Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 675
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Карлово
Иха, имам си чудна украса за РД на Марти.
Отивам да ви направя едни-два календара  Mr. Green

# 691
Иха, имам си чудна украса за РД на Марти.
Отивам да ви направя едни-два календара  Mr. Green
Ми като си имаш  и така вьздишаш поне я покажи де... Crossing Arms

# 692
  • Карлово
Забрави ли, че нямам фотоапарат? Утре ще ходя да взема един назаем за празника и тогава ще покажа.
Мартина вече получи подаръка си от нас - 5 броя златни рибки. И тях ще снимам. Ачко полудя, иска да ги яде. Баси и детето, все за ядене мисли. Мартина пък само им слага да ядат, ще ги уморим набързо от преяждане ми се струва. Mr. Green

# 693
  • на пистата
бимб,на бобошево бях бе жена.донесох най-голямата купа....пак bowuuhttp://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/DSC04942.jpg?t=1257106453http://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/DSC04944.jpg?t=1257106530

# 694
  • Карлово
Браво на Ицо! Който прави следващата тема /че тази, представете си/ я изписахме, да сложи тази снимка на Ицо на първа стр. Той си е наша гордост.

# 695
 Елии,браво на Ицко!:peace:Само така!
/не разбрах това в краката им винце ли е? newsm78Или то е за татковците Joy/

# 696
Ейййй браво на момчето, все така напред  Peace
Микки златните рибки не са много капризни ....... но не обичат и много храна  Joy Ти ли изработи украсата, ще ми бъде интересно да я зърна ..... като я снимаш давай насам.
Ами изписахме я, като чухме че темите са по 50 страници вече и се юрнахме да пишем  Laughing

# 697
  • на пистата
винци винце Joyама за почерпка на големите Laughing

# 698
  • Карлово
Ами, Тин, украсата е като всяка година, с готови гирлянди, само добавям по 1-2 нови и много балони. Това е.
За златните рибки и ние така разбрахме, затова и на тях се спряхме, дано оживеят.

# 699
  • Karlovo
nameika-31 голямо сърце имаш .Моя син тренира спортна гимнастика и съм нон стоп на нокти да не се потроши ,а ти със син мотоциклетист  smile3501 .

# 700
Ели,честита ви победа  bouquetБраво на малкия юнак Simple Smile
Аз бих почерпала виртуално,ако знаех как (да видим този път ще се намери ли някой да каже как се слагат картинки,че предния път като питах никой не ме чу Whistling)...Днес пораствам с 1 годинка още SunglassesТа почепете се кой с каквото има под ръка Grinning

# 701
  • Карлово
Ин, уж си старо куче, пък не знаеш къде да прочетеш за картинките. В подфорум Правила има тема с подробни и много добри обяснения за картинките. Жива и здрава! Много обичана да си!  bouquet

# 702
Ин честит празник бъди многоооооооо обичана мама и съпруга  bouquet

# 703
  • на пистата
честито на всички рожденници.живи,здрави и много щастливи.сори за закъснението  bouquet

# 704
Мики,тенкс Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:12 от I_N

Общи условия

Активация на акаунт