Есента показа своето лице,а в Карлово и Сопот дружината расте!

• 24 695
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Да не забравя да ви почерпя - днес ставам на 13  Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 09:14 от dannabg

# 676
Данааааааааааа жива и здрава бъди и все така усмихната,чудесно изглеждаш за възрастта си Mr. Green

# 677
Жива и здрава да си!   bouquet

Пък, ех като станеш пълнолетна, ще почерпиш и с нещо по-твърдо.  Mr. Green

# 678
Честита ти 13 сет годишнинааа,Данче!И както е казала Бимба чудесно изглеждаш за вьзраста си! WinkЖива и здрава да си още сто години.Снахи ,внуци и правнуци да посрещаш!  bouquet
Ми времето ставаше за 15-минутна разходка на детето бе,вий пьк студено ви било! Thinking
Мари пьк има едни пьпки,които пьрвоначално помислих за ухапано,но понеже се точат вече цяла седмица се зачудих,та споделих с доки и тий рече от храна,да сьм намалила шоколада #Crazy #Crazy #CrazyТой незнае каква вьрла противничка си има насреща за ранното даване на тези продукти!И сега аджиба се чудя какво по различно е яла! ThinkingМоже би нещо тайно от мен! newsm78

# 679
Данче честити ти тринадесет годинки .... ех де да бях на толкова сега  Joy

# 680
  • Карлово
Дана, засрами се! И ти като ромките малолетна раждаш, а!? Жива и здрава да си, много топлина и усмивки около теб да има!

# 681
  • Карлово
Честито Дани Simple Smile  bouquet

# 682

ето ги и моя подарък за теб Данка !!Закъснях ама пича ми обърка плановете  Joy
насладете се на това заливче виртуалнои един ден дано стане реалноооооо   Peace

# 683
dannabg жива и здрава да си още 1000х13 да посрещаш! Много щастие и любов за тебе и семейството ти  Hug
petiufa   Joy Хубав ден на всички!

# 684
Дана,честит празник  bouquet(със закъснение)...Много здраве и щастие ти желая и да ти се случи нещо прекрасо тази година Wink

# 685
Честит ви празник! Микки, на теб специално!   bouquet

Къде сте всички? Много пусто тук. Да не се топлите с мъжете под юрганите? И другото лято да има бум на бебета в Карлово.  Grinning

# 686
Честит празник   bouquet

# 687
  • Карлово
Охооо, вярно бре.
Честит празник на Светлето, на Тутти, на Мира!

# 688
А нали знаете, че по принцип не е само за учителите този празник!

Микки, на теб честитя специално, защото си карловският будител в областтта на кърменето.   Правя това уточнение, за да не се обиди някой, че не съм специално и на него.  Wink

# 689
Данчеее,честит рожден ден /с малко закъснение/  bouquetМного щастие и късмет,радости и незбравими мигове ти желая! Hug
Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт