за Кенан, защото човека тъкмо си стъпи твърдо на краката и реши да вземе живота си в свои ръце и любимата му ще отлети.

# 398
Неее, buba_bs, не си разбрала! Операция за смяна на пола си прави лелята, защото в 4 сезон се разбира, че Джемил е загубил не майка си, а баща си, но майката влиза в ролята на Пашата, за да продължи семейния бизнес и да изхранва семейството. Тук са вкарани социални мотиви, защото в Турция в миналия век семейният бизнес можел да се поеме само по мъжка линия, та от там тази драма.
Прекалихме ли?

# 399
Аз пък да ви кажа,че писмото на Джемил до Ламия не го разбрах напълно.Преводът му е прекалено слаб и объркан....

Века, кой превод? На първа страница на темата има и друг превод, има линк.

# 400
нее ,много е весело даже  Peace

# 401
Марица за кво и са тези гащи на Ламия. Ех тази Ламия как не се научи и не проумя. Това момиче го чакам 75 епизода да ги свали тези гащи за Джамил, тя сега ще ги търси. Ох дано ги намери до моето пенсиониране, защото ще гледам внуци и няма да мога да следя сериала. Пък може и склероза да ме хване и да забравя какво дири това момиче из тези храсти и поляни

# 402
Марица за кво и са тези гащи на Ламия. Ех тази Ламия как не се научи и не проумя. Това момиче го чакам 75 епизода да ги свали тези гащи за Джамил, тя сега ще ги търси. Ох дано ги намери до моето пенсиониране, защото ще гледам внуци и няма да мога да следя сериала. Пък може и склероза да ме хване и да забравя какво дири това момиче из тези храсти и поляни
Ама тя затова ги търси де,иначе няма какво да сваля Джеми и тойх губи интерес  Mr. Green

# 403
за кви гащи за кви 5 лв пишете, а Simple SmileWink

# 404

-Макбуле издаде книга.
А на Ламия акъла й все късно идва.Виж как буреняса къщата им,докато ги открият:

Той,Шукри нали й е задължен все пак,покрай лятната коситба ги откри и й ги върна.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт