Отговори
# 315
Добро утро, сладки пилета, зайчета, пингвинчета, щурчета, мишлета....и всички други видове! Hug
Каритасче, благодаря за кафенцето и весело изкарване при мама и тати!
Миле, от вчера съм ги замесила тези кифлички и сутринта в 5ч. станах да ги изпека, специално за твоя day off: /има за всички де/

Бъни, добре че се включи, почивай си и не се стряскай от нищо, мисли за бебчо, как вече го гушкаш! Hug
Мишанка, говорили сме с теб по темата, търпение, ще ти кажа още веднъж и не губи надежда, ще имаш още едно детенце! Praynig
Руми, ми много ти жълто и пухкаво пилето! Grinning
Прегръдки за всички! Heart Eyes

# 316
Какво става тука, бе  Shocked Като гледам не само пингвините, но и румиксчетата, каритасчетата, демитата, данитата, йоситата и изобщо половината банда е изкукуригала рано сутринтЪТ  Crazy
Голямо оживление и енергия цари  и дори сте успели и бисери да ръсите:
...И аз днес, както Милето вчера...
hahaha Ами на късмет да е и новинките да са хубави  Praynig

Напънахте се да изпреварите Danito поне една сутрин, но и тя ви изненадА  hahaha

Аз честно да си призная, като видях английската закуска на Шопския Мокър Пингвин, помислих, че ни представя цялото меню за Рождения Ден на Милето  Blush И си викам "Голямо ядене ще падне"  ooooh! Пък то... било само за загрявка  Shocked Ейййй, на обратно да тичате не мога ви настигна  hahaha

Хайде, че моето пиле и то накукушини перушина и ще го водя да поработи малко  Heart Eyes
До по-късничко  Hug

# 317
Добро утро,

Какви закуски  Crazy Аз се чудя как да отслабвам, това ако го хапна, никога няма да си вляза в дрехите  Simple Smile То не че мога и да го хапна цялото, кой ли ще може?

Аз днес едва станах за работа, сега се наливам с кафе  Tired Лек и успешен ден на всички!

# 318
  • На планетата Земя
Ехоооооо!

Че то било голям кеф бееееее! Малчо стана в 8.45 часа, лелеее , това дете как обича майка си. Откога не съм спала до толкова часа!  nuts

Бънка-С-Плънка  Това мноооого ми харесва, толкова е удачно!

Марги, ша зема да метна тая идея на моя шматарок, току виж взела, че му харесала. Не че е силен по мачовете, ама ... ша го пробвам. Wink

Деми, виенските ти кифлички са супер!  Peace МММММ, вкусотия!

Румикс, успех днес на яйцеметрията!

Данито, твоят почивен ден е наистина безценен, 100 каратов. така че наслаждай му се и пропусни някоя от описаните трудови дейности, ако обичаш.

Зазинка, разкрасявай се, мило, за вторник да си хубава!  Flutter Еййй, ама нищо не казахте, кой час ви е удобен. Само ме майтапите - от 18.30 до 19.00  blahblah

Кари, да нацИлуваш родителското тЕло!  Heart Eyes

Суперски ден желая на всички ви!

# 319
  • Манчестер
Ха, сега да ви видя  Crazy

Full English Breakfast
Открийте трите разлики   Crazy

Марги, липсва ти Black Pudding Thinking, иначе си я докарала Heart Eyes
Румикс, успех и от мен fingerscrossed Hug
Зази, Hug искам и аз масаж.... Flutter
Йоси, какъв ти гръцки АЕК, бреее  Mr. Green Мача е Манчестър Юнайтед и Евертън Crazy...СааааМоооо Манчестър Юнайтед newsm18 newsm18 newsm18
Марги, дано Бербо да играе...нашето момче  bg . Знам че си му фенка Heart Eyes Аз, така де Роналдо си харесвах, но го продадоха Tired
Лорче, как си ....мини да ни кажеш две думи, поне Tired
Пете, как е голфа Heart Eyes. Зле съм с роднинските връзки Blush, ама на Питър сестра...та нейния мъж Скот (а, сега де...познай какъв ми е Heart Eyes) е запален голфаджия Heart Eyes Има оборудване за хиляди £ ooooh! и ходи с приятели чак в Испания, Франция...абе навсякъде, голф да играе Heart Eyes Член е на някакъв клуб, знам че е скъпо удоволствие Crazy, ама и доста бохемско и квалите...абе интелидженте-джентеле Crazy

Тука, да знаете, от вчера едно слънцеее Crazy , и утре ще бъде   Nature Sunny

# 320
  • там където мога да си закача хамака
Ще ме убиете с тези английски закуски. Според милото и на двете ви снимки липсва нещо основно - чашата с портокалов сок Sunglasses. Само предавам думите му. Аз както винаги съм посочвала - не съм специалист. И още нещо каза и се надявам Милли Ванилли да не се обиди - липсвало вкусът - само на картинка изглеждало добре, а в действителност било доста безвкусно.

Квази много ти благодаря, че натърка ушите на Бъни. Аз като най-голямата патка тука два дни чакам новини - притесних се, изядох сумати боклуци от нерви, какво ли не си помислих че е станало. Пусти бременелски хормони. Но доколкото се познавам и да не бях с пълнеж пак щях да се притесня. Добре че като цяло нещата са наред.

Да се оплача аз от свекито. Ония ден я помолих да ми отреже бретона и сега не мога да си открия гребена. Имам го от поне 18 годишна. Не че е нещо особено , но обърнахме цялата къща и не можем да го намерим. За толкова години съм го мъкнала къде ли не и накрая да изчезне в къщи. А ми е и единствен. Сега не мога да си измия косата, докато любимото не купи нов. Тая жена има невероятния талант да крие без да иска нещата на хората. Преди месец така се убихме да търсим един документ - мацката просто го сгънала на 4 и отбелязала една страница в една цветарска книга дето ми я пробутваше да чета за някакво цвете, без въобще да се замисли какъв е документа и защо е сложен на такова видно място - да е под ръка. Луди станахме. И снощи ме разби със своята тактичност. Влетява подскачаща и разправя че съседите отдолу под нас имали близначета - момче и момиче. Дотук нищо лошо. Колко хубаво било  - не можело ли и ние така - ама хайде деShocked. Стоях, гледах я и се чудех какво се опитва да ми каже - знае за първата загуба, знае че почнахме тази бременност с две, но отдавна се знае че ще продължим с едно. Напомних й го и й казах че това е положението, тя помълча, помълча и каза - ами нищо следващия път едни близнета. Идеше ми да й извия врата.

Ами това е оплаках се.
Големи гушки на всички.

ПС. За тези които ще пукат фоликули - спорта много помага.

# 321
  • Манчестер
Аааа, моля , моля  Naughty имам си портокалов сок, само дето столчето на чашката ми се вижда Mr. Green...А, за вкуса Thinking....всеки си има вкус Peace на мъжете е любимо, виж на мен това ми идва някак, като за обяд Mr. Green. Общо взето , вкусно е , само без black pudding-a Mr. Green
Паполинке-мандаринке Mr. Green Свеки да си гледа работата #2gunfire Понякога са просто нетърпими #Cussing out. Нали живея с тях, и знам Tired Особено моите, нали са много стари, та хептен  ooooh! Но, такава глупост за близнаците, не би изтресла Thinking...поне са тактични, и не ги вълнува какво ще е , колко ще са  Heart Eyes...и дали въобще ще има, и ако ще има защо се бави и не става....Нищо не са ме питали, нито се интересуват. Може би, защото тя самата, четири години не е забременяла Heart Eyes. Но пък, често забравя, кое къде е сложила, и губи вещи на поразия Mr. Green Ама на 85 години, какво да очакваш Heart Eyes та не й се сърдя Heart Eyes

# 322
Привет на всички!  Hug
Аз не съм ви забравила, но тези дни съм много ангаже с най-различни работи. Радвам се, че и някои от вас не са ме забравили. В къщи вече няма докопване до компа и когато мога крада малко работно време и чета из нета за разни работи. Прибрахме си кученцето и сега се борим с разните му гадини, които са го нападнали докато е бил при свекърва ми. Междувременно и аз се занимавам с разни мои прегледи и за тях чета също и затова времето е много кът.
Прочетох ви набързо. Радвам се за добрите новини от прегледите на Бъни и Ванхорн.
Марги, радвам се че въпреки положението ти не се спираш на едно място. Само така  newsm10 Хайвана трябва от рано да знае какво го чака. Пък може и мачаджия да се извъди. Аз си мисля, че ще е момченце и затова в мъжки род пиша за него.
Руми и Миле борете фоликулите и не им се давайте. И аз сега трябва да се боря с моите. Руми, те на Милето са и предписали прогестеронов препарат - Дуфастон. 
Много съжалявам за случилото се с теб Лора. Аз лично най-много мразя лъжата. А пък ако те излъже и най-близкия човек, това направо е престъпление и най-много боли. Аз също не бих простила. Знам, че сега изобщо не ти е до нашата темичка, защото сега се бориш с други неща, но наистина тук сме хора, които макар и виртуално се познаваме от доста време и малко или много сме си станали доста близки. Та ако намериш сили и време влизай и пиши по-малко.
Относно споделянето, за което пишеха Пипи и Тес, за нашите намерения с бебеправенето на тези години бях писала в предни теми. И аз не споделям с никой освен с вас. Никой друг не може да ни разбере, освен хора като нас / имам предвид тези от темичката/. Затова и споделям само тук. Омръзнало ми е от "тъпи" изказвания.
Камъче, дано при теб нещата се наредят по най-добрия за теб начин. Надявам се че ще хванеш правилния път.
Квази и Пипи, радвам се че нещата са тръгнали в правилната посока и скоро се надявам да се похвалите.
Исках да пиша и още, но ме викат нещо по работа.
Чао за сега. Ако мога ще пиша после.
 Hug  Hug  Hug

# 323
Здравейте крушки!
Папи, няма да и се даваш на свеки. Имам чувството, че е пусната като наказание до теб. Просто затваряй ушните клапи когато говори и си казвай "код свекърва - внимание на 50%". За загубените вещи - можете ли да измислите система, при която тя да оставя твоите неща в един-единствен шкаф. Ако изобщо те попита или ти и обясниш "сложи го в онзи шкаф" и после каквото и да търсиш да знаеш къде може да е.

# 324
Ей!!! Мислех си ,че е станало чудо , защото съм почивка ....а то нов проблем ...трябва да сменяме квартирата...е това ми липсваше само на целия зор...оплаках се...много съм  #Cussing out и уплашена...

# 325
Здравейте!
Темата ви е прекрасна. Приемате ли нови в отбора?
Аз съм на 35 години вече и бебеправим от почти година за второ, но без успех. Надявам се да успеем без методи на асистирана репродукция, но кой знае? Каката е на 2г. и 6г. и вече си заръчва "б/р/атче" и "сесиче" / в превод - сестриче/, но ги иска шоколадови Rolling Eyes
Успех на всички бременни и опитващи!

# 326
  • На планетата Земя
Мили, ти стига ни го рекламира тоя слънчев Манчестър, че току виж сме ти се изтърсили всички на място. Питър ще се види в чудо, ще се покрие, а като си тръгнем ще ти спре нета. Така че тихичко, спокойничко, без много рекламни послания.  Mr. Green

Паполински-Бременлински, аз пък не мога да ти се начудя как се реши ТООООЧНО пък свеки да ти реже бретона. Това мога да го преживея само на сън и да крещя и плача бълнувайки. Колкото повече допирни точки, толкова повече изчезнали гребени. Като ги знам възрастните хора какви са разсеяни, колко му е да го намериш в кошчето за боклук. Така че тичай бързо. Майка ми така подстригва кучето, реже, маже, и после пликчето с отрязания кучешки пух+гребена+ножицата => в боклучийската кофа.  Peace

Рослемче  Hug

Данито, с какво можем да помогнем, мило? Да търсим, да гледаме ....

Добре дошла, Мира! Шоколадова поръчка можем да изпълним веднага (  ruporuu Фиорчеее, Бънииии), но за живичкия вариант ще трябва да се помъчите вие мама и татко. То пък едно мъчение  Mr. Green кеф голям!

И аз чакам скорошна поява от Реге, Лени, Рея, Лорчето, Илчето, тоя Хаяско отиде в горите тилилейски и се не видя......

# 327
Добре дошла Mira_p   welcome

На правилното място си.  Hug Дано ти е на късмет и скоро да зарадвате дребосъчка с не толкова шоколадово батче или сесиче  Mr. Green Heart Eyes

Паполино, я един шут на свекито  box Пускай си пердето като довтаса и хич да не ти пука  smile3502

roslem , хубаво че писа, и хич не й се давай на работата, да не е заек да избяга я  hit

Данито, много е неприятно това с квартирата, но не се плаши, само спокойно, ще намерите решение  Hug

Аз се връщам от прегледа, ама не ми се говори много ooooh! Само да кажа, че няма кисти, че всичко изглежда нормално и това е... пуснах цитонамазка, попитах и за микробилогия- ама док след прегледа реши, че нямало нужда - била съм добре  newsm78 . Вика ме чак другия четвъртък , когато ще ми е 14 ден. Даде ми и антибиотик ( и аз незнам за какво) - Аzatryl, който смятам да подмина  Crossing Arms .... и такиви ми ти тъпотии... На този етап това е от мен , нещо ми писва и губя всякакво желание да се занимавам с каквото и да било  Angry

# 328
  • На планетата Земя
Милички, имам щастието да си общувам сега с Румчето на скайпа и искам да ви кажа, че нейното здравословно състояние е много добро и въобще не се е влошило след днешния преглед. Единственият извод от днешното й посещение на лекар е че трябва да го смени ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЕДНАГА. Направо съм възмутена - как можеш да откажеш на пациент фоликулометрия и да изписваш антибиотик на база ..... и аз не знам какво. Моля, ви ако сте чували за добър специалист/клиника в Пловдив да кажете, за да отиде там. Момичето има яйце и фоликул като слънце, трябва да ги оплозотвори!

Руми, горе главата! Действайте си тия дни, мани го тоя лекар-шарлатанин!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 329
Това точно й казах и аз, само че в ICQ!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт